Şimdi Ara

FIFA 11 PC versiyonu konsollarla aynı olacak resmi olarak duyuruldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii bu arkadaşların Tunngle'dan da haberi yok Hamachi'den bahsediyorlar. Tabii xbox live kadar olamaz da PSN kadar anca işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2010; 19:52:45 >
  • world cup tan sonra fifa ya acayip şekilde bağlandım fifa 11 i çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Aklınız karışmasın arkadaşlar. Size gayet güzel bir örnek vericem. Önce Dragon Age Origins i PC de oynayın tabi FULL tüm grafik ayarları sonda. Sonra aynı oyunu X BOX 360 yada PS3 de oynayayın. FIFA 2011 de bunun gibi olacak.

Allahım örneğe bak

Oyunda aa ya da af eksikliği yok diyorum... . Daha ne farkı olcak? Xbox birleşik yazılır ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

FIFA 11 PC versiyonu konsollarla aynı olacak resmi olarak duyuruldu

Şu resmin PC'den olduğuna bahse girerim çünkü konsolda böyle bir Arshavin modellemesi yok.

Bu işten azıcık anlıyorsam bu böyle yani.

Yukarıdaki resmi görünce PC ve Konsol versiyonunun yine farklı olma ihtimali aklıma geldi...

Next-gen'e geçmiş olabilirler ama sanki "konsoldakinin aynısı" olmayacağı izlenimi aldım?

Bende bunu 1 aydır diyorum. Sadece modelleme değil oyuncu fizikleri ve ışıklandırmalardan belli PC için olduğu. Ama şöyle. Adamlar yine her zamanki gibi PC ve Konsollara farklı yapacaklardı. Gece resimlerini PC den, gündüz resimlerini konsoldan verdiler. En son da vazgeçtiler PC ye farklı yapmaktan ve böylece farklı olan sürüm iptal olmuş oldu. Hatta PC için yayınlanan Mesut SS ine bakılırsa konsoldaki sürümle bire bir olduğu belli. Yani bu gece ss li PC versiyonu iptal edildi ve konsol ile aynı olacak PC sürümü.

Bunu dedim PC bölümünde steven spielberg adlı dahiyane arkadaşımız PC ye geldi ya karnın ağrıyor dimi Fifa ya laf atmaya başladın dedi bana.

____

Oha habere bakın inanamıyorum

Microsoft ve Sony konsol üretimini durdurdu!!
    Fifa 11 in PC platformuna aynı şekilde gelmesiyle beraber Sony ve Microsoft'un konsoldan sorumlu yetkililerinden açıklama geldi.
    "Bunu düşünememiştik, artık satışlarımızın dibe vuracağına inanıyoruz. Playstation 3'ün üretimi tamamen durduruldu. Elimizi ayağımızı oyun dünyasından çekiyoruz." Bir Sony yetkilisi.
    "Dünkü olaya inanamadık. Çekemiyoruz böyle bir olayı. Ailecek ağladık. Xbox yıllardır FIFA nın sadece konsollarda güzel olduğu için satıldı ve LIVE kullanıcı sayısı çoğaldı. Artık Xbox'a kepenk vurma vakti geldi. Üretimimizi durduruyoruz." Bir Microsoft yetkilisi.
    Bu olay karşısında tüm konsol sahipleri PSN ve LIVE dan çıkış yaparak yeni PC ler toplamaya başladı.

FIFA 11 Ekim ayına göz kırpıyor.

BSC

Tabikide şakadır. Bsc inşallah bu mesajımı silmez.

inanmak gelmiyor değilmi içinden

• Ne anlamda?
  • quote:

Microsoft ve Sony konsol üretimini durdurdu!!
    Fifa 11 in PC platformuna aynı şekilde gelmesiyle beraber Sony ve Microsoft'un konsoldan sorumlu yetkililerinden açıklama geldi.
    "Bunu düşünememiştik, artık satışlarımızın dibe vuracağına inanıyoruz. Playstation 3'ün üretimi tamamen durduruldu. Elimizi ayağımızı oyun dünyasından çekiyoruz." Bir Sony yetkilisi.
    "Dünkü olaya inanamadık. Çekemiyoruz böyle bir olayı. Ailecek ağladık. Xbox yıllardır FIFA nın sadece konsollarda güzel olduğu için satıldı ve LIVE kullanıcı sayısı çoğaldı. Artık Xbox'a kepenk vurma vakti geldi. Üretimimizi durduruyoruz." Bir Microsoft yetkilisi.
    Bu olay karşısında tüm konsol sahipleri PSN ve LIVE dan çıkış yaparak yeni PC ler toplamaya başladı.

FIFA 11 Ekim ayına göz kırpıyor.

BSC

Tabikide şakadır. Bsc inşallah bu mesajımı silmez.

• quote:

Ne anlamda?

pc de yeni nesil olmasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

fifa nın önemi azalır eğer böyle yaparsa

kim PC de klavyeyle football oyunu oynuyor ki?

tekrardan Fifa öne geçecek nedir? bildğim kadarıyla fifa 2010 da sadece konsolda öne geçebildi. bunun dışında konami her zaman üstündü.
    farketmez. hangisini beğenirsek , onu oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

quote:

tekrardan Fifa öne geçecek nedir? bildğim kadarıyla fifa 2010 da sadece konsolda öne geçebildi. bunun dışında konami her zaman üstündü.

Benim bir çok arkadaşım PES'i klavyeyle oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Ne anlamda?

pc de yeni nesil olmasına

Yoo gayet normal. Ya yıllar boyunca hep PC ye dandik olarak gelecekti ya da 1-2 yıl içinde konsollarla aynı yapılmaya başlanacaktı. Ne olacağı belliydi yani. Eninde sonunda çıkacaktı bu şekilde. Beni etkilemez. Gerekirse PC yede yüklerim oynarım. Gerçi bir fark olmayacağı için yine PS3 ten devam. Oynamak olarak etkilemez beni ama PC cilerinde ortak olmasıyla yaptıkları yorumlar rahatsız etmeye başladı. Mesela birisi gelip shopto dan bulduğu gayet normal bir insan tarafından resim yeri boş kalmasın diye yapılmış bir FIFA 11 coverı hakkında konu açtı. Öyle böyle diyince veletlere bak filan gibisinden yorumlar yapmaya başladı. Gerçi kim olduğunu ve konu dışındaki eski yorumlarını gayet iyi biliyorum Bu tür insanlar Xbox tada var PS3 tede var ama PC ninda dahil olmasıyla beraber çoğaldı haliyle. Sadece Xbox'a veya sadece PS3 e çıksaydı ayrı bi güzel olurdu ama

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

quote:

Abi iyide oynanmasına oynansında önündeki dümdüz tuşlara basmaktansa elinde tutulan bir gamepad ile tuşların konumlandırılmasıyla filan oynamak her zaman daha iyi.

Aynı " PS kafelerde hep PES oynanıyor" yorumları gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 10 Temmuz 2010; 22:03:47 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Abi iyide oynanmasına oynansında önündeki dümdüz tuşlara basmaktansa elinde tutulan bir gamepad ile tuşların konumlandırılmasıyla filan oynamak her zaman daha iyi.

Aynı " PS kafelerde hep PES oynanıyor" yorumları gibi olmuş.

Gamepad'e bir şey demedim zaten. Ben mesajımda sadece futbol oyunlarını klavyeyle oynayan insanların olduğunu belirtmek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 9 Temmuz 2010; 22:12:11 >

• abi neden PC de klavyeyle oynuyosunuz ki? 15 TL ye snopy nin PS joypadini taklid ettiği modeli var. gayet makul. klavyeden oynamaktansa , ucuz joypad bile tercih edilir...
  • quote:

abi neden PC de klavyeyle oynuyosunuz ki? 15 TL ye snopy nin PS joypadini taklid ettiği modeli var. gayet makul. klavyeden oynamaktansa , ucuz joypad bile tercih edilir...

Ben pc'de oyun oynamıyorum Ama klavyeyle oynayan arkadaşlarım olduğunu söyledim.
  • Bu EA adama konsolu sattırır yahuSırf World cup 2010 ve fifa serileri için aldım desem yeridir şu konsolları
  • Awesome kusura bakma ben yanlış anlamışım
  • Ben bu karşı olma durumunu anlamıyorum konsolda oynayan adamın oyununa kimse karışmayacakki ayrıca çok güçlü PC lere sahip hatırı sayılır insan var dünyada hatta ülkemizde bile,sizin tahmin ettiğiniz kadar karın ağrısı olmayacak hatta bende merak ediyorum FPS in düşmediği AA ve AF ye boğulmuş Fifa PC de nasıl görünecek zira PC lerle yarışabilecek derecede konsolda grafik verebilen nadir oyunlardan birisi Fifa..Ben eksiksiz bir şekilde PC ye gelmesi taraftarıyım eski bir Fifa yamacısı olarak Fifa nın yeniden şahlanmasını çok istiyorum.
  • deliler basmış yine burayı
  • eskiden fifa pes kapışması olurdu şimdi fifa-pes-pc-konsol dörtlüsü okey oynuyor bu ne iş yaw
  • Yorumlar bomba.. bazı arkadaşlar sinirden kudurmuş nerden pc'ye laf soksam diye 15 dk düşünüp yazıyorlar herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Aklınız karışmasın arkadaşlar. Size gayet güzel bir örnek vericem. Önce Dragon Age Origins i PC de oynayın tabi FULL tüm grafik ayarları sonda. Sonra aynı oyunu X BOX 360 yada PS3 de oynayayın. FIFA 2011 de bunun gibi olacak.

Allahım örneğe bak

Oyunda aa ya da af eksikliği yok diyorum... . Daha ne farkı olcak? Xbox birleşik yazılır ayrıca

PC ye çıkan oyunlar konsol versiyonlarına gore daima 1 adım onde olur diyorum. Bunda anlamayacak ne var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.