Arkadaslar bu MPX220 avi uzantılı dosyaları acabilior mu?
aşağıdaki program(betaplayer) sanırım işini oldukça görür.belki bilmiyorsundur telefonu bilgisayara tak ondan sonra dosyayı çalıştır.telefondada kabul et o kadar
Arkadaslar bu MPX220 avi uzantılı dosyaları acabilior mu?
200 ve 220 neredeyse tüm video formatlarını destekliyor. Bunun için coreplayerı ve codeklerini yüklemen gerekecektir. Core player ve codekleri ****te mevcut. İstiyen oranın forumlarından indirebilir. (Yanlız üye olmak gerekiyor)
arkadaşlar brn core player le HD DVD İZLEDİM .avi uzantılı 220.180 çözünürlüğünde vee süper hiç titreme yok gerçekten telefonum la gururduydum 80mb lık dı hee bu arada birşey sorcam bu core player de alt yazı seçeneği yok mu yabancı film izlecem ama alt yazı koyamıyorum nasıl olcak bir yolu var mı acaba bunun
arkadaşlar brn core player le HD DVD İZLEDİM .avi uzantılı 220.180 çözünürlüğünde vee süper hiç titreme yok gerçekten telefonum la gururduydum 80mb lık dı hee bu arada birşey sorcam bu core player de alt yazı seçeneği yok mu yabancı film izlecem ama alt yazı koyamıyorum nasıl olcak bir yolu var mı acaba bunun
Core Player da hiç denemedim ama film dosyasının bulumduğu klasöre aynı isimle altyazı dosyasını attığında gördüğü söylenmişti. Ama sonuçta bir filmi telefon çözünürlüğüne convert edeceksin ve bunun için Pocket Divx Encoder programının 3,51 versiyonunu kullanırsan encode yaparken altyazıyı eklersin.
BENDE POCKET DİVX ENCODER VAR AMA VERSİYONUNU BİLMİYORUM ENODE EDERKEN ALT YAZIYI NASIL EKLERİM SÖYLER MİSİNİZ GERÇİ YAPCAĞIM DAN DEĞİL HD DVD FİLM İZLEMEK İÇİN EN AZ 240 MB BOŞ YERİN OLMASI GEREK BUDA HAFIZA KARTINI TAMAMEN BU FİLME AYIRMAN DEMEK OLUYOR AMA YAKINDA 512 MB VEYA 1GB LIK SD KART ALMAK İSTİYORUM ÇOK GÜZEL TELEFONUM VAR AMA HAFIZA YETERLİ OLMADIĞI İÇİN KULLANAMIYOM BU TELİN ESPİRİSİ FİLM İZLEYEBİLMEK BENCE 220.180 DE DEĞİL HEMDE DAHA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKDE SÜPER OLUR HELE HELE TAKINCA VARYA HERKESE SÖYLÜYORUM BİR KERE DENESİNLER HİÇ EVE DVD PLAYER VEYA ÖYLE BÜYÜK EKRANLI TVLER ALMAYA GERK YOK MPX220 NİZE YÜKLEYİN FİLMİ İZLEYİN TAKIN KULAKLIĞIDA IŞIKLARIDA KAPATIN OHHH OTURUN EVİNİZDE İZZLEYİN GERÇEKTEN SÜPER OLUYOR
Bu arada ben yularıya "film izledim 80 mb lık" demişim o sadece 1 cd nin mb ı genelde hd dvdler 3 cdlik oluyor ve onların çözünlüğünü falan kısınca ancak 240 mb ediyor o da en az 300 mb falan yer kaplayabilir kaliteli izleyecek olanlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı12 -- 1 Ekim 2005, 18:07:20 >
hemde iyi ezdik :D mutlaka bakın bence süper bi gece gecirdim o linkteki savas icinde aslında savas sayılmaz biz antreman yapıyorduk onlarda oklarımıza hedef tahtası oluyorlardı :D
Vaaay burda da gelecek maçların reklamı yapılıyo heee güzeeel. Bence arkadaşlar bi sonraki maç için biletlerini alsınlar hatta kombine bilet satışlarımız da olacak pek yakında....