|
|
|
televizyonda çıkıyorsun.. nooldu!? ibrahim abi ibrahimmi oldu!? bakıın.. burası çok önemli.. sen zaten, sen zaten bizi, burada hiçbi zaman buraya almamışsın.. fırsatınıda buldunya, fırsatınıda buldunya, frısatını.. o biliyor fırsatını, fırsatınıda buldunya.. aman evladım hadi hadi aman evladım.. bakın, bakın.. eyer şunu açık ve net söylüyorum, şunu açık ve net söylüyorum.. bu sektörde veya sektör dışında, bu sektörde veya sektör dışında.. buradan açık açık söylüyorum, ve diyorumki.. hiçbir allahın kulu.. bakın burdan söylüyorum.. hangi kameraya? hiçbir allahın kulu.. bana.. bırakın hele yüzyüze, yüzyüze bırakın, o face to face diyorumya.. geçtim onu..
|
|
yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası. düşman bekler karşıda, önüne kattı beni, can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni. dönüp seslendim geri, merhametsiz birine, beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. |
|
|
|
Kahpe dünya...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 1 Temmuz 2010; 19:01:21 > |
televizyonda çıkıyorsun.. nooldu!? ibrahim abi ibrahimmi oldu!? bakıın.. burası çok önemli.. sen zaten, sen zaten bizi, burada hiçbi zaman buraya almamışsın.. fırsatınıda buldunya, fırsatınıda buldunya, frısatını.. o biliyor fırsatını, fırsatınıda buldunya.. aman evladım hadi hadi aman evladım.. bakın, bakın.. eyer şunu açık ve net söylüyorum, şunu açık ve net söylüyorum.. bu sektörde veya sektör dışında, bu sektörde veya sektör dışında.. buradan açık açık söylüyorum, ve diyorumki.. hiçbir allahın kulu.. bakın burdan söylüyorum.. hangi kameraya? hiçbir allahın kulu.. bana.. bırakın hele yüzyüze, yüzyüze bırakın, o face to face diyorumya.. geçtim onu..
|
|
|
|
![]() |
|
Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey -Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD |
|
_____________________________ |