Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.658
Cevap
541
Favori
1.181.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam, birazdan ofis sandalyeleri satan yere gidip orda da bakıcam adore modelleri varsa deneyip oturucam sonra akşam karar verip ya oradan ya da netten siparişi vericem, yorumların için çok saol hocam..

iyi forumlar..
  • Damn. D kullanıcısına yanıt
    hocam bir de sorayım bel desteği nasıl beli tam kavrıyor mu? ben de bel fıtığı var boyum 1,73 bel çıkıntısı bele tam oturuyorsa sipariş verip alacağım..

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

hocam bir de sorayım bel desteği nasıl beli tam kavrıyor mu? ben de bel fıtığı var boyum 1,73 bel çıkıntısı bele tam oturuyorsa sipariş verip alacağım..

teşekkürler..

hocam bel destegide fena degil en azindan ben begendim, ortasi disa dogru sag ve sol taraflari ice dogru yapmislar bel daha cok rahat etsin diye. ama kafayi koyma kismi yukarda da dedigim gibi biraz cikintili olmus. iyi bir siteden ve magazadan alacaksaniz 7 gun icinde iade hakkiniz olmasi lazim, koltugunu kurulumunu falan yapip 1-2 gun test edersiniz begenmezseniz iade etme durumunuz olmali hocam. sonuc olarak cok asiri beklentiniz yok ben tavsiye ediyorum koltugu.
  • Klassit KS-EKO 1000 Yönetici Koltuk 99,90tl

Günün Teklifi

• Markus u çoğu kişi önermiş almak istiyorum ama 440 tl ye geliyor kargoyla birlikte. Markustan daha iyi olduğunu düşünüp 440 tl ye kadar tavsiye verebileceğiniz koltuk var mı ? Bu fiyata değer dersenizde markusu alırım büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoudBoul. -- 11 Temmuz 2014; 21:18:25 >
  • Adore Max Office Comfort

Nasıldır ? Yazın terletmeyecek bi koltuk arıyoruz bu tarz neler önerebilirsiniz arkadaşlar ? Eminim bir çok kişinin ihtiyacı var.

• Selamlar,

2008 yılında Adore marka suni deri yönetici koltuğu aldım fakat çok terletiyordu geri verip gerçek deri olan bir model aldım. Aynı koltuğu 6 senedir kullanmama rağmen şaşırtıcı derecede sağlam çıktı. Kırılan bozulan bir yeri olmadı ama birkaç sene önce derisi soyulmaya başladı. Artık neredeyse tamamen yüzüldü. Odanın her yerine sürekli olarak deri parçaları ufalanıp dökülüyor. Uzun lafın kısası artık yeni bir koltuk alacağım.

MXY300SF Dün böyle bir model buldum. Oturdum, denedim ve oldukça rahattı. Terletmemesi açısından bez olması büyük avantaj ancak sırtı file ve çok dayanıklı birşeye benzemiyor.

Bez olan, bel ve boyun desteği olan dayanıklı koltuk tavsiyeleriniz var mı?

Markus bu koşulları karşılıyor gibi görünüyor ama onun da arkası fileli, ne kadar rahat olur bilemiyorum.

• Porsche aldım ben de konunun linki burda tavsiye ederim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_94975780/tm.htm
  • Bende linkteki ürünü almayı planlıyorum. Kullanan gören yada daha iyisini tavsiye edebilecek olan var mı? (Bütçe 300-350 max)

www.n11.com
    Diğer Oto koltuk Aksesuarları - n11.com
    http://www.n11.com/fk-yaris-tipi-ofis-koltugu-P21836687

• Hocam ben de aynı koltuğu araştırıyorum. Benim için terletmemesi çok önemli. O yüzden derilere fazla yaklaşmıyordum ama gerçek deri olunca terletmiyor mu?

3 senedir linkteki koltuğu kullanıyorum. Çalışma koltuğu olarak mükkemmel fakat kafa dayayacak kadar yüksek olmadığı için PC kullanırken boynum ağrıyor. File konusunda bana garanti vermişlerdi. Esneme, yırtılma...vb olursa getir değiştirelim demişlerdi. Hiçbir sorun yaşamadım filesinden dolayı. Ancak sizin gösterdiğiniz koltuğun filesi daha geniş sorun olur mu bilemedim şimdi..?

• R.kaya kullanıcısına yanıt
    Porsche koltuk terletiyor mu? Hiç 5-6 saat kalkmadan koltukta oturdunuz mu? Boy-kilonuz kaç acaba size göre rahat mı? izlenimlerinizi kısaca paylaşırsanız sevinirim. Araştırdığım koltuklardan biri fakat terletmesinden korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Porsche koltuk terletiyor mu? Hiç 5-6 saat kalkmadan koltukta oturdunuz mu? Boy-kilonuz kaç acaba size göre rahat mı? izlenimlerinizi kısaca paylaşırsanız sevinirim. Araştırdığım koltuklardan biri fakat terletmesinden korkuyorum.

gelince yorum yaparım hocam
  • Hocam adore kesinlikle markasının arkasında duruyor, gerektiğinde sorun çıkarmadan değiştiriyor veya iade alıyor. Benim halen kullanmakta olduğum 6 senelik koltuğun ayakları plastik olmasına rağmen kırılmadı, başka herhangi bir mekanizması da bozulmadı. Bu nedenlerle bugün ilk olarak adore'ye uğradım. Bütün mağaza bomboştu ve başımda satıcı olmayınca bütün koltukları deneme fırsatım oldu. Geçen gün bahsettiğim MXY300SF fiyatı uygun olmasına rağmen 2 önemli eksiği var. Birincisi kol dayama yerleri nedense aşağıda kalıyor. Diğer modellerle karşılaştırdım, bunda tasarım hatası olmuş sanırım. İkincisi de koltuğu geri yatırınca kilitleme yapılamıyor.

VLT-800-FS-1 gerçekten çok rahat bir model ama aşırı pahalı.

Sırada Çilingiroğlu ve Bürosit var. Eğer onlarda da aradığımı bulamazsam IKEA'ya gideceğim.

• vlt 230 kullanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler linkteki ürünü kullanan var mı? Dayanıklı mıdır? 1.81 boyum 80 kiloyum. Oturma yeriyle sırt bölümü tek parça halinde sanırsam kırılma olmaz diye düşünüyorum? Kolçakları sağlam mıdır?

• Beyler geçen hafta aşağıdaki mağazaları gezdim (yorumlar sadece bez olan koltuklar için, derilere hiç bakmadım):

Koçtaş: link Kalitesiz olmasına rağmen oldukça rahattı. Kesinlikle 149 TL etmez. 100 TL olsa belki alırdım.
    Grammer: link Rahat ve kaliteli, ancak fiyatları 2000 TL'den başlıyor. Arkama bakmadan uzaklaştım.
    Adore: Fiyatı uygun olan modeller rahat değil, rahat olanlar da çok pahalı.
    Tekzen: Çok az model vardı.
    Çilingiroğlu: Maalesef Ankara'da yok.

Siteler yolları göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davshan -- 31 Temmuz 2014; 19:57:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogopogo

Çok araştırarak aldım IKEA Markus'u, Adore ve diğer markalarla ilgili çok yorum da okudum birebir gözlemde de bulundum ürün başında, tamam Adore'nin koltukları daha işlevsel duruyor olabilir ama malzeme kalitesi beni hiç tatmin etmedi gerçekten.Bilmiyorum imkanınız var mı ama Markus'u inceleme fırsatınız varsa gidip görmenizi tavsiye ederim, fiyatı belki ilk bakışta pahalı görünüyor olabilir ama gerçekten hakediyor bence.Tabi IKEA'daki koltuklar da kalite kalite belli bir fiyatın üstüne çıktığınızda kalite artıyor.IKEA'nın diğer ofis koltuklarıyla da ilgili az çok gözlemim var kendime göre o konularda da bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Ufak bir dipnot olarak şunu söyleyeyim, çoğu koltuğun sırt ve oturak kısmını kolçak kısmı birleştiriyor ve bu koltukların da birçoğunun kolçak malzemesi düşük kalitede.Kolçak vidalama yerlerinde ya da kolçağın yapısında bir bozukluk, kırılma, zorlanma olduğunda koltuk adeta çöp oluyor.Bunu da alırken göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Dediğim gibi yardımcı olabileceğim her konuda yardımcı olmak isterim.

Arkalarda kaynadığını düşündüğüm için tekrar yazmak istedim.

İkea markustan memnun musunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 200TL civarında maksimum 250TL'ye fileli, geriye yatabilecek ve kafalık kısmı olacak bilgisayar koltuğu arıyorum fiyat/performans olarak hangisini önerirsiniz?
  • Arkadaşlar kızım için bir masa sandalyesi/koltuğu arıyorum. İlkokula yeni başlıyor, öneriniz var mı?

Adore'nin comfort plus'ını düşündüm:

ya da tekno plus:

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooztuncer -- 6 Ağustos 2014; 11:11:37 >

• arkadaşlar BU Koltuğu almayı düşünüyorum yarın,sipariş vererek. AMA Koltuğun minimum ve maximum OTURMA yüksekliği nedir acaba ?

Porsche Makam Koltuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 6 Ağustos 2014; 21:53:46 >

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.