Şimdi Ara

Taşınabilir Harddiskin İçine Giremiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde western digital 500 gb 2.5" hdd var bilgisayardan dizi atıyordum atarken hata verdi yavaşlama hatası gibi yazılar çıktı ondan sonra daha içine giremedim.Windows 7 de girilemiyor dogru çalışması için hdd yi biçimlendirin diyor xp de ise içine giremiyorsun çok önemli dosyalarım var o yüzden formatlamak istemiyorum bu durumu nasıl çözücem iyi akşamlar...

aynı sorun az önce bende de oldu. benimde konum mevcut . yardım eden yokmu ?

printf("kodperest yazılımcı");
  • Disk yönetiminden harici diskini görebiliyorsan, sağ tıklayarak sürücü harfini değiştir. Yeni bir harf ata (diğer sürücülerden farklı bir harf) büyük ihtimalle açılacaktır. Sürücü harfi çakışmasından dolayı bazen böyle sorun çıkartalbiliyor...

İkinci bir yol; diski başka bir sisteme takarak açılmasını sağlayın... Sonra kendi bilgisayarınıza taktığınızda düzelecektir.

Edit; ilave çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 25 Haziran 2010; 22:20:12 >

Orijinalden alıntı: e-rose

Disk yönetiminden harici diskini görebiliyorsan, sağ tıklayarak sürücü harfini değiştir. Yeni bir harf ata (diğer sürücülerden farklı bir harf) büyük ihtimalle açılacaktır. Sürücü harfi çakışmasından dolayı bazen böyle sorun çıkartalbiliyor...

İkinci bir yol; diski başka bir sisteme takarak açılmasını sağlayın... Sonra kendi bilgisayarınıza taktığınızda düzelecektir.

Edit; ilave çözüm.

ben ikici bir sistemde denedim aynı sorun devam ediyor

• Disk yönetiminden harici diskinizi görebiliyor musunuz?

Cevabınız evet ise, disk yönetimi aracılığı ile diskinize yeniden sürücü harf atamanız gerekir...

Cevabınız hayır ise buna verilebilecek bir cevabım yok şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

DiskInternals'ın yeni sürümünü hallettim.
    Dosyalar eksiksiz, adları ve klasörleri doğru olarak görünüyor. Film ve oyun arşivim de sorunsuz görünüyor. Hafta sonu dosyaları kopyalayıp diske format atacağım.

Yardımcı olmaya çalışan herkese [@ impostor, Dehşetengiz, dead space] teşekkür ederim.

Eğer dosya sisteminiz hasar görür de, RAW'a dönüşürse DiskInternals Partition Recovery'i öneririm.
    Programı açtıktan sonra hasarlı sürücünün üzerine sağ tıklayıp "Expert / Open as Reader" yapıyorsunuz. Diski taramadan içeriği gösteriyor. İsterseniz dosyaları seçerek sanal bir sürücü oluşturup orada kullanabilir ya da farklı bir sürücüye kopyalayabilirsiniz.
    Kullandığım en güzel program.. Program arayarak zamanınızı boşa harcamayın. Ben 1 günümü verdim.

Yine bu forumda buldum sizin için... Büyük ihtimal çözüm olacaktır...

Bir soru? Diskinizin markası Samsung mu?

Edit; soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 25 Haziran 2010; 23:04:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taşınabilir HDD Problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim disk WesternDigital 300 GB

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.