Şimdi Ara

Satılık C2D e6300+Gigabyte GA-P35-S3 Satılsın artık İkisi 140 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci eski C2D lerden. Garantisi kutusu yok. Sadece işlemci anakart üzerine takılı. Orjinal soğutucusnun fanı mavi ledli şık bir fan ile değiştirildi.
    Anakart Overclock performansı gayet iyi bir anakart. Bu ikiliyi günlük 3.36Ghz stabil olarak kullanıyordum. Amd sisteme geçtiğim için satıyorum.
    Anakartın kutusu mevcut faturası da var fakat garantisi bitti. Ayrıca anakartın 2 adet kusuru var. Usb portlarının 1 tanesinin kenarında bir yanık var, ayrıca PciX 1x slotunun bir tanesi bozuk.

İkili bozulmadan satılacak. İkisine istediğim fiyat 150 lira Amd x4 630 ve üzeri ile takas olur.

Pcix 1X yuvasından anlaşılacağı gibi yontup ekran kartı takmak istedim ama beceremedim ve slotun pinlerini bozdum.(Physx mod için.)
    Usb çıkışlarının yanındaki yanığın nasıl oluştuğunu bende bilmiyorum birgün baktım yanmıştı ama çalışmasında herhangi bir problem yok anakartın.

Anakartın kusurları sadece görsel dir. Stabil bir şekilde çalışmasına kesinlikle engel olmamaktadırlar.

Ürünlerin kendi fotoğrafları.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Haziran 2010; 19:50:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.