arkadaslar daha oncede yazdim ama tekrar yazmam gerekiyor zannedersem. tatminkar bir cevap alamadim cunku. cift sim kart yani chiplerin kesilerek aparatla kullanilmasi olayini kullanan arkadaslar var mi? telefonum mpx 220 . yardimalriniz icin tesekkur ederim
ben şu an çift kart kullanıyorum iki kartın ortasındaki kısmı kesip yeni bir aparata taktırdım sorunsuzca kullanıyorum benimde bir sorunum vard. karşı tarafa giden sesi yükseltenin bir yolu varmı yeni çıkan 1.49 u yükledim gene değişen bir şey olmadı bilen varsa bir şeyler söylesin sorun donanımsalmı yoksa işletim sistemindenmi kaynaklanıyor. telefon mpx220
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron07 -- 14 Ekim 2005, 21:51:00 >
Olmadı , ben de master reset yaptım ama bu sefer de MOTOROLA'nın M logosu çıkıyor ve orada takılıyor , telefon açılmıyor. Bi de master reset 1-2 sn sürüp kapanıyor. Ne dersiniz?
telsim kullanıyorum 1.49 romunu yükledim telefon çekiyor gibi görnüyor fakat çekmiyor.arayanlar ulaşamıyor size dikkat edin 1 gün çekmemiben bunu akşam arayanlar nerdesin sen deyince fark ettim.şimdi 1.47 romunu deniyorum.