Şimdi Ara

Kız Fena Pas Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en başta herşeyin üzerine yemin ederim yazdıklarım yalan değil.

Birgün evde normal bir şekilde pc başında takılıyordum.Komşumuzun benle yaşıt(17) kızı var.Gerçekten çok güzel.On üzerinden on verirdim yani.Ben pcdeyken oda dışarıda hemen camın önünde komşuya seslendi.Bende sesi duyar duymaz ne yalan söyleyeyim cama yapıştım.Fazla yakın değildim.Kız birden bana bakar gibi geldi(tabiki güneşlik var).Aniden irkildim beni göremeyeceği şekilde dolaba yanaştım.O seslenmeye devam etti.Biraz sonra bir baktım yemin ederim kız eğilmişti.Bana pas attı sanırım.Pek konuştuğumuz yok.Selam neber iyilik senden gibi anca.Lakin komşuluk ilişkileri iyiydi ailelerimizin.Bize arada gelir sürekli bana bişeyler sorardı.

Tekrarlıyorum yemin ederim yalan söylemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 2 Temmuz 2010; 5:49:05 >

• Olaylar normal yemin etmene gerek yoktu
  • Komşu kızı kardeştir kandır kandır yerleştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Olaylar normal yemin etmene gerek yoktu

yemin etmese cool story olurdu :D
  • Gerçekten doğru.Ayrıca düğünde gördüm hal hareketleri pek iyi gelmedi.
  • Ben sanıyorum öpücük yolladı camdan falan, ama senin yazdıklarına bak bu ne lea?
  • Allah kuran nimet çarpsın diyebilirmisin peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pas attıysa pozisyonu değerlendir
  • Gole çevirirsin yakında..
  • ama sen yine de benim konudan ders çıkar dostum şeytana uyma
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

Allah kuran nimet çarpsın diyebilirmisin peki ?

Allah kuran nimet çarpsınki doğru.

Oldumu?
  • Nasıl eğilmişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Ben sanıyorum öpücük yolladı camdan falan, ama senin yazdıklarına bak bu ne lea?

+1903

kız orda bi karartı görmüş 3.5 atıp orda birimi var acaba diye bakmıştır doğal olarak , pas falan değil bu , atın bunu dışarı

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

ama sen yine de benim konudan ders çıkar dostum şeytana uyma

Kardeş öyle bir kızla yakalanıyımda evleneyim.Daha ne isterim.

ρѕусhо =>Resmen cama baktı beya.Ayrıca dediğim gibi temiz birisi olsa tamam ama yemin ederim ondan beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar en başta herşeyin üzerine yemin ederim yazdıklarım yalan değil.

Birgün evde normal bir şekilde pc başında takılıyordum.Komşumuzun benle yaşıt(17) kızı var.Gerçekten çok güzel.On üzerinden on verirdim yani.Ben pcdeyken oda dışarıda hemen camın önünde komşuya seslendi.Bende sesi duyar duymaz ne yalan söyleyeyim cama yapıştım.Fazla yakın değildim.Kız birden bana bakar gibi geldi(tabiki güneşlik var).Aniden irkildim beni göremeyeceği şekilde dolaba yanaştım.O seslenmeye devam etti.Biraz sonra bir baktım yemin ederim kız eğilmişti.Bana pas attı sanırım.Pek konuştuğumuz yok.Selam neber iyilik senden gibi anca.Lakin komşuluk ilişkileri iyiydi ailelerimizin.Bize arada gelir sürekli bana bişeyler sorardı.

• ee daha sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar en başta herşeyin üzerine yemin ederim yazdıklarım yalan değil.

Hemde dar bir pantolonla.Hemde arkası dönüktü.

Gerçekten inanmayanlar varsa bakıp çıkabilir.

YERER =>Hocam kız memleketinde şuan gerçekten ne yapsam onu sormayı unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 2 Temmuz 2010; 4:15:34 >

• böyle evham yapacağına harekete geç.Attıgı pası gole çevir.Yoksa gerçekten yazıp yazmadığını nerden anlarsınız kendi kendini yer durursun tabi gidip aç gibi çıkma teklif etme
    önce arada sürekli sohbet kurabileceğiniz bir yönünü araştır mesela fanatik takım tutuyor olabilir kısaca sohbet kur biraz yanaş oda senle sohbet edip vakit geçirmek isterse tamamdır iş
    istediğin sonuçları elde edemessen türk stili bok atma taktiğini uygula (şaka tabi ki)
    Kayıp edecek birşeylerin yoktur heralde bir kız tarafından reddedildiğin için bunalımada girmeyeceksen
    denemekten bir zarar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatKickboxer

böyle evham yapacağına harekete geç.Attıgı pası gole çevir.Yoksa gerçekten yazıp yazmadığını nerden anlarsınız kendi kendini yer durursun tabi gidip aç gibi çıkma teklif etme
    önce arada sürekli sohbet kurabileceğiniz bir yönünü araştır mesela fanatik takım tutuyor olabilir kısaca sohbet kur biraz yanaş oda senle sohbet edip vakit geçirmek isterse tamamdır iş
    istediğin sonuçları elde edemessen türk stili bok atma taktiğini uygula (şaka tabi ki)
    Kayıp edecek birşeylerin yoktur heralde bir kız tarafından reddedildiğin için bunalımada girmeyeceksen
    denemekten bir zarar yok

Onu fazla göremiyorumki ya.Keşke görebilsem zaten.

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 2 Temmuz 2010; 5:49:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.