Şimdi Ara

Samsung LE32C530 Altyazı Kaybolması Update İle DÜZELTİLDİ. Herkese Geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
14.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mkv film izlerken altyazı görüntü herşey süper herhangi sorunum yok ama belli bir süreye kadar. Filmin ortalarına geldiğimiz zaman altyazı birdenbire kayboluyor.. Altyazıda mı sıkıntı var diyorum ama herhangi sorun yok.. Eğer bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.. Teşşekkür ederim

Update olmuyor Altyazı kayboluyor diyenler , Bu sorunları yaşadım ve teknik servise yolladım Tv'mi, sorunun Anakarttan olduğunu söylediler Anakart değişti herşey düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 25 Ağustos 2010; 9:38:34 >

• galiba boyle sorunla karsilasilmadi.. Zaten cins sorunlar beni bu'lur
  • Bu arada 1080p filmlerin altyazısını hiç görmüyor.. Teknik servis ne diyecek bakalım.. Eğer böyle sorunla karşılaşan olursa cevapları burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

galiba boyle sorunla karsilasilmadi.. Zaten cins sorunlar beni bu'lur

lol
  • Arkadaşlar İstanbul Bilişimden aldığımız üründe 720 p filmlerde altyazı ortalarda kayboluyor 1080p lerde hiç açmıyor ne yapacağımı bilmiyorum.. İstanbul bilişimin teknik servisi de bilmiyor.. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bu TV y2 sahip olan arkadaşlar lütfen yardım edin..Çaresizce bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 28 Haziran 2010; 14:50:32 >
  • Sorun divx filmlerde de var ,, galiba sonuca ulastim tv bozuk.. Bakalim tv yi almamak icin ugrasacaklar mi yoksa tv yi alacaklarmi?? Yada tamir yolunami gidecekler .. Gerci 4 gnluk televizyon insAllah birebir degistirirler..
  • merhabalar, bende istanbul bilişimden 40c530 aldım. aynı sorun bende de var. hersey güzel mkv leri avi leri oynatıyor fakat ortalara gelince alt yazı kayboluyor. mesala 1080 avatar da altyazı hiç görülmüyor. hem sizin hem benim tv nin bozuk olduğunu düşünmüyoru. 1 tb seagate içinde dosyalar. daha düşük gb lı bir harddiskte denemeyi düşünüyorum.sorun 1 tb damı diye.siz kaçlık hd kullandınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar selam 720 ve avi lerdeki altyazı sorununu sanırım çözdüm fakat 1080 lerde devam ediyor.altyazı uzantısı .smi yapın.subtitle workshop ile altyazıyı farklı kaydetten SAMI Captioning i seçin benb baya bi uğraştım sorunun yazılımsal olmadığına karar verip böyle bir şey çözdüm. 1080 leri için de bence ekrarnın çok altında kalıyor altyazsı onu da çözmeye çalışıyorum.sizde bir deneyip yazarsanız iyi olur.
  • arkadaşlar bende de 40c530 var alalı 4 gün kadar oluyo aynı sorun bende de var.filmin ortalarında alt yazı kayboluyo geri kalan herşey mükemmel. hardiskten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bende harici hdd ile olmayınca flash disk ilede denedim tekrar sonuç ayrı şimdilik AVIAddXSub programı ile çözüm buldum altyazıları xsub olarak içine gömerek kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomek666 -- 4 Temmuz 2010; 17:04:40 >
  • Merhaba bende 32c530 var herşeyiyle mükemmel görünüyor az önce 1080p bir film izledim altyazı gayet sorunguz görünüyordu ancak altyazılarda türkçe karakter sıkıntısı çekiyorum nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler
  • film izlerken tools a bas. altyazıyı seç şifreleme var onu türkçe yap o kadar
  • merhaba arkadaşlar. bende bir hafta önce c530 aldım. aynı sorun bende de var. çözümü acilen bekliyorum.
  • Arkadaşlar sorunuzu tam olarak netleştirmek için :

1. Yeni bir altyazı dosyası oluşturup her dakikada 10 sn ekranda kalacak şekilde ayarlayın. Bu şekilde kaçıncı dakikadan sonra ekrandan kayboluyor anlarsınız .Örnek olarak
    1
    00:00:00,000 --> 00:00:10,000
    Deneme 1

2
    00:02:00,000 --> 00:02:10,000
    Deneme 2

3
    00:03:00,000 --> 00:03:10,000
    Deneme 3

........ gibi 1 veya 2 saate kadar sürecek altyazı hazırlayın.

2. Altyazı dosyasının satır sayısına bakın. Belki 1000 satır veya üzerinde sorun oluyordur. Kaç satıra kadar sorunsuz oynatabiliyor bu anlamak için sırayla altyazıyının en altta kalan satırlarını silip 300 , 500 , 800 gibi satırlı altyazı oluşturun. Yalnız bu değiştirdiğiniz altyazının film boyunca ekranda kalması için zamanlarını değiştirin. Yani 500. satır 42. dakikada bitmesin , siz onu film sonuna göre arttırın.

Belki bunları netleştirebilirsek , samsung yeni ve sorunu çözen yazılım geliştirene kadar belki geçici bir çözüm bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 13 Temmuz 2010; 10:24:24 >

• Bugün aldım bu televizyonu bu özelliği hakkında bi bilgim yoktu.1 terabaytlık western digital hard diski bağladım ve mkv uzantılı 1080p film seyrettim çok sevindim bu bilmediğim özelliği görünce. Ancak 37. dakikadan sonra altyazı yok oldu.Başka bir filmde yine 37.dakikada gitti ve bu başlığı okuyınca tek madur ben olmadığımı anladım.Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  • eyvahlar olsun..Almayı düşündüğümde tv de nasıl bir sorun varmış böyle..
  • hozi senin dediğin gibi sami formatına çevirdim 1080p lik filmde işe yaradı ancak 480p izlediğim dizide ise altyazıyı hiç açmadı. lütfen artık şu problem çözülsünde güzelce film izleyebilelim
  • merhaba, bende 2 gün önce LE32C450 aldım filmleri oynatıyor fakat hiç alt yazı göstermiyor yardincı olabilirmisiniz
  • Merhaba Arkadaşlar;

C530 serilerinde ortaya çıkan altyazı sorunu ile ilgili olarak Samsung firmware çıkarmış (16.07.2010)

açıklamada ; to improve Substitle diyor.

Şuan için benim deneme şansım olmadığı için linki aşağıda veriyorum.

Deneyen arkadaşlar bilgi verebilirse forum için faydalı olur kanısındayım.

link

Not: güncelleme tüm LE**C4, 5 serisi için uygun olduğu belirtilmiş.

• aynı sorun bendeki LE-40C530 modelinde de var. türkçe karakter sorunu tools'tan hallettim ama altyazı kaybolma sorunu devam ediyor, filme göre farklılık gösteriyor bazaen 30 dk da bazen de 1 saatten sonra altyazı yok oluyor.
  • Yeni yazılımı çıkmış ama 2 gündür yükleyen yok. Herkes başkasının yüklemesini bekliyor. Yani birisi yükleyecek sorun çıkmadı diye yazacak diğerleri de sonra yükleyecek , kendini riske atmayacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.