Şimdi Ara

[ Nokia E7-00 > S^3+QWERTY+4'nHD-CBD-AMOLED+13.6MM ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
29.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    *#7370# kodunu girerek telefona hard reset at. Düzelmezse başka çözüm ararız. Unutmadan telefonda ne var ne yok yedekle, Çünkü her şey özellikle rehber dahil bütün uygulamaların vs. silinecek.

    Edit : Yedekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 13 Nisan 2014; 22:55:15 >
  • Teşekkürler bilgi için, biraz geç cevap verdim ama. Telefonun hafızası dolu olduğu için böyle bir sorun olmuş.

    Şimdi de kilit ekranında telefonun sağ üst köşesindeki saat kısmı gözükmüyor, dokunmatik sadece yukarıdan aşağı çekerken(bildirim merkezi açarken) ve birkaç iş daha yaparken çalışıyor. Biri arayınca açabiliyorsun ya da biri sms atınca cevap atabiliyorsun. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar hepsiburada.com üzerinde fiyatı 398 tl samsung galaxy trend telefon var elimde artık arama yapmaktan soğuttuğu için kasmayacak ve günlük işleri görebilecek bir telefon arıyorum. E7 eski bir telefon ama hala güncelliğini koruyor mu yoksa aynı fiyata farklı bir ürün mü bakalım. Ayrıca farklı ürünler bu kadar kaliteli olacak mı ?

    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepnoke7&categoryId=371946
  • GhosTon kullanıcısına yanıt
    Burada günlük işlerinin ne olduğu önemli. Eğer internet olarak sörf yapacağım diyorsan 256 Mb.lık RAM'i ve işlemcisi ile sayfaları yüklerken bekleme süresi sana yetmeyecektir. WhatsUpp takılacağım diyorsan sorun yok. Gayet yeterli. Onun haricinde alüminyum kasası ile bence halen daha kaliteli bir malzeme ile üretilmiş telefon yok. Dokunmatiği ve ekran görünümü gayet iyi. Altında fiziksel klavyesi olduğu için biraz kalın. Ancak kırılır yamulur diye korkmadan cebinizde taşıyabilirsiniz. Symbian market yakında Opera Market olarak hizmet verecek. Nokia'nın OviSuite programının ne olacağını bilmiyorum. Muhtemelen bir on yıl daha hizmet verir. Forumda Symbian uygulamaları ile ilgili paylaşım yapan bir konu var. Eğer telefonu alırsan sana Link'ini de gönderirim.
  • Vay be, Nokia e7...

    2011 yılında çevremde bir arkadaşım bu telefondan almıştı, "Bilgisayar alacaktım bunu aldım..." diye dolaşıyordu Alıp incelediğimde o zaman için devasa ekranı, klavyesi ve kasa kalitesine hayran kalmıştım. Bende o zaman Nokia 1200 vardı.
    Malesef bu şekilli telefonların ömrü kısa oldu. Bu telefon 1 sene içinde çağın geteklilikletinin gerisinde kalmıştı ama 2012 yılında çıkan 2 gb ram'e sahip bir Android telefon bugün halen kullanılıyor. Tabi ki e7'deki kasa kalitesinin üzerine bir telefon sanırım çıkmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.