.Mpx200'de çatır çatır Türkçe t9 yazıyordum.Mpx200'ün t9'u ne yazık ki buna olmuyor.Hayatımda gördüğüm en iyi t9 mpx200'e sonradan yüklediğim t9'du.Öyle ki yazdığım bazı kalıp cümleleri hafızasına kendisi kaydediyor eklemek istersem hemencecik ekleyebiliyordum.Mesela: "kendine" yazıyorum "iyi bak" kısmını kendisi gösteriyor istersem ekleyebiliyordum.
Mpx220 için böyle bişey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 24 Kasım 2005, 19:30:53 >
Arkdaşlar MPX220 ile ilgili birkaç sorunum var:Aslında çok menunum.Ama yine de aşağıda yazdığım sorunlardan kurtulamadım. 1*Gprs ve mesaj ayarları normal telefonlar gibi kaydedilmiyor galiba.Çünkü mesajı aldığımda çok rahat ve hızlı bir şekilde internete girebiliyorum.Ancak birkç gün sonra girmek mümkün olmuyor tekrar ayar istersen yine normale giriyor.Sorunu halledemedim. 2*Ekle kaldır sayfası tamamen boş görünüyor.Artık kurduğum ve istemediğim programları kaldıramıyorum.
bence senin mpx220'nin master reset zamanı gelmiş.Benim mpx200'de de ekle kaldır bölümüne hiç giremiyordum master reseti dayayınca yola gelmişti,tabii mpx200'lü anılarım şimdi geçmişin tozlu raflarında yerini aldı. Şimdi mpx220'im var.Kamerası ve bluetooth'u var ama pek de kullandığım söylenemez.
Yalnız kamerayla güneş ışığı modunda biraz karanlık bir ortamda(çok değil) çektiğim zaman arada televizyonun karıncalanması gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.Sizde de oluyor mu?Dün öğretmenler gününde öğretmenler odasında arkadaşlarla bi fotoğraf çekeyim dedim,aynı bu sorunla karşılaştım.Kepaze oldum ya.Fotoyu başka biri çekecekti.Eleman fotoyu çekemeyince dedi ki:Sen bu telefonu çöpe at attığın çöpü de bana söyle
Neyse yine de çok hoş telefondur zat-ı alileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 25 Kasım 2005, 16:45:43 >