Şimdi Ara

Temmuz 2010 Masa Üstü Resimleri... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
28.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe yaramaz ölmüş bu başlık kardeşim, 3-5 kişi star tv spor yazarları gibi art alan yorumcusu olmuş birbirini pohpoluyor. Buraya koyduğum arta gelen +/- yorumun kaç katı özelden gelir geliyo.

Ağustosta aşağıdaki linkten devam ederim kimseyi şöyle şöyle artık yok temmuz ayı burdan alalım yok ağustos ayı başlığı şurdan gibi yönlendirici rahatsız edici mesajlar yazmayın, aşağıdaki linke.

Kolay gele, sağ duyu için teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29115803/mpage_6/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

İşe yaramaz ölmüş bu başlık kardeşim, 3-5 kişi star tv spor yazarları gibi art alan yorumcusu olmuş birbirini pohpoluyor. Buraya koyduğum arta gelen +/- yorumun kaç katı özelden gelir geliyo.

Ağustosta aşağıdaki linkten devam ederim kimseyi şöyle şöyle artık yok temmuz ayı burdan alalım yok ağustos ayı başlığı şurdan gibi yönlendirici rahatsız edici mesajlar yazmayın, aşağıdaki linke.

Kolay gele, sağ duyu için teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29115803/mpage_6/tm.htm

Birden böyle bir çıkış yapma gereğini neden hissettin ? Bölüme ilk defa gelmiş biri olduğun için sorma gereği hissettim. Ayrıca o şikayet ettiğin aylık konulardan şuana kadar kimse şikayetçi olmadı. Zaten ortaklaşa aldığımız bir karardı.. Birde konuyu işe yaramaz bulduysan konudan çıkabilirsin.

• Tamam kardeşim sen ordan devam et isteyen aylık konudan devam eder, bilmiyorum biliyormusun ama desktopla ilgili bilinen en kaliteli sitelerdede bu aylık sistem var neden bu kadar sert bi çıkış yaptın anlayamadım
  • formattan sonra tekrar room konulu bir desk ile karşınıza gelicem inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 31 Temmuz 2010; 2:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

formattan sonra tekrar room konulu bir desk ile karşınıza gelicem inş

Yeni Desk'i Merakla beklemedeyim.. Ayrıca İmzana bir el at kural dışı..
    EDİT: E8500'ü coşturmuşsun.. Performansı nasıl işlemci değiştirmeyi düşünüyorumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 31 Temmuz 2010; 2:13:31 >

• Merak ettim deski severim room temalı deskleri
  • quote:

@aLcat[R]aZ

kural dışı derken tema bölümü imza şeysini mi kastettin?,o ise değiştirdim imzayı maşşallah diyelimde nazar değmesin işlemciye şaka bir yana şansıma son revizyonlardan denk gelmiş bana,vid değeri düşük baya,o yüzden düşük voltajla yüksek frekanslara çıkabildim,yoksa kalırdım 3,8 ghz civarında,valla tavsiye ederim ben gayet memnunum işşimi fazlasıyla görüyor şimdilik,daha şimdi baktım vatanbilgisayarda fiyatına nerdeyse 400 tl,ben tam iki sene önce aldığımda 380 tl idi ,ikinci el E0 revizyonlu bulursan uygun fiyata kaçırma

@Memoland @aLcat[R]aZ

temaya gelirsek güzel bir kaç wallpaper buldum,inş güzel şeyler ortaya çıkar

Font2'yle imzaya 4 satır yazabiliyorsun. Ama senin imzanda 6 satır var..

• @aLcat[R]aZ

tamamdır imza bu sefer oldu heralde birazdan format atıcam sonra yeni desk ile karşınızdayım
  • quote:

@aLcat[R]aZ

tamamdır imza bu sefer oldu heralde birazdan format atıcam sonra yeni desk ile karşınızdayım

Tamam beklemedeyiz..
  • Akşam ağustos ayı konusunu açıcam oraya atarsın torque bende yeni desk üstünde çalışıyorum akşam koyucam :)
  • @Furkan*

tamamdır
  • FreeBSD 8.1 + xfce 4.6.2(clearlooks) + mistEEk 3.1 ikon teması

Temmuz 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • Ağustos konusunu açtım arkadaşlar ordan devam edebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Ağustos konusunu açtım arkadaşlar ordan devam edebiliriz :)

Hep sen açıyorsun, biraz da biz açalım yav :)
  • Tamam bidaki ay sen açarsın :)
  • Volatile_ işletim sistemini ilk defa duydum nası bişi linux tabanlı sanırım ubuntu vari bişey gibi duruyor.
  • re-storm,

FreeBSD UNIX türevidir. BSD tabanlıdır fakat özgür olması için baştan yazılmıştır, bağımsızdır. GNU/Linux tabanlı değildir dolayısı ile Ubuntu varide değildir :)

FreeBSD:
    http://www.freebsd.org
  • http://shiftdelete.net/en-guzel-masaustu-yarismasi-22594.html

Masa ustune guvenen arkadaslar bır baksın
  • Güzelmiş ama katılamıycam mobil sürümden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 2 Ağustos 2010; 15:20:28 >
  • bizim daimi üyelerden katılanlar yıkar geçer ortalığı bende katılayım bari longhorium ile bence hep beraber katılalım eğlence olur
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.