mpx220li kardeş yardım ediiim sana...o bulduğun sayfada offline updater v1.8.5 vardı...onu da çekicen...o prog da ne yapman gerektiği adım adım anlatılıyo zaten...
tamam www.****.info dan buldum arama şıkkına yazdım çıktı ama windows mobile 2002 paketinin içinde olduğu için biraz uzun sürcek neyse abim zaten dışarı çıktı 1 1.5 saat de ancak gelir yardımlarınız için saolun artık herşey tamam bir abi eksik
yaw bu windows mobile'ı övüyosunuz yerlere göklere sığdıramıyorsunuz ama baktım ki program açısından 0 hiç bişiy yok oyun deswen yine aynı adam gibi bir 3d oyun göremedim bir worms var onun dşında hiç bişiy yok yani bi n-gage oyunu kadar bile bir oyun yok onu bir yana bırakın normal symbian oyunu gibi bir oyun bile bulunmuyor bulsanda ki ben hiç rastlamadım 1-2 tane anca çıkaryani bu yüzden symbian daha iyi oyun olsun program olsun şimdi bu windows mobile'ı ne açıdan symbianı ezici olarak gösterekceksiniz ??? söyliyin bakalım
ben eet ama anlamadığınız birşey var tamam windows mobile için fazla program yok ama isteseler o dandik nokia işletim sisteminden binkat daha iyi ve fazla programlar yapabilirler tabi 3 boyutlu oyunlar eee tabi tel mpx220 olunca 3 boyutlu oyun yapmak hiç zor olmuyor
midtown madnesstan tutun da dooma kadar 3 boyutlu oyunlar zaten mpx220' de de mpx2oo' de de var arkadaşlar...3 boyut bizim java tabanlı telefonlarımızda da var...bkz;motoraver