Şimdi Ara

1000 kapak 1 tekerlekli sandalye Hadi Dh Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  1000 kapak 1 tekerlekli sandalye Hadi Dh Yardım edin

Ataşehir`de engelli vatandaşlara alınacak tekerlekli sandalye için geliri sağlamak amacıyla, ambalaj atıklarının plastik kapaklarının toplanmasına yönelik kampanya başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ataşehir Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneğinin Anadolu Yakası Şubesi arasında, "Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor, Adım Adım Engelleri Aşıyor" kampanyası çerçevesinde protokol imzalandığı belirtildi.

İki ay sürecek kampanya kapsamında ambalaj atıklarının plastik olan kapaklarının ilçedeki okullarda ve halktan gelecek olan talepler doğrultusunda toplanarak, anlaşmalı geri dönüşüm firmasına verileceği, buradan elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınacağı kaydedildi.

Açıklamada protokole imza atan Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu`nun görüşlerine de yer verilerek, "Ataşehirlilerin duyarlılığına güveniyorum. Çevre ile ilgili diğer kampanyalarımızda olduğu gibi bu kampanyamıza da gerekli desteği vereceklerinden şüphemiz yok" dediği bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    http://www.haber34.com/atasehirde-engelliler-icin-kapak-toplanacak-22289-haberi.html

Google Linki

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=yuX&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=1000+kapak+1+tekerlekli+sandalye&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

1000 tane Kapak Toplamak Zor olabilir Ama Duyarlı DonanimHaber Üyeleri sayesinde Birleşirsek Bence Toplayabiliriz.Kapak Gönderen Arkadaşların isimlerini Liste Halinde Ataşehir Belediyesine Göndericem. Daha sonra Resimleri Buraya Koyarım.Ben şimdiden 55 kapak Topladım Yolda Gördügüm Kapakları Alıyorum...

Ümraniye - Çarşı

Katılanlar

Mogolo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 24 Haziran 2010; 22:38:26 >

• 1000 fazla yaw 500 olsa ?
  • Sadece araba vermeyle olmuyor bu işler sayın belediye başkanları. Bulunduğumuz yerleride bize uygun yapacaksınız ki, yaptığınız yardım yardım olsun. Çok sağolsunlar benim gibi insanlara Akülü tekerlekli sandalye bağışlamışlardı. Omurilik Felçlileri Derneği. Ama bağışlamakla olmuyor sadece. O araba şuan bende. Ama 3-4 aydır dışarı çıkamıyorum. Çevrenin koşulsuzluklarından dolayı.

Ben o arabayı aldıktan sonra kendi başıma otobüse binemeyeceksem. Bir resmi daireye giremeyeceksem, bu arabanın anlamıda kalmaz.
  • Bence kapak yetersiz, sembolik olmuş.Bari tam yapsalardı.Şişeyi bütün isteselerdi.Bu vesileyle insanlar geri dönüşümün ne demek olduğunu öğrenirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R

1000 fazla yaw 500 olsa ?

Sen O kadar Topla Yeter
  • bir kapak eritildiğinde şişe elde edilebilmektedir, kapak hem boyutta ufak hemde plastik oalrak apırdır.
  • Başka Katılan yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç mi ilginizi çekmedide girmediniz bir cevap atmadınız konuya. Forum bile anlayışsız dolu.
  • Ben ve spor yaptığım salon yaklaşık 2 aydır bundan haberdar ve antrenman sırasında içtiğimiz suların kapakları yeterli oluyor. Salon sporuyla uğraşanların bilgiesine :)
  • Arkadaşlar bu kampanyanın son günü ne zaman? Evimde 100 tane falan var biriktirdim, yolda topladım vs. ama bugün son diye duyum aldım. Öyleyse gidip bırakayim bir yere.
  • biz okulda toplamıştık bursa - iznik olarak
  • epey büyük çaplı çalışan bir hurdacı tanıdığım var,
    ona ileteyim konuyu, teşekkürler başlık için
  • bizde yapıyoruz istanbulda bi arkadaş var ona yüklüyoruz
  • yüklüyoruz derken...kapakları onda mı biriktiriyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.