http://rapid-share.com/files/20406747/skyforce.zip aradaki (-) kaldırıp linkten indirebilirsiniz. oyunu kurduktan data.zip içindeki dosyayı (data.pak ) oyunun kurulduğu klasörün içine kopyalayın buyrun skyforce reloaded......
Dostum oyunu bitirdiğin zaman çok üzüleceksin keşke bu kadar az level olmasaydı diye... Ben bitirdiğimde direk masaüstüne döndü sizde de aynı şey oldu mu bittiğinde bilgi verir misin ??
Bu arada üzülerek yazıyorum 7710 umu satmak zorundayım 2. ele de yazdım.. Arkadaşlar telefon orjinaldir ve içi açılmamıştır. 1GB hafıza kartı ile birlikte veriyorum. Versiyon update yapılmıştır. ver. 4.10 350 YTL İlgilenen arkadaşlar olursa bir çok program,duvar kağıdı,tema v.s. beraberinde verebilirim.
Yer:İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pash pasha -- 30 Haziran 2007; 13:40:15 >
Arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum. 1 ay önce E61 satın aldım ve 7710'u geçici olarak rafa kaldırdım. Yeni 7710 almak isteyip bulamayan arkadaşlara tavsiyem, E61 alın. Wireless , hızlı işlemci , tam klavye. Memnun kalırsınız :)
selam arkadaşlar... bende aranıza yeni katılıyorum (önceden üyeyd,m fakat başka bir cihaz kullanıyorum)... ben de cihaza program bulmakta zorlanıyorum. daha hiç birşey yükleyemedim. versiyonu güncellemek, program yükleme, oyun yüklemek istiyorum fakat bu cihazla ilgili fazla birşey bilmediğim için bunları şimdilik yapamıyorum. inşallah sizlerin yardımlarınızla öğreneceğim. yardımlarınızı bekliyorum...
7710 forumu bitmiş yaa. Nerede eski üstadlar? Ben E61 kullandigimdan beri ara sira bakiyordum. Saniyorum hepimiz 7720 gibi WLAN özellikli bir PDA bekliyoruz Oyle degil mi arkadaslar :)
noldu sizlere arkadaşlar. nerelerdesiniz artık bir çoğunuz uğramaz oldunuz buralara. bu sayfa bu kadar ilerlemişken böyle olmamalı. tekrar sizleri nasıl buralara getirebiliriz. nasıl yine bir arada olabiliriz. 10 gün olmuş kimseden tık bile yok... hadi arkadaşlar tekrar biraraya gelelim... gözlerim sizleri bekliyor buralarda....