Şimdi Ara

Toshiba 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarı dynabook Satelite AXW/90MW'yi satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • dynabook Satelite AXW/90MW


    Önde gelen dizüstü bilgisayar üreticilerinden Toshiba, 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarı dynabook Satelite AXW/90MW'yi Japonya'da satışa sundu. 120Hz destekli 15.6-inç ekrana, 3D gözlüklere ve uzaktan kumandaysa sahip olan dizüstü bilgisayar, Intel platformunu kullanıyor ve dört çekirdekli Core i7-740QM işlemcisinden güç alıyor.


    Bellek kapasitesi 4GB olarak belirlenen ve depolama için 640GB'lık sabit disk kullanan dizüstü bilgisayarda optik sürücü olaraksa Blu-ray yazıcıya yer verildiğini görüyoruz. Oyuncular için hazırlanan dolayısıyla yüksek grafik performansıyla ön plana çıkması beklenen Satelite AXW/90MW'de ekran kartı olarak GeForce GTS 350M kullanılıyor.


    Eğer "3D benim ilgi alanıma girmiyor" diyenlerdenseniz, Toshiba aynı zamanda dynabook RX3W modelini de lanse etti. 13.3-inç boyutundaki ultra-taşınabilir sistem de Intel platformunu kullanıyor ve Corei5-520M işlemcisinden güç alıyor. 128GB SSD ile donatılan ve 8GB bellek ile gelen sistem kablosuz iletişim için WiMAX donanımına da sahip.


    Toshiba'nın yeni modelleri yurt dışında sırasıyla 1600$ ve 1500$ seviyesindeki etiket fiyatlarıyla kullanıma sunuluyorlar.





    dynabook RX3W








  • yavaş yavaş 3d yaygınlaşıyor toshibanında bu guruba katılması ne kadar güzell...
  • gözlüksüz 3d nin bir anlamı varmı sizce??
  • Gözlük içinden çıkacak işte...
  • Türkiye'ye gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Fiyatı ne olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.