350 Ytlye ??? ikici el de olsa bu rakama olmaz. Dikkat et....ha bu arada aynı fiyata alacağın başka bir telefon hiçbir zaman mpx220 ile kıyaslanamaz....
konuşa konuşa o kadar yaptık tanıdık yani bir zarar gelmez başka alıncak telde yoksa hemen alalım
arkadaşlar bu cihazda ben sesle arama olayına giremiyorum. bu konuda bir bilgisi olan varmı. içinde mevcut olan "speech recognition" bu işe yaramıyormu. yada harici program ismi verebilirmisiniz.
bu program ses tanıma ve sesle arama ısıne yarıyor bırde ayarlarını yapabılırsen mukemmle cvalısıyor bıraz ıngılızce aksanı ama..
quote:
Orjinalden alıntı: mrsezar
arkadaşlar bu cihazda ben sesle arama olayına giremiyorum. bu konuda bir bilgisi olan varmı. içinde mevcut olan "speech recognition" bu işe yaramıyormu. yada harici program ismi verebilirmisiniz.
super tek kelımeyle kendı orjınal kulaklıgıyla bırlıkde mukemmel
quote:
Orjinalden alıntı: dreamcast
SELAM ARKADASLAR BEN MPX220 ALMAYI DUSUNUYORUM AMA MP3 SES KALITESINI MERAK EDIYORUM MOTOROLA E398 LE AYNIMI YOKSA DAHA İİMİ ACİL CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM TABİKİ KULAKLIKLA DINLERKEN OLAN SESTEN BAHSEDIYORUM SIMDIDEN SAOLUN
Yeni bir mpx 220 aldım.Rom güncellemesi yapıp 1.28'den 1.49'a terfî ettirdim.Henüz bir hafıza kartı almadım onu da halledeceğim.
Sorunum şudur ki: Bilgisayarımdaki **** uzantılı dosyaların sesini yükseltmek için Windows Movie Maker 2 ile açıp ses seviyesini yükselttim ve bilgisayarıma .wav olarak kaydettim.Kullanma kitapçığında bu dosyaları IPSM isimli klasörün altındaki başka bir klasöre daha kopyalarsam,bu sesleri hem zil sesi,hem de alarm,mesaj,vb.sesler olarak atayabileceğim yazıyor.Öyle bir klasör olmadığı için dosyaları hem
\Storage\My Documents\
klasörüne,hem de
\Storage\Application Data\Sounds\
klasörüne atıp(farklı zamanlarda) deneme yaptım.Zil sesleri için sorun yok,.wav uzantılı dosyaları görüp atayabiliyorum.Ancak alarm ve mesaj sesleri olarak atamak istediğim zaman,dosyaların göründüğü listede benim yüklediğim .wav uzantılı dosyalar görünmüyor.Bu atamayı nasıl yapabilirim?
Anladığım kadarıyla kayıt defteri(registry) kullanılarak bu iş yapılabilir ancak nasıl yapılacağını bulamadım?Bu iş için kafa yormuş arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Arkadaşlar eski bir MPX 200 kullanısıyım, pil sorunları nedeniyle satmıştım. O dönemlerde piyasaya MPX 300 çıkması bekleniyordu (MPX 220'ler henüz çok pahalıydı) . Ancak Motorola MPX serisinden yeni telefon çıkarmaktan vaz geçtiğini açıklayıp MPX 300'leri askıya almıştı. Şu aralar MPX 220'lerin fiyatı dana makul seviyelere indi. Motorolanın kararını değiştirip yeni model çıkartmaya kara verdi, yoksa stokları eritmek için mi fiyatlar düştü? Bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar, Motorola Mpx220 alıcam bi tane arkadaşa ama nerden alıcam bilmiyorum, özellikle elden almak istiyorum, netteki alışverişlerde fiyatlar uygun, bunun gibi uygun olan elden alabileceğim neresi var acaba bilen varsa yazarsa sevinirim, forumda okuduğum yerlerde sirkeci de uygun olduğu yazıyordu ama bilen varsa telefon numarısını pm den atabilirmi acaba, teşekkür ediyorum iyi günler..