Şimdi Ara

Street Fighter 4'den Daha Büyük Birşey Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
         Uzun bir aradan sonra harika bir dönüşle dövüş oyunları türünü hareketlendiren Street Fighter 4 yapımcısı Yoshinori Ono yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Capcom ARGE başkanı Keiji Inafune'nin yapımda tam destek verdiği Ono, karşılaştırıldığında Street Fighter 4'ün yeni duyurulacak yapımın yanında bir hiç olacağını söyleyerek hepimizi heyecanlandıracak bir iddada bulundu.

Peki herkesten tam not alan ve dövüş oyunları türünün en iyilerinden birisi olarak hafızalarımıza kazınan Street Fighter 4'ü sollayacak yapım ne ola ki ?! Bu konuda ilk aklımıza geken yapım, uzun süredir dedikodularını duyduğumuz yeni Darkstalkers oyunu. Öte yandan bir başka dedikodu ancak gerçekleşme ihtimali biraz daha düşük olan Capcom vs Tekken...

Gelen herneyse, şimdiden çok heyecanlandık!

• Capcom vs SNK 3
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • üye değilim ama yakıntan takip ediyorum tekkenle yakından ilgilenen birisi olarak yapımı merak ettim şimdi sf de hareket sayısı azken ado gibi teknikler var ama tekkende en aşşa bir karekterin 90 haketi falan var tekken 6 da saymadım ama tekken 5 dr de o civardı acıkcası capcom vs tekken nasıl birşey olabilir merak ettim
  • Street fighter vs Tekken bence yapı gereği uymayabilir, elbetteki uydurmanın bir yolunu bulur namco ve capcom. Fakat olması gereken artık Devil may Cry 5'tir. Birde gerçekten süpriz yapıp Haggar (Final Fight) çıkarıyorlarmış Next-Gen için =)
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tatsunuko vs. Capcom da olabilir :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.