Şimdi Ara

DH - VW Passat Kulübü İstanbul 3. buluşması - 3 Ekim - Yapıldı, Resimler içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
409
Cevap
3
Favori
13.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, 3.buluşmamızı organize edelim.

Eski buluşmaları hatırlayarak başlayabiliriz.

1. buluşma Hıdiv kasrında olmuştu; 27 Temmuz 2008 Pazar - DH - VW Passat Kulübü İstanbul 1. buluşması- Yapıldı, fotoğraf

2. buluşma Polonezköyde olmuştu; 18 Temmuz 2009 Cumartesi - DH - VW Passat Kulübü İstanbul 2. buluşması

3. Buluşma
    Mekan: Bahçelik, havuz kenarı, tesis desteği olan yerler
    Ajanda: Piknik, Go kart, Mangal

Tarih: 3 Ekim Pazar
    Mekan: Sedat'ın yeri

Katılanlar

meke
    mertbasaran
    sedat27
    34UD5759
    fizikchi
    errddm
    ErdincD
    darknessen
    TanerGöde
    512M
    EnderElektronik
    ppaann
    sryrcngz
    asil103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 3 Ekim 2010; 22:16:07 >

• Tarih bana uyar..

Sedat abinin önerdigi bir yer vardı..ATV , Paintball , geniş bir park alanı falan da ayarlarım demişti..
  • Tarih biraz geç değil mi ? Benim Ağustos 1 'de derslerim başıyor ve Eylül ayına kadar çok sıkı bir şekilde gidicek malum seneye ÖSS 'ye giricem...Temmuz da olursa katılabiliriz ancak babam için ve benim için çok zor (ttemuz son haftası mesela :) )

Sedat Abim'in dediği yer sanırım SaklıBahçey'di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 25 Haziran 2010; 12:43:56 >
  • Ayrıca 17 Ağustos Ramazan ayına denk geliyor sanırım, eğer piknik organizasyonu olacaksa oruç tutan kişiler için uygun olmayabilir.Zaten katılım sağlanamayan bir konuda bu daha da engelleyici birşey olur bence.
  • 1-15 agustos arasında olmadıgı surece katılabilirim ben..

Evet sercan söleyince hatırladım saklıbahce ydı
  • Tarih olarak bence

24-25 temmuz veya en geç 31 Temmuz derim tabi herkese uyar mı bilemiyorum
  • Izmir´e nedersiniz ? Niye bu toplantilar hep Istanbul´da oluyor anlamiyorum. Tamam cogunluk Istanbul´da ama biraz Istanbul disindan cikin baska sehirlere gidin illaki Izmir´de olmasi sart degil !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon ben Temmuz yazacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Pardon ben Temmuz yazacaktım

Mete Abi yüreğime iniyordu

Şimdi oldu bak

Srcn09 +1 yaz listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Izmir´e nedersiniz ? Niye bu toplantilar hep Istanbul´da oluyor anlamiyorum. Tamam cogunluk Istanbul´da ama biraz Istanbul disindan cikin baska sehirlere gidin illaki Izmir´de olmasi sart degil !

Yasin dostum, sen ne zaman Türkiye'de olacaktın?

Senin bulunacağın yer İzmir mi olacak? İstanbul'dan geçmiyor musun?
  • O tarihte İstanbulda olursak ve büyük bir aksilik olmazsa Şeker Beyazı Passatla aranızdayız
  • Evet arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir nerelere gidebiliriz ?
  • yeni klüp üyelerinden biri olarak, yapılacak olan organizasyona sonsuz destek verdiğimi, her nerede ve nezaman bir organizasyon yapılacaksa katılmak için tüm şartlarımı zorlayacağımı açıklamak isterim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Izmir´e nedersiniz ? Niye bu toplantilar hep Istanbul´da oluyor anlamiyorum. Tamam cogunluk Istanbul´da ama biraz Istanbul disindan cikin baska sehirlere gidin illaki Izmir´de olmasi sart degil !

Yasin dostum, sen ne zaman Türkiye'de olacaktın?

Senin bulunacağın yer İzmir mi olacak? İstanbul'dan geçmiyor musun?

Meke abim,

alahin izniyle 30 Temmuzda yola cikiyoruz ! Istanbul´a gelmek istiyoruz ama bu karar Yolda degisebilme ihtimalide var sonucta Almanya´da Bayern ve Baden-Würtemberg eyaleti ile baska ülkelerde ayni gün Yola cikacak ve yer yerinden oynayacak. Ben Aydin´dayim ama bir bulusma olursa Izmire gelirim.

Tabiki cogunluk Istanbul´da oldugu icin ve birazda mantikli düsünürsek bir dahaki bulusma Istanbul´da olacak olmasida sart bu bakimda !

Saygilar Yasin

• Yasin, eğer katılma şansın var ise 30 temmuz civarı da buluşuyor olabiliriz, senin için
  • quote:

Yasin, eğer katılma şansın var ise 30 temmuz civarı da buluşuyor olabiliriz, senin için

meke abim,

siz kafaniza göre takilin ben simdi su an icin ne söylesem yalan olur ! Ben Resimlerden ve Videolardan görüntülü olarak takip ederim her seneki gibi . Bu arada 30 Temmuzda yola cikiyoruz + 2 - 3Gün yolculuk var
  • sapanca golu kenarı nasıl
  • aa
  • arkadaşlar, trilye'yi (zeytinbağı'nı) teklif ediyorum.. hem istanbuldaki arkadaşlarımıza yakın, hem de diğer illere yakın..

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum..
  • 10-25 temmuz arası ben gelemem :( malum tatil ayı,pek çok kişinin tatile gideceğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.