THQ, konsol versiyon çıkışından sonra duyurulan Darksiders'ın PC sürümünün çıkış tarihini duyurdu.
İlk başta kesin bir tarih verilmesede, çıkış olarak yaz ayları gösterilen Darksiders'ın PC sürümünün çıkış tarihi, Amerika'da 16 Eylül, Avrupa'da ise 24 Eylül olarak duyuruldu.
Ayrıca Avrupa için Darksiders'ın "Hell Book Edition" adlı koleksiyon paketinin çıkacağı da açıklandı. Bu koleksiyon paketinin içeriğinde ise çizgiroman ve oyun müzikleri CD'si bulunuyor. Fakat bu paketin fiyatı ve görünüşü hakkında bir bilgi verilmedi.
yaza bekliyordum..neyse gelsin güç olmasın da geç olsun..
yes gene önerilen tutuyo pc mi seviyorum :)
bu oyunun pc ye çıkacağını yeni duydum forumdan arkadaş söyledi üstelik bu ay çıkacakmış çok sevindim bekliyorum :D
Konsol dışında farklı bir platform'a çıktığını duymak gayet hoş , oyunu heyecanla bekleyen arkadaşlarımın arasında olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim DarkSiders gerek yaşanılası aksiyon'u gerek kaptırılası senaryosu gereği eylül ayın'a pc platformunda damgasını vuracaktır.
Ya hala çıkmadı mı ? 18 eylüldeyiz çıkış tarihi 16 eylül diyolardı ama ben hiçbir sitede bulamadım
çıktı. şuan indiriyorum oyunu.
OYUN ÇIKTI BEYLER!! 13.76 GB S K İ D R O W SAĞOLSUN!
Boyutu yüksekmiş.Yorumlara göre indireceğim artık
oyun çıktı net hızım düştü iyimi
beyler cıktı dıyosunuz ama nerden ındırebılırız ?
quote:
Orijinalden alıntı: OCB
Boyutu yüksekmiş.Yorumlara göre indireceğim artık
Ben medal of honor ev blakc ops u beklerken zaman gecirmek icin indirdim kota sorunu olmayan indirip denemeli diye dusunuyorum ben begendim
ya bişi sorucam oyunu indirdim iyi güzel oyun ama ilk bölümde büyük bi bos geliyor arabalari tutup firlatmamiz lazım "e" ile alıyorsun arabayi güzel "mouse1" le firlaticaksın 50 kere bastim hiç bişey olmadı firlatmiyor bakmadıgım tus kalmadi hiç biri işe yaramiyor bilen varmi
mausenın orta yuvarlak topu varya ona basacaksın onla fırlatıyo gıttım bende orjınal altım bıtırdm suanda baya guzel oyun grafık ve ses olarak
Yav arkadaşlar oyun iyi güzel hoş fakat gamepad ile sorun yaşıyorum. Oyuna gamepad takıp girdiğimde, kameram sapıtıyor. Karakter gökyüzüne bakıyor ve hiç birşey göremiyorum ben. Gamepad'i çıkardığımda sorun yok. Bazılar xbox360 gamepad emulator indir demiş. İndirdim fakat bu seferde continue game dedikten sonra oyun kapanıyor bi anda. Yok mu bir çare? Gamepad ile oynamak istiyorum :S ( Logitech Rumplepad 2 )
bence su anakadar cıkmıs en guzel oyun tam arsivlik
GeForce 6200 ekran kartı var çalışır mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme