Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA MPX220'ciler BURAYA>>>>>>>>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA MPX220'ciler BURAYA>>>>>>>>> Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Eylül 2005; 0:54:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar bu MPX220 avi uzantılı dosyaları acabilior mu?
WinPeAcE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Eylül 2005; 8:32:50 

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

aşağıdaki program(betaplayer) sanırım işini oldukça görür.belki bilmiyorsundur telefonu bilgisayara tak ondan sonra dosyayı çalıştır.telefondada kabul et o kadar

[link]http:/****.de/files/5693567/betaplayer_1_.smartphone.0.04.exe.html[/link]

İmkansızlık yoktur.Mucizeler sadece zaman alır...

cozzy

30 Eylül 2005; 10:28:04 

bence beta player yerine Core Player kullansan daha iyi olur ama onunda linki yok elimde mpx.gen.tr açılana kadar beklemelisin. ;)

Para Para Para!... Herşey Para.
frantico

Sisteme Gözat

30 Eylül 2005; 10:38:28 

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

200 ve 220 neredeyse tüm video formatlarını destekliyor. Bunun için coreplayerı ve codeklerini yüklemen gerekecektir.
Core player ve codekleri ****te mevcut. İstiyen oranın forumlarından indirebilir. (Yanlız üye olmak gerekiyor)

Mpx 200 (wm5.0 tr 512Mb sd)
Hp 6815 (1 Gb Minisd)

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 52'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI İÇEL MERSİN YENİCE ÜÇTEPELER
akıllı12
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Eylül 2005; 21:28:46 

arkadaşlar brn core player le HD DVD İZLEDİM .avi uzantılı 220.180 çözünürlüğünde vee süper hiç titreme yok gerçekten telefonum la gururduydum 80mb lık dı hee bu arada birşey sorcam bu core player de alt yazı seçeneği yok mu yabancı film izlecem ama alt yazı koyamıyorum nasıl olcak bir yolu var mı acaba bunun
shogunsama

1 Ekim 2005; 15:23:37 

arkadaslar be3nde mpx kullananlar arasina katildim. ama bu alete yuklemek iicin programlari nerden temin edebilirim . simdiden tesekkurler

thedeparted

1 Ekim 2005; 16:20:54 

quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

arkadaşlar brn core player le HD DVD İZLEDİM .avi uzantılı 220.180 çözünürlüğünde vee süper hiç titreme yok gerçekten telefonum la gururduydum 80mb lık dı hee bu arada birşey sorcam bu core player de alt yazı seçeneği yok mu yabancı film izlecem ama alt yazı koyamıyorum nasıl olcak bir yolu var mı acaba bunun

Core Player da hiç denemedim ama film dosyasının bulumduğu klasöre aynı isimle altyazı dosyasını attığında gördüğü söylenmişti. Ama sonuçta bir filmi telefon çözünürlüğüne convert edeceksin ve bunun için Pocket Divx Encoder programının 3,51 versiyonunu kullanırsan encode yaparken altyazıyı eklersin.

akıllı12
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ekim 2005; 18:04:44 

BENDE POCKET DİVX ENCODER VAR AMA VERSİYONUNU BİLMİYORUM ENODE EDERKEN ALT YAZIYI NASIL EKLERİM SÖYLER MİSİNİZ GERÇİ YAPCAĞIM DAN DEĞİL HD DVD FİLM İZLEMEK İÇİN EN AZ 240 MB BOŞ YERİN OLMASI GEREK BUDA HAFIZA KARTINI TAMAMEN BU FİLME AYIRMAN DEMEK OLUYOR AMA YAKINDA 512 MB VEYA 1GB LIK SD KART ALMAK İSTİYORUM ÇOK GÜZEL TELEFONUM VAR AMA HAFIZA YETERLİ OLMADIĞI İÇİN KULLANAMIYOM BU TELİN ESPİRİSİ FİLM İZLEYEBİLMEK BENCE 220.180 DE DEĞİL HEMDE DAHA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKDE SÜPER OLUR HELE HELE TAKINCA VARYA HERKESE SÖYLÜYORUM BİR KERE DENESİNLER HİÇ EVE DVD PLAYER VEYA ÖYLE BÜYÜK EKRANLI TVLER ALMAYA GERK YOK MPX220 NİZE YÜKLEYİN FİLMİ İZLEYİN TAKIN KULAKLIĞIDA IŞIKLARIDA KAPATIN OHHH OTURUN EVİNİZDE İZZLEYİN GERÇEKTEN SÜPER OLUYOR

Bu arada ben yularıya "film izledim 80 mb lık" demişim o sadece 1 cd nin mb ı genelde hd dvdler 3 cdlik oluyor ve onların çözünlüğünü falan kısınca ancak 240 mb ediyor o da en az 300 mb falan yer kaplayabilir kaliteli izleyecek olanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı12 -- 1 Ekim 2005, 18:07:20 >
akıllı12
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ekim 2005; 22:44:06 

http://forum.donanimhaber.com/m_4267614/tm.htm eet sevgili mpx kullanıcıları n gage i fena halde ezdik darısı herkes ilk başta verdiğim linke baksın ltf
LoNgLoNgBow

1 Ekim 2005; 22:57:43 

hemde iyi ezdik :D mutlaka bakın bence süper bi gece gecirdim o linkteki savas icinde aslında savas sayılmaz biz antreman yapıyorduk onlarda oklarımıza hedef tahtası oluyorlardı :D

Mpx200'den baska neye ihtiyacım var ki

Mpx200 için modifiye pil bulunur!
Cey*Cey

1 Ekim 2005; 23:02:23 

Vaaay burda da gelecek maçların reklamı yapılıyo heee güzeeel.
Bence arkadaşlar bi sonraki maç için biletlerini alsınlar hatta kombine bilet satışlarımız da olacak pek yakında....

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
(Alphonse Karr)
tritone

2 Ekim 2005; 0:28:11 

1.49 ROM çıkmış hem de türkçe destekli....

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
medcezir51

2 Ekim 2005; 0:35:00 

bLuetooth ismini degistirmeye cözen varmi aranizda?

kILIcI inSafsIz Bir BeceriyLe kuLLanan Türkün eLi, YendiGi insanLarIn YarasInI Sarmaktata UstadIr !...

Lord BryOn !
akıllı12
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Ekim 2005; 10:59:10 

burakk76 ciddi misin link verir misin haberi nerde okudun
akıllı12
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Ekim 2005; 11:21:28 

heyy buraktan başka bilen yok mu 1.49 rom u
dvr

2 Ekim 2005; 11:34:31 

nerden indiricez ve nasıl kuracaz?

WinPeAcE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ekim 2005; 12:12:09