CD Projekt, The Witcher 2: Assasins of Kings için E3 fuarından üç adet oyun içi video yayınladı.
RPG severlerin büyük bir merakla beklediği oyunlardan biri olan oyunun ilk videosunda, karakterimiz Geralt, asılmak üzere olan bir muhbiri kurtarmaya çalışıyor. Yayınlanan videoların ikincisi ve üçüncüsünde ise kahramanlarımız, bir ormanda Elflere karşı savaşıyor.
2011'in ilk çeyreğinde çıkması beklenen The Witcher 2: Assasins of Kings'in yayınlanan oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
oynanış görmek istiyosanız 3. videoyu izleyin,diğerleri ara video
Dövüş esnasında animasyonlar keşke birebir olsaydı, yani Assassins' Creed 'de ki gibi.
Valla Assasin's Creed gibi bir oyun varken böyle oyunları oynayası gelmiyor.
Bir rpg oyununu Assassin's Creed ile karşılaştırdınız ya, PES!!! kaldı ki oyun mükemmel, ilkini deliler gibi oynadım. Yaptığınız karşılaştırma Gears of War ile Fifa'yı karşılaştırmak kadar abes.
en üstteki resim ilk bakışta memati'yi andırıyor :D
Assasin's Creed ten tek farkı rpg öğeleri barındırması o yüzden işe yaramaz bir oyun para vermeye değmez.Rpg öğelerini kaldırın sağa sola kılıç sallamaktan başka hiç bir şey kalmaz oyunda.
rpg ne öğren öyle gel bence sen:) ac ile karşılaştırmak = oyun bilgisinin 0 olmasıdır.
1.si gayet ikna edici ve mükemmel bir oyundu 2.sininde öyle olacağını düşünüyorum ayrıca the Witcher'ı AC ile karşılaştıranlarada bişey demiyorum sadece gülüyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme