Şimdi Ara

Gateway, AMD tabanlı yeni netbook modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Bilgisayar üreticisi Gateway, ürün gamına AMD tabanlı yeni bir netbook modeli ekliyor. Firmanın LT32 serisi 11.6-inç etbook modeli, AMD'nin Nile platformunu temel alıyor ve Windows 7 işletim sistemiyle geliyor. 1.7GHz'de çalışan Athlon II Neo K125 işlemcisinden güç alan netbook, 2GB bellek ile geliyor ve sahip olduğu ATi Mobility Radeon HD 4225 entegre grafik birimi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği sunabiliyor.


    1366 x 768 piksel çözünürlüğünde LED backlit ekrana sahip olan netbook, depolama sürücüsü olarak 250GB kapasiteli disk kullanıyor. Yüksek tanımlı internetn kamerası, 802.11n WiFi, Gigabit Ethernet, 3G HDMI portu ve çok formatlı kart okuyucusu gibi detaylarla donatılan Gateway LT32, standart olarak sunulan 6 hücreli pil ile 5.5 saate kadar kullanılabiliyor. İşlem gücü ve donanım özellikleri açısından Atom tabanlı netbook'lardan daha güçlü olan Gateway LT32, 450$ seviyesinden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.








  • işte asusun yapamadığını adamlar ne güzel yapmışlar.. özellikler çok güzel.. özellikle netbooklarda AMD istemler oldukça güzel donanımlar içeriyorlar...
  • kesinlikle katılıyorum. ekran kartı yeter bi kere. AMD'nin netbooklarda daha çok görünmesi gerekli. Asusun AMD tabanlı modeli varmı acaba?
  • Haberde "İşlem gücü ve donanım özellikleri açısından Atom tabanlı netbook'lardan daha güçlü olan" denilmiş de, atom işlemcimi ya :), VIA nano ile kıyaslansa anlarım.
  • Gateway ülkemizde satışı olmayan bir ürün sanıyorum. bu cpu ve grafik kartını kullanan ürünleri ülkemizde de görmek isteriz ama nerde... yurdum insan asla AMD almıyor , Intel daha iyiymiş. ama neden mercedese binmiyosun desen , ne gerek var , Renault neyime yetmiyo der
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.