Need for Speed serisinin merakla beklenen oyunu Need for Speed: Hot Pursuit'den yeni bilgiler ortaya çıktı.
Criterion Games, Twitter aracılığıyla hayranların sorularını yanıtladı ve ortaya çıkan yeni bilgiler şunlar oldu;
NFS: Hot Pursuit, tamamen açık bir dünyada geçecek. Bu açık dünyanın Paradise City'dekinden daha büyük olacağı söylendi.
Hot Pursuit'de araçların parçalarını geliştirme seçeneği bulunmayacak.
Benzer şekilde araçları desen bakımından modifiye etme seçeneği de sunulmayacak.
Oyundaki polis arabaları da diğer arabalar gibi parçalanabilecek.
Need for Speed: Hot Pursuit, iki tane campaign modunu içerecek. Bunların birinde polis olarak kovalayanı oynarken, birinde suçlu olarak kaçanı oynayacağız. Her ikisinin de aynı oyun süresi uzunluğunda olduğu yazıldı.
Oyunda kendi müziklerimizi kullanabileceğiz.
Polis takipleri sadece belli yerlerde değil, tüm haritada sürecek.
Oyunda, kokpit kamera açısı bulunmayacak.
Oyun, split screen yani bölünmüş ekranda çift kişili modu desteklemeyecek. Fakat tabiki multiplayer modu bulunacak.
Oyun içi bilgiler böyle. Eminimki aklınızdaki sorular birer birer yanıtlanmıştır. Bu arada Criterion Games ek olarak şuan sadece NFS: Hot Pursuit üzerinde çalıştıklarını söylerken yeni bilgilerin ileride yayınlanacağını söylemeyi de ihmal etmedi.
Need for Speed: Hot Pursuit, 18 Kasım'da Avrupa çıkışını yapacak.
modifiye,nfsnin en büyük eğlencesiydi,onuda koymamışlar oyuna.
şu polislerin yapay zekalarına biraz daha özen gösterirler inşallah
oyunda polis ve haritadan başka bişey olmucağı için polisler üzerinde muhakkak çok çalışırlar.
most wanted 2 çıkana kadar nfs almıycam artık :)
yani sen git modifiyeyi kaldır tam süper olmuş ne diyim onun yerine 2 tane gif resmi verin birinde polis birinde diğer adam kovalasın biz onları izleriz oyun diye aynı eğlenceyi verir eminim
Klasik 1 hot pursuit de zaten aynı özelliklere sahipti.
Yeni nesil oyuncuların eskiyi bilmedikleri ap açık ortada..
split screen var diye hatırlıyorum hot pursuitte onu niye kaldırmışlar ki :S
Aslında kokpit kamerası çok güzel olabilirdi. Hatta fantezi yapayım Shift'teki gibi bi kokpit kamerası olsaydı ve sürücünün nefes sesleri vs gelseydi, çarpma anlarında her yer bulanıklaşsa falan güzel olabilirdi. Ayrıca modifiye olmaması sorun değil zaten kullanacağımız araçlarda buna gerek kalmayacak. O araçları orjinal halleriyle sürmek bence daha zevkli olacaktır :)
E3'de 2 ayrı ps'den mi oynuyorlardı birde
Modifiye seçeneğine ve Split screen olmayışına gerçekten üzüldüm...
şu yazılan bilgilere bakıyorum da o yok bu yok. herşey yok olmuş bu oyunda. sözde oyunlar gelişiyor sistemler gelişiyor. ama hala o yok bu yok. asıl bunlar oyuna dahil olsaydı bir fark yaratırdı bence. eskisinden bir farkı yok bu haliyle.
Boş bir oyun olacak gibi. aceleye gelmiş bir oyun görüntüsü oluştu bende. O yok bu yok ne var sadece kovalamaca bile bir müddet sonra sıkar :(
Bu ne ya bi ton şeyi koymamışlar oyuna!
Shift'te Kokpit olayı çok iyiydi keşke bundada kokpit olsaydı,ayrıca splitscreen olsaydı daha bir güzel olurdu
Split screen olmaması çok kötü olmuş Hot Pursuit 2 de az zevk almadık yani :D Diğerlerine gelecek olursak Need For Speed deyince Underground gibi inanılmaz bir oyunun getirileri olarak modifiye aklınıza gelmesi doğal tabi... Hot pursuit oynayanlar ne kadar zevk aldıkları bellidir kesinlikle sıkıldıklarını sanmıyorum... Yeni hot pursuitin de bu zevki tattırabileceği umuduyla...
herşey tamamda şu kokpit kamerası olsaydı keşke
E yine her zaman ki gibi vasat bir oyun ile karsılasacaz serinin akibeti zaten ortada ve halen oyuncuları tatmin edecek tarzda bir oyun yapmıyolar sahsen bu serinin eski günlerine dönebilmesi için çok geniş bir modifiye listesi (und.2 den de dah geniş) sunmaları lazım nfs dendiği zaman hekezin alkına modifiye geliodur zaten.Neyse bakalım kasımda oyun çıkınca belkide güzel bir yapımla karsılasırız benim pek umudum yok ama :) kovalamak ve kaçmak zevkli olur belki....
e en olması gereken temel şeyleri koymamışlar nfsye.sanki burnout paradise'ın adını nfs yapmışlar öyle piyasaya sürecekler gibi.modifiye,kokpit kamerası ve splitscreen mutlaka olmalıydı bence.
split secrensiz hot prust mu olurmuş ya, alda bir tarafına sok oyunu. ben şimdi kardeşimle oynamak için eve iki tane mi Xbox alacam. la adam gibi bi NFS çıkaramadılar yıllardır, Undergrand 2 Most Wanted gerisi hikaye. işin garib tarafı oyunu oynayacak olanlar undergrand serilerine dönmesini isityor oyunu yapan kalın kafalılar hala cins cins oyun çıkarıyor. BAN.