Şimdi Ara

Hafif Ticari Araç Kulanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafif ticari kullanan arkadaşlar Ruhsatta Yandan Camlı Çift Sıra Kolt. Cinsi:Kamyonet olarak geçen caddy,partner,doblo,kangoo v.s kullanan arkadaşlar araçlarda binek amaçlı kullanımlarda SRC - K gibi belgeler almak gerekiyormu?

    Belirli saatlerde Şehir içi Ankara Kızılay giriş çıkışlarda ve İstanbul 1.köprü geçişinde problem yaşatırmı?Onun için ayrı bir belge almak gerekiyormu?



  • Kangoo var bende misalen aynen camlı koltuklu.Ruhsatta kamyonet geçiyor ama kullanım şekli hususi.K belgem falan yok ama çok şükür bir sorun yaşamadım bugüne kadar.Kızılay dan da köprüden de geçtim.O şirket arabaları ya da ticari amaçla kullanılanlar için gerekiyor diye biliyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Kangoo var bende misalen aynen camlı koltuklu.Ruhsatta kamyonet geçiyor ama kullanım şekli hususi.K belgem falan yok ama çok şükür bir sorun yaşamadım bugüne kadar.Kızılay dan da köprüden de geçtim.O şirket arabaları ya da ticari amaçla kullanılanlar için gerekiyor diye biliyorum ...

    ruhsatta kamyonet(ticari) yazıyorsa geçemezsiniz.geçersinizde peşiniz sıra ceza makbuzu adresinize postalanabilir.
    şimdi kameralı sistemle kontrol edildiği söyleniyor.
  • Normal otomobil gibi kullanabilirsiniz sorun yok. Ben 2005'ten beri geçiyorum Boğaziçi Köprüsünden. Amir beyler memur beyler selam veriyorlar yanlarından geçerken. Bir tane çevrilmiş bu tip araba da görmedim zaten. Yeter ki kombi tipi yani camları açık ve koltuklu olsun. Sürekli, dikkat çekici ve ağır yük taşıyorsanız src brc mrc belgeleri şoföre gerekebilir. He, soran oldu mu? Olmadı ama bu devletin ne çıkartacağı belli olmaz.
  • valla birinci köprüden geçebildiğimizi bilmiyordum
  • Ruhsatta Kamyonet - Yandan camlı çift sıra kolt. geçenler Ankara Kızılay giriş çıkış saatlerini bilen arkadaş varmı?
  • söylediğin belgeler sadece ticari amaçlı olarak kullanacaksan gerekli. onun haricinde kimse senden bu belgeleri sormaz. rahat olabilirsin.
  • Arkadaşlar bu segmentte baktımız aracı Ankara trafiğinde sorun yaşarmıyız diye sordumuzda belirli saatlerde giriş yasağı olduğunu,girersende şansa belki çevirirler belkide hiç bakmazlar onu göze alarak tercih yap diye bunu baktığımız birkaç esnaf söyledi.Bundan vazgeçip binek otomobilemi bakmak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: concorde99

    Arkadaşlar bu segmentte baktımız aracı Ankara trafiğinde sorun yaşarmıyız diye sordumuzda belirli saatlerde giriş yasağı olduğunu,girersende şansa belki çevirirler belkide hiç bakmazlar onu göze alarak tercih yap diye bunu baktığımız birkaç esnaf söyledi.Bundan vazgeçip binek otomobilemi bakmak gerek.

    kızılayda toyota hiace lh112 minibüs le çevirmeye girdim. arkada tek sıra koltuk var ve tek sıra cam tek sırasıda kapalı tip. polis belgelere baktı tamam dedi yolladı...
  • Arkadaşlar Ankara trafiğinde belirli saatlerde bu segmette araç kullanımı şansamı kalıyor çevirmeye girmek.
    Giriş çıkış saatlerini bilen arkadaş varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.