Şimdi Ara

MOTOROLA MPX220 (SMARTPHONE) HAKKINDA HERŞEY BURAYA>>>>>>>>> (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.285
Cevap
0
Favori
121.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • UZUN süre mpx200 kullandıktan sonra, Moto Q aldım ve çok memnun kaldım
    sonra onu bi arkadaşa sattım ve qtec 8500 aldım. Şimdi de
    MPx220 aldım bir tane 80 liraya. Üzerinde ingilizce ve çok karışık bir rom
    vardı. Ve cihaz şebeke görmüyordu. Rom update yaptım. Pc ye bağladığımda
    pc.nin internetini paylaşıp Net'e giriyor, MSN kullanıyorum. Türkçe çok stabil
    ve hızlı çalışıyor. Filmler harika, ses çok güzel ama hala Şebeke yok.
    İNTERNET var ama Trcell, avea veya Vodafone yok:))
    kutusu ile biiirlikte isteyen olursa vercem.
    ben şimdi bi tane HP 514 aldım kendime.
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • MPx220 için Verizon official ROM var. Yüklersen düzelir...

dostum tavsiyen için teşekür ederim. ancak O ROM u bulamıyorum.
    link verebiliyormusun,
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • Verizon un web sitesinde vardı. Benzer ya da aynı ROM mpx.gen.tr de olması lazım...
    İPhone 11 pro Max;
    Clio 1.0 2022;
    Lenovo i5 ideapad 3;
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • Verizon web sitesini güncellemiş. Şimdiki içeriğnde bende bulamadım, kaldırmışlr muhtemelen...
  • MPx220 ye 2003SE harici ROM yüklenemiyor. Çok deneyen hatta ilerleme sağlayan arkadaşlar bile oldu ama nafile. WM6 arayüz derken tema falan yüklemiştir. MPx2oo'e her türlü ROM kurulabiliyor ve çalışıyor
  • Anladım üstadım. Yani kısaca MPX200 çok daha verimli bu konuda? 2. hattım için düşünüyorum, yine motorola olmasını tercih ettiğim ve daha önce kullanmamış olduğum bi işletim sistemine sahip olmasını istediğim için 2 Mpx ten birini düşünüyorum. 220yi satan arkadaş çok temiz kullanmış ve 125 e veriyor. Yani 200ün daha eski olduğunuda düşününce tereddütte kaldım.??
  • MPx220 çok güzel bir makinedir ve acayip hızlıdır 204 MHZ. MPx200 daha yavaştır (130 MHz) ama kült bir modeldir. 220 de BT ve kamera var o kadar. Kısaca her ikisi de süper cihazlardır her ikisini de kullandım ama MPx200'ümü hala kullanıyorum, cebimde ve çalışır vaziyette

Al birini donatırız, model farketmez
  • WM5 ve WM6 uygulamalarının tamamı 2003SE'de çalışmaz. WM2002 ve üzeri için olan tüm uygulamalar WM6.1 kurulu MPx200'de çalışır. Ayrım yapmak zor
    İlk kez Wmobile işletim sistemli bi cihaz kullandığım içinde henüz keşfetme aşamasındayım. Faydalı bikaç programda mevcut... konuyla ilgili kendimi biraz geliştirince yardımına ihtiyacım olacak sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 28 Şubat 2009; 14:22:52 >
  • Aldığım bu kadar zahmetli bi cihazmı yani? Evinde bi bilgisayarı bile olmayan yeni evli bi adamım ben. Hani cihazı seçmekteki maksadımda, bilgisayarda görmem gereken işlerde biraz olsun yardımı olmasıyken bilgisayara bağımlı yaşamama neden olmayacak bi cihaz almışımdır ümidindeydim ama.?
  • Bir süre sonra MPx220 diğer kullandığın Moto'nun önüne geçer. Artık hiçbir cihaz kesmez seni; aradığın ve gereksinim duyduğun tüm isteklerini bir WM cihazla halledeceksin. Bundan sonra da bir A3100 Moto alacaksın ve PPC dünyasına adım atacaksın. Her sbah hava durmunu güncelleyip ona göre giyinecek, randevu ve işlerini ekrandan takip edecek, bir yere giderken ekrandan divx izleyeceksin. Kaçınılmaz son
  • Aslında kulağa fena gelmiyor. Elinde bi çantayla dolaşmak yerine cebimde taşıyacağım ufak bi PPC ile biçok işimi görebilmek çok daha kabul edilebilir bi durum. ama iş cihaz seçimine geldiğinde bu A3100 olurmu bilmiyorum.? Çünkü belli bi aşamadan sonra ekranın kalitesi çok önemli olmaya başlıyor benim için.. Z6 yı birazda bu yüzden tercih etmiştim. Aynı çözünürlükte ve 0.8 inch büyük bi ekran ne kadar tatmin edici olur: görmeden yorum yapmak güç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlk -- 1 Mart 2009; 15:43:36 >
  • WM cihazlarda 16 milyon pikseli görmezsin. 0.8'' ufak gibi dursa bile çok şey farkettirir. VGA veya WVGA ekranlı cihazlar en azından şimdilik destekli uygulamalrada sorun çıkartabiliyor. Moto, Sharp kullanır ekranlarında ama A3100 zannedersem Hitachi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 1 Mart 2009; 18:02:58 >
  • Haklısın üstad.. Yüklenecek programların çözünürlüğe uygun olmaması gibi bi sorunda meydana gelebilir. Cihaz yaygınlaşmadan alındığında yüksek verimle kullanılması hayal gibi. Zaten birazda bu sebeple geriden takip ediyorum...
    Hem mpx220 en az bikaç ay oyalar beni, sonrasınıda vakti geldiğinde düşünürüz artık...
  • Bu arada kastettiğim; 2 cihazın çözünürlükleride 240x320 iken, 2.8" büyüklüğünündeki A3100ün ekranının Z6 daki 2.0" lik ekranın netliğinin ne kadar gerisinde kalacak olduğuydu. Sanırım bi yanlış anlama olmuş...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.