elsim üzerinden internete bağlanacağım modemi nasıl tanıtacağım şimdi link falan verirseniz sevinirim malesef bağlantım 56 k ve pahalı oluyor bide bluetoot la bağlanmak istiyorum ayarlarıyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
yaw arkadaşlar ben bu teli mesgule atmyı becermiyorum arama gelince ses tuşuna ard arda ikikez basıyorum ama sesi kısıyor ve titreşimi kapıyor sadece mesgule atmayı beceremedim. bir ayarı varda ben mi bilmiyorum?
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6600, Kingston HyperX 675Mhz 2x512MB, Leadtek PX6600GT THD Extereme, Western Digital WD2500KS SATA-2, Nec Dual 3540A DVD-RW, Antec Performance One P160, Cooler Master RS-450-ACLY
frantica teşekkür ederim arayacak zamanım yoktu telsimden bağlantıyı kurduktan 2 saat sonra geri dönmemek üzere 56 k bağlantım gitti adsl hizmeti de verileniyor acelemin sebebi budur yoksa arama yapardım kolay gelsin
mp3leri zil sesi olarak kullanabilirmiyim? eski sürümlerde olmadıgını biliyorum. mpx.gen.tr kapanmadan önce 1.47 rom ile mp3ler zil sesi yapılabiliyor diye okumuştum. bugun 1.49 rom kurdum ama hala mp3leri zil sesi yapamıyorum? bu konuda bana yardımcı olacak var mı? normal yoldan yapamıyorsam hangi program işimi görür?
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6600, Kingston HyperX 675Mhz 2x512MB, Leadtek PX6600GT THD Extereme, Western Digital WD2500KS SATA-2, Nec Dual 3540A DVD-RW, Antec Performance One P160, Cooler Master RS-450-ACLY
YA ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN YARIN SABAHA KADAR BU SORUNU HALLETMEM GEREK. ARKADAŞIM AMERİKADAN SIFIR Bİ TANE MPX220 GETİRMİŞ. AMA BİR TÜRLÜ AÇAMIYOR. BANA ÇOK UYGUN BİR FİYATA VERECEK.İLK AÇILIŞTA 8 HANELİ BİR ŞİFRE İSTİYOR. BU TELEFONU NASIL AKTİF HALE GETİREBİLİRİZ. LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN.