Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, iPhone 4 ve iPad uyumlu MikroSIM kartlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • 86 günde 3 milyondan fazla satan iPad ve ilk üç gününde 1,7 milyon adetlik satış rakamına ulaşarak tüm zamanların en başarılı Apple lansmanı olmayı başaran iPhone 4'ün önümüzdeki birkaç ay içerisinde telekom operatörleri aracılığıyla ülkemize de gelmesi bekleniyor. Resmi satışları öncesinde grey market üzerinden pazara sunulan iPad ve iPhone 4 için operatörlerin hazırlıkları da artık son aşamaya geliyor. Alanında dünyanın en büyük operatörlerinden biri olan Vodafone, iPad (3G) ve iPhone 4 için gerekli olan MikroSIM kartlarını duyurdu.


    iPad 3G ve iPhone 4 için özel olarak hazırlanan MikroSIM kartlarını, Türkiye genelindeki 974 farklı CepMerkezi'nde kullanıcıların beğenisine sunan Vodafone Türkiye'nin yakın zamanda yeni Apple ürünlerini de pazara sunması bekleniyor. MikroSIM kartlarla ilgili olarak Vodafone Türkiye Terminal Bölüm Başkanı Yücel açıklamasında,


    "Vodafone MikroSIM'i cihazlar henüz gelmeden satışa sunmaktaki hedefimiz; yurtdışından bu cihazları satın alıp Türkiye?de Vodafone hizmet farkıyla keyfini çıkartmak isteyen müşterilerimize bu imkanı sağlamaktır. Biz müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermeyi, herkesin Vodafone 3G hizmetlerinden kolayca yararlanmasını sağlamayı öncelikli görevimiz olarak kabul ediyoruz. Bu kapsamda daha önce Vodemnet paketlerimizi sunmuştuk. Hem faturalı, hem de faturasız hatlar için saatlik, günlük veya haftalık seçeneklerle sunduğumuz Vodemnet Paketleri internete son derece ekonomik ve hızlı bir şekilde bağlanmayı mümkün kılıyor. Şimdi de Vodafone MikroSIM?i hazırladık. Bu uygulamamız sayesinde kullanıcılarımız iPad ve iPhone 4?leriyle Vodafone hızında 3G internet  bağlantısı yapacaklar. İnternette diledikleri gibi özgürce dolaşacaklar. Ayrıca, bu yeni MikroSIM?de, internet çözümünün yanı sıra yedek rehber ve kartvizitleri tek elde toplama gibi kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak ek özellikler bulunuyor." dedi.


    MikroSIM kartların çıkmaya başlamasıyla birlikte şimdi gözler yeni Apple ürünlerine çevrilmiş durumda. Özellikle iPhone 4'ün pazara sunulduğu diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.





    Vodafone Türkiye Terminal Bölüm Başkanı Yücel








  • Eğer mikrosimlerin hepsi 128KB ise bu iyi bir adım. Fiyat hakkında siz ne düşünüyorsunuz bence pahalı olur çünkü 128KB
  • hacı etrafındaki plastiği alıyorlar o kadar

    128 kb olması normal teller için iyi yoksa bi işe yaramaz iphone desen sime hiç bakmıyo diğerlerde öyle
  • Iphone 4 için mikro sim alan birisi bu cihazı sattığında tekrar normal sim kart mı alacak şimdi? :)
  • Diyelimki şarjımız bitti telefon açmamız gerekiyor simkartı başka bir telefona nasıl takıcaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NAXTERRA

    Diyelimki şarjımız bitti telefon açmamız gerekiyor simkartı başka bir telefona nasıl takıcaz


    Belki Apple ona da aparat çıkartır iSim Büyütücü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: NAXTERRA

    Diyelimki şarjımız bitti telefon açmamız gerekiyor simkartı başka bir telefona nasıl takıcaz


    Belki Apple ona da aparat çıkartır iSim Büyütücü.


    eBay'de kesme ve SIM'e cevirme icin aparat var. Paket olarak satiliyor




  • İphone nelere kadirmiş
    Bütün firmalara micro sim çıkarttırdı.
  • buna bir aparat falan sart acil durumlarda diger telefonlar icin yoksa sorun cikartabilir.
  • 5lira verip yedek sim alıverirsin.
  • Avea da çıkartmış sanırım sadece Turkcell çıkartmadı daha.
  • Turkcell cikartti ya hatta cocuk telefonu nu.8 de kulaniyor ama resmi tanitim yapmadi herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 3 Temmuz 2010; 12:06:54 >
  • Turkcell de çıkarttı ise bizim operatörleri kutlamak gerekiyor. Başka bir iş kolunda olsa yenilikleri hep geriden izlemek zorundaydık.
  • daha küçük olabilirmiydi :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vidoko

    daha küçük olabilirmiydi :))


    16GB'lık veriyi mikro SD karta sığdırıyorlarsa olabilirdi ama diğer simkartlarla çipi aynı olduğu için böyle. Standartlar için yada düz simden kolayca çevirebilmek için öyle sanırım.
  • Arkadaşlar siz mi eksik okudunuz yoksa biriniz yanlış anladı diyemi herkes onu takip ediyor? Mini Sim iPad için iPhone ve diğer cihazlar için değil... Mini sim'le amaç sadece data hattı için, konuşma yada sms v.s. belleği tutsun diye değil.. panik yok :))) biriniz yanlış anlamış hepiniz aynı devam ettiriyor :)) mini sim sadece iPad için nete bağlanmak için üretildi... kullandığım için biliyorum.. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Arkadaşlar siz mi eksik okudunuz yoksa biriniz yanlış anladı diyemi herkes onu takip ediyor? Mini Sim iPad için iPhone ve diğer cihazlar için değil... Mini sim'le amaç sadece data hattı için, konuşma yada sms v.s. belleği tutsun diye değil.. panik yok :))) biriniz yanlış anlamış hepiniz aynı devam ettiriyor :)) mini sim sadece iPad için nete bağlanmak için üretildi... kullandığım için biliyorum.. ;)


    BEnce herkes okumaya üşendi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

    Turkcell de çıkarttı ise bizim operatörleri kutlamak gerekiyor. Başka bir iş kolunda olsa yenilikleri hep geriden izlemek zorundaydık.


    Turkcell bu haberden 1 gün önce duyurmuştu
  • Apple'ın her zamanki saçmalıklarından birisi bu micro sim...

    Düşünün;; yedek telefonunuz ya da 2. telefonunuzda, iphone'da kullandığınız sim'i artık kullanamayacaksınız...

    Her attıkları adım tekelleşme yönünde... Her adım.. Microsoft'u eleştirirdik yıllardır tekelleşmeye çalışıyor diye, apple artık bu işin feriştahı oldu...

    Ya tüm dünyayı köleleştirecekler, ya da kendileri iflas edecekler.. Başka yolu yok..

    Bir zamanlar Apple özgürlüğü temsil ederdi, şimdi ise köleliği.. Para işte.. Nelere kadir..




  • Şu an için haklısınız hocam.
    Ama Apple notebooklarından floppy disket sürücülerini kaldırdığında da çok eleştirilmişti zamanında ama kinse de ciddi bir sorun sıkıntı yaşamadı. Şu an hangi laptopta floppy var?

    Aynı şeyi Macbook Air'ı alırken düşünmüştüm. DVD sürücüsü yok bunun naapıcam? External alsam mı diye. 1 yılı geçti cihazı alalı ama 1 kez olsun CD kullanma ihtiyacı hissetmedim cihazda.

    Sonuç olarak bu microSim'i Apple icat etmedi. Şu an ülkemizde olmayabilir ama demek ki belli bir kullanım alanı var ve yaygınlaşmaya başlıyor. Ama bence de şu an için erken. Ama 3ayda bir model güncellemediği için ve benim gibi 2-3yıl aynı cihazı kullanan kişiler için, ilerde micro sim kullanmak avantaja dönüşebilir. Teknolojik gelişmeler konusunda Apple'ın öngörüsüne ben güveniyorum. 3 yıl önce dokunmatik telefon mu vardı? Ya da CD sürücüsüsz laptoplar? Şu an hangi netbookta bu sürücü var? Ya da dokunmatik ekransız modeli ürün gamında olmayan telefon markası kaldı mı? Ewt şu an endişe etmekte haklısınız ama yakında buna gerek kalmayacak. Şu an için bile zaten 1-2$'a normal sim'e dönüştüren aparatlar var ve çok sık sim değiştiren biriyeseniz bir tane alınabilir diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.