Şimdi Ara

Nikon'un harici projektörlü fotoğraf makinesi detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Geçtiğimiz hafta sizlere Nikon'un Coolpix SP100j'de revizyona gideceğini ve yenilenen fotoğraf makinesinin harici projektör cihazı olarak kullanılabileceği yönündeki iddiaları aktarmıştık. Uzakdoğu'nun önemli yayın organlarından Digitimes'da yayınlanan bir haber de ürün hakkında biraz daha bilgi sahibi olmamızı sağladı.


    Digitimes'ın haberine göre Nikon, yeni fotoğraf makinesindeki LCoS pico-projektör modüllerini Himax Technologies'den tedarik edecek. Bu modüller, yukarıda da belirttiğimiz gibi, fotoğraf makinesinin bir bilgisayara bağlanarak projektör cihazı gibi kullanılmasını sağlayacak. Digitimes'ın kaynaklarına göre Nikon, bu fotoğraf makinesini en erken Ağustos ayında pazara sunacak.


    Digitimes haberinde, ayrıca, Asia Optical ve Texas Instrument'ın ortak geliştirdiği DLP (Digital Light Processing; Texas Instrument'ın patentli markası) mikro projektör destekli fotoğraf makinesinin Eylül ayından itibaren satışa sunulacağı iddiasına da yer verdi.









  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    bu projektöre neden bukadar önem verdi firmalar birden bire anlamıyorum.


    Daha önceleri aklımda geçen bir soruydu,her nedense bir sevdadır başkadı bu projektör salgını..
  • PCye bağlanmadan görüntü yasıtabiliyorsa çok iyi.. çektiğiniz resmi düz zeminde görüntüleyebilirsiniz. yok illa PCye bağlanacaksa zaten monitör genişliğinde bir görüntü vereceğinden (tahmini böyle bir cihazla 3 aşağı beş yukarı) görüntüleri monitörde izlemek daha mantıklı olur.. ne avantajı kalır o zaman...
  • anlaşılır anlaşılır çok güzel ürünler ortaya çıkıcak onların altyapıları hazırlanıyor anlaşılıcak herşey:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.