Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.262
Cevap
526
Favori
1.129.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:



    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    bir önceki sayfada paylaşılan ürünün markasını bilen öğrenen var mı? o da güzel geldi gözüme.

    soru sorulmuş ama cevabı göremedim.




  • arkadaşlar merhaba. ben de geçenlerde tekzen'de fileli sırtlı bir yönetici koltuğu denedim. ama marka yoktu üzerinde. ithalmiş. koltukta dikkatimi çeken şuydu: normalde böyle yönetici koltukları arkaya doğru yaylanırlar (beşik hareketi yaparlar) ama bu koltuğun sırt kısmı arkaya doğru yatırılıp sabitlenebiliyordu. Şekil olarak adore vlt 380'e benziyordu. Acaba adore vlt 380'ler de bu şekilde mi? yani beşik hareketi yapmıyor(yaylanarak) da arkaya yatırılıp sabitleniyor mu? bilgisi olan varsa ve söylerse memnun olurum.

    İyi günler herkese.
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bu koltuk bu fiyata iyi midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn991402


    quote:



    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    bir önceki sayfada paylaşılan ürünün markasını bilen öğrenen var mı? o da güzel geldi gözüme.

    soru sorulmuş ama cevabı göremedim.

    maxima mc710
    hepsiburada da satılıyor ürün
    170 lira falan




  • Maxima MC710 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu üründen memnun musunuz? Alma aşamasındayım ben de. Hepimiz bir kez alıp uzun vadeli ve rahat bir şekilde kullanmak istiyoruz ancak tabiki bütçemize de uygun olmak zorunda malesef. Benim bütçem maksimum 200 TL civarı.. En uygun ne alınır sizce ?
  • Maxima MC710 koltugunu hayırlı olsun
    renk olarak micro kumaş
    micro sarı 05 nolu renk mı saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infra_dark

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bu koltuk bu fiyata iyi midir?



    bence iyi değil, dandik görünüyor, üstüne 37 lira daha koyup maxima mc710 almak daha uygun bence.
  • bu sırada maxima mc710 la ilgili bir şey soracam, benim boyum 1,80, sırt kısmı kafama kadar uzanır mı yani kafamı arkaya yaslayabilir miyim? yoksa enseme kadar mı uzanır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anonim kullanıcı

    kargo bedeli 10 tl den fazla olmaz istnbul,ankara,bursa gibi merkez yerlerde,ucuz olma sebebi ambar firmalarıyla çalışıyoruzç
    çift hareketli şase: olayıda dediğin gibi aşagı yukarı ve öne geriye hareket ettiren mekanizma
    amortisör:ayak ve şase arasındaki pompa


    Bursa'dan nereden alabiliriz 60 TL'lik koltuğu? Bayileriniz nerede?

    iyi çalışmalar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 5 Mart 2011; 0:48:07 >
  • tekrar tekrar yazıyorum vlt 270 nerden bulabilirim istanbul'dan int den almayı düşünmüyorum
  • mc710 kullananlar bu ürünün yükseliği hakkında bilgi verebilir mi acaba? Sırt bölümü ne kadar yüksek, oturak yeri maksimum ne kadar yükselebiliyor acaba?
  • mc710 arkaya yatınca yattığı yerde sabitlenebiliyormu ? bu özellik önemli benim için....
  • Bürosit Power 9 aldım, rahatlığına denecek yok.
  • beyler mikro kumaş mc710 alan var mı?
    neyin nesi bu mikro kumaş
    nasıl bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duvar sürüngeni

    arkadaşlar merhaba. ben de geçenlerde tekzen'de fileli sırtlı bir yönetici koltuğu denedim. ama marka yoktu üzerinde. ithalmiş. koltukta dikkatimi çeken şuydu: normalde böyle yönetici koltukları arkaya doğru yaylanırlar (beşik hareketi yaparlar) ama bu koltuğun sırt kısmı arkaya doğru yatırılıp sabitlenebiliyordu. Şekil olarak adore vlt 380'e benziyordu. Acaba adore vlt 380'ler de bu şekilde mi? yani beşik hareketi yapmıyor(yaylanarak) da arkaya yatırılıp sabitleniyor mu? bilgisi olan varsa ve söylerse memnun olurum.

    İyi günler herkese.
    sana pm atacaktım gönderemedim cep numarası muhabbetine.


    Adore nin ne vlt 380 ne de 500 modelini beğenmediğim için almadım. Daha önce yazdığım gibi fabrikadan sipariş verirseniz daha ucuza geliyordu. Ancak Metro da gidip oturdum denedim. 380 in yatma kabiliyeti rezalet. Ergonomisi ya bana uymadı ya da genel olarak kötü. 500 ise oturak kısmı kayma özelliği ve sırtlık haraketi eklenmiş yatma kabiliyeti 380 den daha iyi modifiye versiyonu. Ancak bu parayı haketmediğini söyleyebilirim. Dikkatinizi çekerim malzeme kalitesine değinmedim bile. Bunun yanında Sigma marka bir koltuğa oturdum. fiyatı 180 lira civarı yüksek arkalıklı ancak modelini hatırlamıyorum. Yukarıda söylenen 9924 değil. Orası kesin. Gayet başarılı hatta bir ara almayı düşündüm. Bu arada benim boyum 1.84 kilom 80 olduğundan aşşağı yukarı genel kullanıcı kitlesine hitap ettiğim düşünüyorum. Ayrıca aradığım ortopedik, fileli ve fonksiyonel bir koltuk. Bunun dışında o kapalı arkası kısa pofuduk suni veya gerçek deri koltuklar hakkında hiçbir bilgim yoktur.

    üstüne basarak söylüyorum bir koltuk alacaksanız gidin oturun. Test edin. en az 10 dakika takılın üstünde, haraket edin. Ben öyle yaptım. ve şu ana kadar benim için en başarıı 3 koltuğu söylüyorum.

    1- Fiyatı kötü ancak mucizevi bir ergonomisi ve yatma kabiliyeti var. Bir yerde 2400 lira fiyat çektiler bu koltuk için bana.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bu linkleri bu modelin numarasını ya da adını bulamadığım için, örnek resim temsil etmesi adına koyuyorum

    2-Fiyatı daha makul daha az fonksiyonlu versiyonu. Buna oturmadım ama benzer mekanizmayı kullanıyor. Görünüşte yaklaşık aynı.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bu linkleri bu modelin numarasını ya da adını bulamadığım için, örnek resim temsil etmesi adına koyuyorum

    3-Performans ergonomi rahatlık olarak herşeyi kapsayan fiyatı da bunlara karşılık diğerlerine göre makul sayılabilecek gördüğüm en başarılı koltuk da ikea nın Markus modelidir.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]


    Bonus- Ergonomisi iyi, yatma kabiliyeti iyi, fiyatı iyi. Bu ürün de benim için başarılı sayılır. Tek eksiği baş kısmının bana alçak gelmesi. biraz daha yüksek olsaydı direkt alırdım. Genel olarak adı Lost fileli müdür koltuğu metal ayaklı, olarak geçiyor.

    Tekrar ediyorum. Herkesin vücut yapısı farklıdır. Eğer bilgisayar başında benim gibi günde 10 saat geçiriyorsanız mutlaka biraz paraya kıyıp ilerde boyun bel fıtığı, eklem kireçlenmesi gibi rahatsızlıkların önüne geçmek adına iyi bir koltuk alın. Ama her pahallı koltuk da iyi anlamına gelmiyor tabi ki de.

    Size yatma kabiliyetini test etme yöntemi. Koltuğa oturun. Kendinizi serbest bırakın. geriye doğru kendini bırakmıyor ancak rahatlayan vücudun geriye kaykılma haraketini algılayıp geriye doğru size farkettirmeden yatıyor ise( tamamen geriye yatmaktan bahsetmiyorum); yatar haldeyken, eliniz ile masa üstündeki bir şeye uzanınca koltuk sizi ittirmeden ancak destek olarak sizinle birlikte haraket ediyor, durduğunuz anda koltukta sırtınıza destek olarak geriye yatma haraketini kesiyor ise o koltuğun yatma kabiliyeti iyi demektir.

    Gidip test edin, öyle alın. Biri beğendi diye almayın. Ergonominize uygun, ortopedik bir ürün alın.

    not: Bürosit koltukları kategoriye almadım fiyatları 500 ün üstündedir ancak her biri farklı vücut tiplerine göre dizayn edilmiş çok başarılı koltuklardır. Hepsini bir arada bulabileceğiniz bir mağazaya gidip bakmanızı tavsiye ederim. Ben izmir de toplu halde deneyebileceğim bir mağazasını bulamadığım için yorum yapamadım burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blotto -- 8 Mart 2011; 21:01:32 >




  • Blotto hocam teşekkürler. zaten adore vlt 380 bile pahalı geliyor, diğer önerdiklerini hiç düşünemeyecekmişim gibi duruyor. gene garantisiz falan ama sağlam çıkar umuduyla topkapı veya çağlayan'daki mobilyacıların yollarını aşındıracağız anlaşılan.
  • Ankarada yaşayanlar için samanpazarındaki büro ofis malzemeleri satan mağazaları önerebilirim.
    100 liraya çok kaliteli ve garantili müdür koltukları satılıyor. bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duvar sürüngeni

    Blotto hocam teşekkürler. zaten adore vlt 380 bile pahalı geliyor, diğer önerdiklerini hiç düşünemeyecekmişim gibi duruyor. gene garantisiz falan ama sağlam çıkar umuduyla topkapı veya çağlayan'daki mobilyacıların yollarını aşındıracağız anlaşılan.


    daha önce yazdığım gibi 380 i fabrikadan getirtince siyah hariç turuncu ve yeşil olan için kargo dahil verdikleri fiyat 230 tl. Yani üreticisinden almak gerekiyor.

    mesela bu koltuğa oturdum ve lost filelinin bir kopyası. gayet rahat ve kullanışlı.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-okul-mobilyasi-ofis-mobilyasi-mesh-fileli-mudur-koltugu-33789094/detay?

    ancak amaç hem ekonomik olsun hem de ergonomik olsun dersen sana tavsiyem arkası örnekteki gibi yüksek olanı almanı tavsiye ederim. bu tipte daha uygun fiyatlı bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-okul-mobilyasi-ofis-mobilyasi-kugu-makam-koltugu-35465396/detay?

    Bu arada Lost, Mesh, vlt380-500 tipindeki koltukları herkes yapamıyor. yani sen bu tip bir koltuğu mağazadan aldığın zaman bil ki üreticisinden almıyorsun demektir.
    http://ofis.mobilyasiparisi.com/tr/mudur-koltuklari/lost-metal-ayakli-mudur-koltugu.html
    bunun daha uygun fiyatlısı bulunabilir diyorum kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blotto -- 10 Mart 2011; 18:30:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogunduz06

    Ankarada yaşayanlar için samanpazarındaki büro ofis malzemeleri satan mağazaları önerebilirim.
    100 liraya çok kaliteli ve garantili müdür koltukları satılıyor. bilginize

    hocam herhangi bir marka mı yoksa markasız ürünler mi. biraz modeller hakkında bilgi aktarabilirmisiniz gidicem de gitmeden biraz bilgimiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.