Şimdi Ara

Çin'in MeeGo tabanlı ilk tableti ortaya çıktı: NPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Çin'in Dalian kentinde düzenlenen özel bir yazılım etkinliğinde, ülkenin MeeGo tabanlı ilk tablet bilgisayarı sergilendi. Red Flag isimli yazılım firması tarafından tanıtılan NPad isimli tablet bilgisayar, Intel Moorestown platformunu temel alıyor ve 10.1-inç büyüklüğünde dokunmatik ekranla geliyor. Intel ve Nokia öncülüğünde geliştirilen MeeGo yazılım platformunun kullanıldığı tablet bilgisayar, WiFi, 3G ve GPS gibi özellikleri bünyesinde altında barındırırken, sahip olduğu depolama kapasitesi hakkında net bir bilgi bulunmuyor.


    Açıklanan bilgilere göre 8 saat civarında pil süresi sunacak olan NPad için henüz hacimli üretime girecek tamamlanmış tasarım gösterilmesi de, iPad izleri taşıyan mevcut tasarımın ana hatları ile korunması ve bazı kozmetik güncellemelerin yapılması bekleniyor. NPad'in fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor ancak firma, iPad'den ucuz olacağını garanti ediyor.











  • Güzel Bir cihaza benziyor. Netbook için klavye fazlalık zaten bence.
  • peki bu yazılım platformuna kimler destek verecek... gteleceği henüz belli olmayan bir platform... hatta daha doğmamış bir platform.. o yüzden ortada büyük bir belirsizlik var.. Büyük ihtimal çoğu son kullanıcı bu platformu alıp kullanmadan önce bekle ve gör evresinde sadece izlemeye alacaktır...
  • tabiki geçerli bir yazılımla satışa sunarlar adamlar zeki adamlar:)) win7 nin kopyasını yaparlar şaşırırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.