Şimdi Ara

HP bazı netbook modellerinde işlemci güncellemesine gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • p>HP mevcut ürün gamındaki bazı netbook modellerini, Intel'in kısa bir süre önce lanse ettiği DDR3 destekli Atom N455 (1.66GHz) ve Atom N475 (1.83GHz) işlemcileriyle güncelliyor. Firma cephesinden gelen bilgilere göre Mini 110 ve Mini 210 modellerinde işlemci güncellemesine gidilirken, Atom N455'in mevcut işlemci seçeneği ile aynı fiyattan, yüksek saat hızıyla dikkat çeken Atom N475 içinse 25$'lık fark ile sunulduğu belirtiliyor. HP'nin her ikisi de 10-inç boyutunda olan her iki netbook modeli de dilendiği takdirde 40$'lık ek bir fark ile Broadcom'un yüksek tanımlı video hızlandırma çipi Crystal HD ile konfigüre edilebiliyorlar.

    Her ikisi de 1GB bellek ile gelen yeni netbook moddellerinde depolama sürücüsü olarak 160GB'lık sabit disk kullanılıyor. HP'nin DDR3 destekli yeni netbook modelleri sırasıyla 280$ ve 330$ seviyesinden listeleniyorlar.








  • hp mini n270 kullanıyorum. gerçekten sıkıntı verici bir işlemci olduğunu anladım. kullanmadan almamak gerek atom işlemci. 3 sene önce aldığı aamd x2 tl 64 işlemcili notebook bunu 10 katlar. hemde bataryası dayanmıyor. en iyisi deneyip almak. 3g var diye atlamamak gerek
  • Bildiğimiz atom işlemci işte, rakip VIA ve AMD özellikle netbook ve microATX'den daha küçük anakartlı sistemlerde intele hareket imkanı bırakmadılar. miniITX kasa kullanımı yeni yükseldi, VIA firması DDR3, HDMI, usb3, sata3, çift çekirdek emITX anakart üretti, intelse bu kaliteyi sadece dizüstü ve ATX'de veriyor.

    5 sene önce birileri bu olanları tahmin etse güler geçerdik.
  • zaten atom işlemci internet işini görmek için birde ufak tefek işleriiçn yoksa bir halta yaramaz.. şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.