Herkese selam.Bende 7710 sahibiyim.Forumda bu konu altında yazılanlarda birşey dikkatimi çekti,bluetoot üzerinden internete girmekten bahsediliyor.ben bu sorunu galiba çözdüm,bilgisayar üzeinden bir program yardımıyla rahatlıkla internete girebiliyorsun.Elimde programın nasıl yüklendiği ve çalıştırıldığı ile ilgili 2 adet video da var.İsteyen arkadaşlar msn mi ekleyebilir. Ayrıca hiç istemediğim halde maddi ihtiyaçtan dolayı 7710 umu satmak istiyorum.Arayan arkadaşlar msn mi ekleyebilir yada pm atabilirler.Şimdiden hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum. msn:keymarker67@hotmail.com cep:0542 632 67 57 0555 849 44 89
merhabalar. dün ilkkez 9300 elime geçti bir tane çok hoşuma giden bir cihaz oldu. 2 tane sorunum var. 1. cihazda bazı programlar silinmiş gibi yani fabrika ayarlarına geri dönmem gerekiyor veya yeni bi yazılımı varsa temelden onu yüklemem gerekiyor 2. cihaz ingilizce/hollandaca kullanılıyor, nasıl Türkçeleştirebilirim.
herkese selam... serdar kardeş gerçekten teşekkür. topici en başından takip ettim. verdiğin cevaplar olguncaydı. siten için link vermişsin girdim fakat şifre istiyor. nerden üye olacağımı bilemedim. aydınlatırsan sevinirim. ayrıca verilen linklerin birçoğunda dosyalar yok. iyi çalışmalar
@ @ 2nci kere: merhabalar. dün ilkkez 9300 elime geçti bir tane çok hoşuma giden bir cihaz oldu. 2 tane sorunum var. 1. cihazda bazı programlar silinmiş gibi yani fabrika ayarlarına geri dönmem gerekiyor veya yeni bi yazılımı varsa temelden onu yüklemem gerekiyor 2. cihaz ingilizce/hollandaca kullanılıyor, nasıl Türkçeleştirebilirim.
herkeze slm 7710 vardı..cok şukur satabildim.sonunda bu başbelası cıhazdan kurtuldum.7710 nu bu topıkte den okuyarak aldım.ama burdakı arkadaşların 0-15 yaş arasıoldugunu sonradan ögrendim..7710 almak isteyen arkadaşlar kesinlıkle almayın...kulanımı cok zor menuler cok yavaş,bırını aramak ıcın cok zorlanıyorsunuz ..6 -7 tusa basmanız gerekıyor.65000renk berbat..1 mp kamera berbat ..vıdeo cekımı berbat ,s90 mış s90 la calısan kactane makına varkı..program sorunu var oyun sorunu var,,var oglu var ,,kesinlıkle almayın elınızde kalır..herkezin bu kocaman ve agır cıhazdan kurtulması dilegiyle