sagol dostum ıns en kısa zamanda halledersin zaten bu tel üzerine senın forumdan baska biyerdede bisey bulmak cok zor buarda bende gecnlerde versiyonunu 4 10yapmaları ıcın teknık servıse verdım yaparken elektronik bi sorun cıkmıs tellin icini acıp bi parcasını degıstırmısler 2hafta bekledim versıyonla ne alakası varsa anlamadım ama 4 10un altındaki versiyonlarda sorunlu 4 10 yuklettıgınde tel baya bi hızlanıyo gercekten
Bende de sorun çıkmıştı, ama içinden parça değişimi filan yapmadılar, direkt İstanbula gönderdiler. 2 hafta 10 gün 7710suz geçti.Geçici olarak bi 6600 verdiler. Bir yıl önce bayıldığım bu telefon 7710 dan sonra pek bir şey ifade etmiyordu.
bana telefon falanda vermediler 7710u teknık servısten almadan iki gun once tabi iki gun sonra vereceklerını bilmiyodum dayanamayıp 60ytlye 7210aldım ama daha sonradan 55sattım yıne allahtan fazla zarar etmedim bıde ben daha once smartmovienın 3.25ini yukledım goruntu superdı ama takılarak oynatıyodu sonra tekrar 2.76ıyı yuklemıstım sende nasıl 3.25
SELAM.. ben nokia 9500 kullanıyorum. bi kaç yerde takıldım bana yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var umarım dikkate alırsınız. nokia 9500 da mesajlar kutuma e-posta kutuları oluşturdum (mynet, hotmail, gmail, yahoo) ancak e-posta al dediğimde hata veriyor bilgileri kontrol edip tekrar deneyin yazıyor. :::bunun nedeni::: e-posta hesabı türü: giden e-posta sunucusu: gelen e posta sunucusu:
bunları doğru giremediğimden dolayı alamıyormuşum nokia destek den öğrendim bana yukarıda bulunan yerlere ne yazıcam hangi mail adresleri için_? mesela şunun gibi (ATIYORUM): GMAIL-- e-posta hesabı türü: POP3 giden e-posta sunucusu: stmp.gmail.com gelen e posta sunucusu: pop.gmail.com MYNET-- e-posta hesabı türü: POP3 giden e-posta sunucusu: stmp.mynet.com gelen e posta sunucusu: pop.mynet.com gibi bana bu bilgileri yazacak olan varmı? telefon marka modeli ne olursa olsun yazın belki uyuşa bilir...
cevap: n9500 lerde batarya ile kapama vardır dier türlü olarak ise reboot yada restart adlı prgramlar var onları yükleyip kullanabilirsin. uygulama kapamak içinde kendi içinde yok ancak gene appman die bi prg. var onu kurman lazım apman da end task seceneginde uygulama seçip end diyince kapanır. apman da reboot olayıda var (RESTART) RESTART ATARKEN ön ve arka yüze restart atar (kısa gerekli bilgi: bence sen o kadar kasma bence bi ara tlf una format at bunu nasıl yapıcagını bilmiyorsan anlatim bataryayı çıkar tak kısa aralıklarla (2+sn 1 ) [ctrl+üst karakter F] tuşuna basarak format atabilirsin (rehber ve dier gerekli bilgilerini hk kopyala hk=hafıza kartı ) nokia 9500 için programlarıda en iyi www.my-symbian.com adresinden teymin edebilirsin. turbo msn yi beleş hale getirmek isteyenler için püf nokta turbo msn yüklü klasöre gelin orada infotablev.dat dosyasını silin tekrar zaman kazanın tekrar silin tekrar kazanın............. :D:D
ben kalemi 'yenidogubank' nickli arkadaştan aldım onun elinde mevcut ayrıca kapak bakırköyde bizim burda buldum haala kaldıysa sorarım isteyen varsa pm lesin