Şimdi Ara

Microsoft, KIN serisi cep telefonlarına son verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saniyede 7 adet Windows 7 lisansı satan Microsoft, ilk defa E3 fuarında tanıttığı Xbox 360 Slim modeliyle konsol dünyasındaki başarısını bir adım daha ileri götüreceğinin sinyallerini vermiş, yeni tasarımla beğeni kazanmayı başarmıştı. Pazar eğilimleri çerçevesinde cihaz üretimine daha fazla ağırlık vereceği bir süredir konuşulmakta olan Microsoft, akıllı telefon pazarındaki agresif büyümeden pay kapabilmek için önceleri Project Pink olarak bilinen KIN serisi akıllı telefonlarını yaklaşık iki ay kadar önce pazara sunmuştu.


    Akıllı telefonlar için geliştirmekte olduğu Windows Phone 7 platformunu yıl sonuna yetiştirmeye çalışan Microsoft, KIN One ve KIN Two isimli akıllı telefonlarıyla, sürekli "online" olan ve sosyal paylaşım sitelerine bağlı kalan genç kullanıcıları hedeflemişti. Windows Phone 7'den bazı ipuçları taşıyan ve Windows Mobile tabanlı yeni nesil telefonlar hakkında bazı ipuçlarına sahip olduğu öne sürülen yeni modellerin, tahminlerin oldukça altında bir satış grafiği çizdiği bir süredir sık sık gündeme getirilmekte.



    alt="Microsoft, KIN serisi cep telefonlarına son verdi"


    Microsoft adına Japon elektronik devi Sharp tarafından üretilen ve Nvidia Tegra platformuna sahip olan telefonlar, Amerika'da Verizon tarafından kullanıma sunulmuştu. Geçtiğimiz günlerde KIN serisinde satışları arttırabilmek adına fiyatları yarı yarıya aşağı çeken Verizon, satış rakamları hakkında net bir bilgi vermese de KIN serisinin, mevcut ürün gamı içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtiyor. Satış rakamlarıyla ilgili resmi rakamlar açıklanmış olmasa da endüstriyel kaynaklar, 1000 adedin biraz daha üzerini işaret ediyorlar.


    KIN projesi rafa kaldırıldığı için üretime son verilmesi beklenirken, Amerika'da son telefon tükenen kadar satışların devam edeceği, Avrupa rüyasının ise başlamadan bittiği belirtiliyor. Peki, KIN One ve KIN Two modellerini geliştiren ekip ne yapacak ? Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre KIN serisi telefonları geliştiren ekip, Windows Phone 7 takımına dahil olacak ve yeni nesil mobil işletim sisteminin geliştirme çalışmalarına odaklanılacak. Microsoft ve Verizon arasındaki iş birliği ise KIN serisi tükenene kadar sürecek.








  • ne gördük ne deneme yaptık nasıl satın alalım bu ürünü ben beyenmiştim ama Kın 2 yi
  • belliydi, güzel haber rep
  • Uzun bir süre başarı beklemeyecektir Microsoft ve bunun farkındadır. Aynı durum Xbox1 içinde geçerliydi. Daha sonra buradan kazandıkları deneyimle 2.nesil konsolu geliştirmişlerdi. Piyasa hareketlerini çok iyi okuyabilen bir firma Microsoft. Ama şu da var ki kırıcı bir ortam telefon ve işi konsol piyasasından çok çok daha zor.

    Kişisel yorumum ise; bu cihazların satması pek kolay olmayacak, hoş gelmediler bana...
  • Bu tasarımlarla tutsaydı şaşardım zaten.
  • microsoft adına tam bir faciaya dönüşmüş bir ürün oldu bu.. gerçi microsoft alışık bu tür facialara.. hem yazılımda hem donanımda..
  • isabet olmuş
  • Hakikaten akıl sır ermiyor işlerine, Steve Ballmer Microsoft'u batırmaya kararlı anlaşılan.Niye çıkartırsın?Niye iptal edersin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Temmuz 2010; 18:14:08 >
  • Kullanıcı deneyimi ve piyasa verisi, hem de bedava hatta ürün satarak, dikkat edilirse üründe MS adı pek önde değildi. Neyse ekip zaten winmo'ya katılmış geri dönüşlere göre rötüşlarını yapacaklar sanırım.
  • Mcirosoft gibi bir firmanın hata yapma luksu yoktur bunlar bilinc olarak yapılmıs hamlerdir.En buyuk rakibi applenin 4 nesil urununu bekleyen bir kitleye bunu sunmak sadece bir stratejidir.Benim sahsi gorusumdur.Koskoca microsoft bole bi hata yapmaz bu hataları yapmamaları için dunyanın en iyi insalarını bunyelerine dahil ediyorlar.Bu pazarı yoklama ve kendi kisisel gelisimleri adına atılmıs bir adım gibi geliyor bana.Nerde oldugunuzu bilmeden nereye gideceginizi bilemezsiniz.

    SAYGILARLA
  • Mcirosoft zune dedi olmadı KIN dedi olmadı,dahada olmaz fazal ısrar etmemek lazım...
  • bence doğru bir karar aldı .pek hoş görünmüyo telefon .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.