Arkadaşlar siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bende 1.28 var. Motorola servisine mail attım sürümü güncellemek istiyorum diye. Türkçe daha yeni sürüm yok diye cevap geldi. kendim yapsam servisten daha saglam yaparım ama garanti bozulur diye korkuyorum v1.47 de turkce destegi var benim bildigim. v1.45 kullananları da gordum. onda turkce dil destegi var mı? bir de bu romlar offical romlar mı?
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6600, Kingston HyperX 675Mhz 2x512MB, Leadtek PX6600GT THD Extereme, Western Digital WD2500KS SATA-2, Nec Dual 3540A DVD-RW, Antec Performance One P160, Cooler Master RS-450-ACLY
bende 1.43 rom'u var motorola servisten yükletmiştim geçen.
o zaman su sorulara cevap verirsen sevinirim...
kapagı acınca sesin 2sn gec gelme sorunu duzeliyor mu? melodi olarak mp3 kullanabiliyor musun? flaş kamera zamanlaması düzeltilmiş mi? telefonla konuşurken karşı tarafın sesi yükseltilmiş mi? bluetooth <telefon> ismi değiştirilebilir olmuş mu?
gozume batan sorunlar bunlar bende ozellikle teli acınca sesi 2sn geç gelmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 21 Eylül 2005, 20:43:46 >
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6600, Kingston HyperX 675Mhz 2x512MB, Leadtek PX6600GT THD Extereme, Western Digital WD2500KS SATA-2, Nec Dual 3540A DVD-RW, Antec Performance One P160, Cooler Master RS-450-ACLY
kapagı acınca geç gelme düzeltilmemiş melodi olarak mp3 kullanabiliyorum flash kamera zamanlasını denemedim karşı tarafın sesi yüksek bluetooth için onuda denemedim
kapagın açtıktan sonra sesin geç gelmesi aslında iyi çünkü kapagı açıp kulağa götürme süresi gibi birşey bence bu durum bayağı iyi.ama yok ben geç gelmesini istemiyorum dersen.mpx.gen.tr'de 1.47 rom var türkçe arkadaşların dediğine göre bu romda sesin geç gelmesi düzeltilmiş(başka şeylerde vardı şimdi hatırlayamıyorum)
kapagı acınca geç gelme düzeltilmemiş melodi olarak mp3 kullanabiliyorum flash kamera zamanlasını denemedim karşı tarafın sesi yüksek bluetooth için onuda denemedim
kapagın açtıktan sonra sesin geç gelmesi aslında iyi çünkü kapagı açıp kulağa götürme süresi gibi birşey bence bu durum bayağı iyi.ama yok ben geç gelmesini istemiyorum dersen.mpx.gen.tr'de 1.47 rom var türkçe arkadaşların dediğine göre bu romda sesin geç gelmesi düzeltilmiş(başka şeylerde vardı şimdi hatırlayamıyorum)
evet 1.47 romu biliyorum ama garanti bozulurmu diye dusunuyorum
yaw acaba bu mpx220 in işlemci hızını falan arttırmak için bios programı gibi birşey yüklenebilir mi veya mitdown madness gibi oyunlar bence motorola bu tür güzel modeller çıkarıyorsa rome total war gibi oyunlar gibi windows mobile için de o tür oyunlar çıkması lazım çok zevkli olur bilgisayarı bile hatırlamam
Arkadaşlar ben de1-2 hafta içerisinde ya 6630 ya da mpx220 almayı düşünüyorum
bu teefona sahip olanlar nereden ve ne fiyatla aldıklarını yazarlara çok sevineceğim
bir kaç da sorum olacak
*windows mobile için uygulama ve oyun bulma sıkıntısı çekiyormusunuz (symbianla windows mobile 'ıuygulama bulunma kolaylığı ve kalite açısından da kıyaslayabilirmisiniz herhalde ikisini de kullananlar vardır aranızda)?
*stabilite kullanım kolaylığı ve pc senkronizasyonu bakımınndan windows mobile dan memnunmusunuz?