Şimdi Ara

Samsung Captivate (Galaxy S), 18 Temmuz'da AT&T'de satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Samsung tarafından dünyanın en hızlı Android telefonu olarak lanse edilen Galayx S, AT&T tarafından 18 Temmuz'da satışa sunulacak. T-Mobile'da Vibrant olarak isimlendirilen yeni modelin AT&T'deki karşılığı ise Captivate olacak. Tasarım anlamında Vibrant'a göre daha agresif hatlara sahip olan Captivate, donanım ve yazılım tarafında ise aynı alt yapıyı kullanıyor. 4-inç büyüklüğünde kapasitif dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip olan Captivate'e, 1GHz'de çalışan Hummingbird Cortex A8 işlemci güç veriyor.


    Akıllı telefon tutkunları tarafından merakla beklenen ve iPhone 4'ün en büyük rakibi olarak gösterilen Samsung Captivate (Galaxy S), 5 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla 720p video kaydı yapabiliyor. 32GB'a arttırılabilr 16GB dahili depolama alanına sahip olan Captivate, 802.11n WiFi ile birlikte Bluetooth 3.0 teknolojisine de sahip. Eclair kod adlı Android 2.1 platformu üzerinde, Samsung'un kendi geliştirdiği ToucWiz 3.0 ara birimini çalıştıran Captivate, 200$ seviyesindeki kontratlı fiyatıyla satışa sunulacak.








  • samsung coştu maşallah.wave falan çok güzel
  • Telefon doğubanka düştü daha Amerikada çıkmamışmı
  • İphonun en büyük rakibimi İphonu ezdi resmen galaxy s fakat boyutu biraz daha büyüktü bu tam kıvamında olmuş.
  • Bu Galaxy serisi kaç modelden oluşup farklılıkları neler çok merak etmeye başladım, her seferinde farklı bir Galaxy görür olduk.
  • dokunma hasasiyeti ıphone kadar hasasmıdır acaba ? merak ettim eğer öleyse muhteşem özeliklerde bi telefon olmuş
  • İphone kullanıcısıyım fakat çoğu kullanıcı nın aksime fanı değilim :)

    acaba arkadaşın dediği gibi dokunma hassasiyeti onun kadar iyi mi (?) merak ettim.
    ayrıca iphone hafızası dolu olsa bile kasmıyor acaba aynı performansı sunabilir mi (?) bide kamera var ben iphonemın kamerasından memnunum,onu yakalayabilir sanıyorum.
    appstore kısmına takılmıyorum çunku samsung apple kadar hızlı geliştirebilir kendi storunu.
    eğer kullanıcılardan bu iki noktada (dokunma hassasiyeti ve hız performansı) olumlu yorumlar gelirse düşünebilirim :)

    iyi forumlar.
  • galaxy s'e göre kasası daha dar.. bu çok daha güzel olmuş.. şayet aynı özelliklerdeyse harika bir cihaz yapmış samsung..
  • yaw şunun sim unlocklusu çıkmaz mı? şekli normaline göre çok daha hoş bence. bi şekilde yourtdışından getirtip kullanma olasılığımız yok mu?
  • Bende bu gece wave'i inceledim ve ekranına dokunmatik özelliklerine bayıldım.Hızı filan da harikaydı cihazın.İphone 4 düşünürken bu sorunlardan sonra ciddi ciddi galaxy s'e kaymaya başladım.
  • bnde bütün sorunlarına rağmen iphone bakmadan almam diyordum ama steve jobs siz iphone u tutmayı bilmiorsunuz restleşmesinden sonra iyice soğudum. sen kendi yaptıın mühendislik hatasını düzeltmek için 30$ lık bumper çıkarıosun ve gidip kullanıcıya b*k atıosun. böyle bi mantık olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

    bnde bütün sorunlarına rağmen iphone bakmadan almam diyordum ama steve jobs siz iphone u tutmayı bilmiorsunuz restleşmesinden sonra iyice soğudum. sen kendi yaptıın mühendislik hatasını düzeltmek için 30$ lık bumper çıkarıosun ve gidip kullanıcıya b*k atıosun. böyle bi mantık olamaz.

    +1000 Olmaz böyle bir saçmalık.
    Şımardılar biraz aşırı kendilerine güven'den oldu bunlar.Steve Efendi iflas bayraklarını ve 0'ı tükettiği günleri unutmamalı ve herkesin mağduriyetini gidermeli bence.
  • modaco'dan alıntıdır:

    quote:


    Here in the US, each carrier likes to have their own device especially for that carrier.

    Epic 4G (Sprint)- keyboard, LED flash, front facing camera, 1GB rom (plus included 16GB sdcard), WiFi hotspot
    Fascinate (Verizon)- LED flash, no front facing camera, 2GB rom (plus 16GB sdcard included), WiFi hotspot (probably cost extra)
    Captivate (AT&T)- no camera flash, no front facing camera, 16GB rom
    Vibrant (T-Mobile USA)- no camera flash, no front facing camera, no idea how much rom (2GB sdcard included, preloaded with the movie Avatar)


    quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu Galaxy serisi kaç modelden oluşup farklılıkları neler çok merak etmeye başladım, her seferinde farklı bir Galaxy görür olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 11 Temmuz 2010; 10:37:58 >




  • telefonun tipi harika bu türkiyeye gelcekmi acaba?
  • bu kadar şık bir telefonun dh dekilerin neden ilgisini cekmedi hayret



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stroma -- 11 Temmuz 2010; 21:00:10 >
  • arkadaşlar amerikadan sim kilitsiz getirdik telefonu arzu eden varsa kontak kursun gelip bakıp inceleyip alabilir fiyat olarak 890tl 532 230 5428
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.