Şimdi Ara

500 TL Taksitle 0 Km Toyota Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
44.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toyota, düşük peşinat ve 500 lira taksitleri içeren ödeme planıyla Türkiye pazarında kendi rekorunu kırmak istiyor

    Faizlerin düşmesiyle birlikte Türk otomotiv piyasasında ‘balon’ ödemeye dayanan bir ödeme planı daha devreye girdi. Ford Otosan’ın Kuga modeline ‘Ford Option’ ödeme sistemini uygulamaya başlamasının ardından, Toyota da düşük peşinat ve düşük aylık taksitleri içeren bir ödeme planını başlattı. Toyota’nın uygulamasında, söz gelimi Toyota Yaris modeli için 5 bin lira peşinat ve aylık 500 lira taksit alınıyor. Vade 47 ay olarak uygulanırken, 48. taksitte 2 bin 535 lira balon ödeme bulunuyor. Uygulamayla ilgili bilgi veren Toyota Pazarlama CEO’su Ali Rıza Bozkurt, bu ödeme planının da yardımıyla bu yıl 32 bin adetlik satış yapmayı hedeflediklerini söyledi. Bozkurt, 20 yıl boyunca Toyota Türkiye’nin yapmış olduğu satıştan daha yüksek bir satışla yılı kapatıp, bir anlamda Toyota Türkiye tarihinde rekor kırmak üzere hedeflerini revize ettiklerini ifade etti.

    Versiyon farkı 50-100 lira

    Toyota modellerinde aylık yüzde 0.79 faiz uygulanırken, dosya masrafı alınmayacak. Müşteri aylık 50 TL fark ile otomatik vites, aylık 100 TL fark ile dizel versiyon, 50-100 TL fark ile bir üst versiyon tercihi yapabilecek.

    http://finans.samanyoluhaber.com/h_430459_500-tl-taksitle-sifir-otomobil.html



  • Bu konu niçin hiç bir yerde duyulmuyor.

    Acaba yalan haber mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz54

    Bu konu niçin hiç bir yerde duyulmuyor.

    Acaba yalan haber mi?



    birçok haber sitesinde var hatta bende yararlanmayı düşünüyorum araştıracagım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz54

    Bu konu niçin hiç bir yerde duyulmuyor.

    Acaba yalan haber mi?



    birçok haber sitesinde var hatta bende yararlanmayı düşünüyorum araştıracagım

    bende 3 gün önce gazetede okumuştumhaber kesinlikle doğrudur...zaten ford da bunu ilk yapan firmalardan biri...
  • yarise 36bin mi vermiş olacağım böyle bişeye kalksam.Satarken de etse etse 15bine gider taksiti bittiğinde.4 yıl sıfır yarise biniyorum diye 20bin haybeye ödeyeceğim.

    Kendi düşüncelerim sadece yazılı düşündüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ototube
    yarise 36bin mi vermiş olacağım böyle bişeye kalksam.Satarken de etse etse 15bine gider taksiti bittiğinde.4 yıl sıfır yarise biniyorum diye 20bin haybeye ödeyeceğim.

    Kendi düşüncelerim sadece yazılı düşündüm

    Bence de dusuncelerinizde haklisiniz auris 36bin biyere kadar ama yaris icin degmez okadar fiyat, 30bin tlye ford focus almak daha mantikli :-)
  • cazip gibi görünen bu tip kampanyalar orta halli pek çok insanın aklını çeliyor, "ayda 500 öderiz nolcak" denir,işte o denmemeli, hesabı kitabı çok çok iyi yapmadan, yan giderleri hesaba katmadan hemen zıplanmamalı.
  • acaba her araç için var mı bu kampanya? yani dizel corolla alsak mesela??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jet0n

    acaba her araç için var mı bu kampanya? yani dizel corolla alsak mesela??


    dizeller içinde geçerlidir...
  • güzel bir haber bu.araç değiştirme düşüncesi arifesi
  • Toyota, sitesine yeni eklemiş:

    Toyota'nı şimdi al, aralık'ta ödemeye başla!
    Toyota Yaris, Auris, Avensis veya Corolla modelleri şimdi inanılmaz fırsatlarla Toyota Plazalarda sizleri bekliyor. Siz de gelin bir Toyota Plaza'ya, 6.000 TL'ye varan indirimle %0,79 faizli ve ilk 4 ay ertelemeli kredi fırsatını kaçırmayın.
    http://www.toyota.com.tr/turkey-local/kampanyalar/aralik-odemeli-satis-kampanya.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ototube

    yarise 36bin mi vermiş olacağım böyle bişeye kalksam.Satarken de etse etse 15bine gider taksiti bittiğinde.4 yıl sıfır yarise biniyorum diye 20bin haybeye ödeyeceğim.

    Kendi düşüncelerim sadece yazılı düşündüm



    36 bine giderim passat alırım diyesi geliyor insanın...hemi de dizel
  • toyotalarda kapı koruma bantlarının olmadığını farkettiğimden beri çirkin görünmeye başladı gözüme. Diğer firmalarda da bu iş böyle mi? Kapı korumalara 240 lira alıyorlar mı acaba?
  • Bu tür kampanyalar rekabeti kızıştıracaktır.
  • Toyota Finans. Herkes Toyota alsın diye...
    Toyota Finans hem bireysel hem de kurumsal müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak finansal çözümler sunuyor, artık herkes kolayca Toyota sahibi oluyor.
    Tek Noktada Çözüm:Toyota Finans ile tüm işlemleriniz tek noktada; Toyota Plaza’da tamamlanır.
    Hızlı Kredi:Toyota Finans’ta kredi cevabı yaklaşık 30 dakika içinde alınır.
    Esnek Ödeme Seçenekleri:Toyota Finans’ta kişiye özel kredi çözümleri bulunur. Ödeme şartları müşterinin koşullarına göre oluşturulur.
    Uzun Vadeli: Toyota Finans’ta60 aya kadar vade seçenekleri sunulur.
    Düşük Taksitli: Toyota Finans’ın sunduğu balon ödeme seçeneklerinden faydalanarak, daha düşük peşinat ve taksit imkanından faydalanılır.
    Düşük Faizli: Toyota Finans her zaman piyasa koşullarına göre cazip faiz oranları sunar. Her zaman en uygun koşullar ile araç almak mümkün olur.
    %100’e Varan Kredi: Toyota Finans yeni otomobil alımında %100’e varan oranda kredi kullanma olanağı sunar.
    Finans Extra: Toyota Finans sayesinde otomobil ile birlikte, ek aksesuarlar, Toyota Kasko ve Garanti Extra gibi ürünleri de düşük faizle kredilendirilebilir.
    2.El Araç Kredisi: Toyota Finans’ta sadece “0” otomobiller için değil, 2. el otomobiller için de benzersiz kredi seçenekleri bulunur.
    Operasyonel Kiralama: Toyota Finans’ın sunduğu Toyota Kiralama, ticari işletmelerin uzun dönem kiralama ihtiyaçlarına tek bir otomobil için bile olsa cevap vermektedir.
    Özel Fiyatlı: Toyota Finans sayesinde dönemsel indirimlerden de faydalanarak, Toyotalara özel indirimlerle sahip olmak mümkündür.
    http://www.toyota.com.tr/Turkey-Local/toyota-finans.aspx
  • 500lira da az değilki bence cebinde para yoksa alma araba
  • Bende basta heveslendım.Ama ıyı hesapladıgında hıc mantıklı deıl.Aşırı pahalıya gelıyor.500 tl dıyıp gecmeyın.O fıyat yarıs ıcın (1.0 motorlu terra ıcın)1.3 sol modelını alıyım desem 700 u bulur taksıtı(dizelı,otomatık vıtesı hıc hesaplamıyorum bıle) .ayda 100 tl kaskosunun taksıtı olur,200 de benzın alırsam ayda arabanın bana masrafı 1000 tl ye gelır.Borcu bıttıgınde satıyım desen 4 yılda % 40 zarar etmıs oluyorum.Sızcede dogru degıl mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TAVCI

    Bende basta heveslendım.Ama ıyı hesapladıgında hıc mantıklı deıl.Aşırı pahalıya gelıyor.500 tl dıyıp gecmeyın.O fıyat yarıs ıcın (1.0 motorlu terra ıcın)1.3 sol modelını alıyım desem 700 u bulur taksıtı(dizelı,otomatık vıtesı hıc hesaplamıyorum bıle) .ayda 100 tl kaskosunun taksıtı olur,200 de benzın alırsam ayda arabanın bana masrafı 1000 tl ye gelır.Borcu bıttıgınde satıyım desen 4 yılda % 40 zarar etmıs oluyorum.Sızcede dogru degıl mı?


    yaptığın kaba hesap doğru..
  • [quoteBende basta heveslendım.Ama ıyı hesapladıgında hıc mantıklı deıl.Aşırı pahalıya gelıyor.500 tl dıyıp gecmeyın.O fıyat yarıs ıcın (1.0 motorlu terra ıcın)1.3 sol modelını alıyım desem 700 u bulur taksıtı(dizelı,otomatık vıtesı hıc hesaplamıyorum bıle) .ayda 100 tl kaskosunun taksıtı olur,200 de benzın alırsam ayda arabanın bana masrafı 1000 tl ye gelır.Borcu bıttıgınde satıyım desen 4 yılda % 40 zarar etmıs oluyorum.Sızcede dogru degıl mı?
    ]

    Nakitiniz varsa gidip nakit alacaksınız o zaman
    Bu kampanya birçok kişiye uygun gelecektir.

    Corolla için şartlar neymiş bir araştırayım. Elimizdeki 97 Corolla'yı da takasa verince cazip gelebilir belki.
  • bence de bu kampanya orta vadede toyotanın satışlarını artıracaktır. arabayı takasla verip üzerine biraz indirim alıp üstüne birde bu avantajlı kampanyadan yararlanılırsa oldukça karlı olabilir bu sistem...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.