Mart ayında trident w-t10 aldım. telefonun 2 yıl garantiside vardı 330 tl fiyatı sıfır. telefonu aldıgımdan beri garanti kullanıyo resmen telefonu . aldıktan 10 gün sonra garantiye verdim telefonda o kadar çok sorun varki. hattı görmüyo hat full çekerken bile acil durum yazıyo şebeke bulunamadı yazıyor, televizyonu hiç çekmiyor diger çin malı telefonlar 1-2 kanal çekerken onu bile çekmiyor , radyosunu ilk açtıgımda çalışmıyordu 10 kere girip çıkınca radyoya öyle çalışıyor. birisi aradıgında telefon full çekse bile ulaşılamıyor . konuşurken atıyorum 10 dakka konuşacagım 2 dakka konuşuyorum kendi kendine kapatıyo.hadi bu sorunları geçelim garantisi var garantiye güvendik yolladık .
ilk seferinde yaptık diye yolladılar telefonu eve götürdüm 2 gün kullandım eskisinden daha kötü haldeydi . ( 1 ay garantiden gelmesi sürdü ) tekrar garantiye yolladım aynı sorunlardan bu seferde hiç bir sorun yok deyip tekrar yolladılar. ( 1 ayda bunu bekledim )
2 aydır garantiyle ugraşıyorum telefonu ilk yolladıgımda daha saglamdı şimdi iyice maffettiler.
telefonu satamıyorum hiç bir telefoncuda almıyor aldıgım yerde almıyor elimde patladı param boşa gitti. Sakın trident alıp paranızı yakmayın o parayı çöpe atın trident alacagınıza daha iyi. servisleri berbat , ilgi alaka 0 . Adamlar yapacaklarına iyice bozup tekrar veriyorlar . Haram zıkkım olsun Trident.
tüketici mahkemesine başvur, iade iste. kuruşuna kadar alırsın paranı
evet böyle kötü markalara güvenmemek lazım bencede mahkemeye başvur ve paranı al böyle dolandırıcılara kaptırma paranı
330 Tl parayı telefon almaya ayırıp da, trident almanızda ilginç hakkaten birçok güvenilir firma varken..Yazık olmuş geçmiş olsun. ama arkadaşlara da katılıyorum. Tüketici mahkemeleri çok etkili napıyor ediyor alıyorlar paranı veya sıfır telefonu. Arkasını bırakma
quote:
Orijinalden alıntı: gemmologist
330 Tl parayı telefon almaya ayırıp da, trident almanızda ilginç hakkaten birçok güvenilir firma varken..Yazık olmuş geçmiş olsun. ama arkadaşlara da katılıyorum. Tüketici mahkemeleri çok etkili napıyor ediyor alıyorlar paranı veya sıfır telefonu. Arkasını bırakma
gemmologist'e katılıyorum 330 Tl o telefone vereceğine 290 Tl'ye Samsung'un Full Dokunmatik Telefonu var ismini tam çıkaramadım şimdi ama geri kalanıyla da kontör alırdın üstüne
İşte buldum bi incele derim :
Samsung C3510 Genoa
Fiyatı (HepsiBurada'daki ama çoğu yerde aynıdır Max.=299 olur.) : 250,00 TL + KDV
Çift Hatlı = Yok
Boyutlar = 103 x 56.5 x 12 mm
Ağırlık = 90 gr
Şebeke = 850/900/1800/1900
Ajanda = Var
Alarm = Var
Titreşim = Var
Hesap Makinesi = Var
Java Desteği = Var
HandsFree (Eller Serbest) = Var
Resimli Telefon Defteri = Var
Ses Kayıt = Var
Sesli Arama = Yok
Ortam Sesleri Kayıt = Var
Kronometre = Var
Bas Konuş = Yok
İşletim Sistemi = Standart
Zil Tipi = Polifonik , MP3
Telefon Tipi = Bar Tipi
Bekleme Süresi = Maksimum 720 saat
Pil Türü = Li-Ion
Pil Gücü = 960 mAh
Konuşma Süresi = Maksimum 10 saat
Bluetooth = Var
GPRS = Class 10
Bağlantı Hızı ? 236.8 kbps
EDGE = Var
3G = Yok
E-mail Desteği Var
WAP ? Versiyon 2.0
PC Senkronizasyonu ? Var
Görüntülü Konuşma Yok
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü ? 1.3 Megapixel
Kamera Zoom 3x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Yok
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Oyun Var
Telefon Hafızası 22 MB Dahili Hafıza
Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Ekran Tipi TFT
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
Paket İçeriği : Kullanım Kılavuzu, Standart Pil , Şarj Cihazı , Kulaklıklı Mikrofon
hocam yaptık bi hata bidaha bedava verseler trident almam.
benimki de china mobile bende almam çin malı tel. bidaha dokunmatik dedik biraz da uyguna aldım ama sorunları bitmiyo ki. kapak ufak bişeyde çızıldi hemen gitti adama sordum nezaman gelcek komple kasa değiştircdem dedim adam 3 haftadır cumartesi uğra diyo bi cumartesi de gelmio o kapak. Ha bide durup dururken çalışmıyo. Telefon çalışıyo ama tıklıyorum cekiyorum tus kilidi acılsın die tık yok. sonra kafasına eserse açılıyo. (Ama ara sıra oluyo cok sıkıntıya sokmuyo beni ) Alıştm artk ama biraz daha idare etcem su liseyi bi çıkarayım alcam bi nokia. Samsung falan da iyi ama nokia gibi hiç biri çekmiyo ...
quote:
Orijinalden alıntı: CheKirqe
benimki de china mobile bende almam çin malı tel. bidaha dokunmatik dedik biraz da uyguna aldım ama sorunları bitmiyo ki. kapak ufak bişeyde çızıldi hemen gitti adama sordum nezaman gelcek komple kasa değiştircdem dedim adam 3 haftadır cumartesi uğra diyo bi cumartesi de gelmio o kapak. Ha bide durup dururken çalışmıyo. Telefon çalışıyo ama tıklıyorum cekiyorum tus kilidi acılsın die tık yok. sonra kafasına eserse açılıyo. (Ama ara sıra oluyo cok sıkıntıya sokmuyo beni ) Alıştm artk ama biraz daha idare etcem su liseyi bi çıkarayım alcam bi nokia. Samsung falan da iyi ama nokia gibi hiç biri çekmiyo ...
daha bedava verseler nokia ve sony ericsondan şaşmam. samsunglarda güzel. biraz pahalı ama en azından sorun çıkartmıyor.
Forumda bu Çin telefonlarının fanatikleri var. Söyledikleri hep şu; Nokia, Samsung yapsa 1000 - 1500 TL'den satar. Kanmamak lazım, çok konuştuk, çok uyardık. Ben ilk çıktıklarında almıştım Çin telefonu, 6 ay kullanmıştım, onda da bir sürü problemle boğuşarak kullandım...
quote:
Orijinalden alıntı: omeryasarol şimdiye kadar onlarca çin malı telefon kullandım, 4 aydır da trident w-t9 kullanıyorum ve çok memnunum...
lütfen genelleme yapmayın, çin malı telefonlarından memnun olanlar da var...
Tridentten memnunsunuz, kabul. Ama onun yerine 370 tl olmus, sıfır Nokıa garantili (hem kvk, hem Genpa hangisine eserse ona verirsiniz telefonu) E63. Eger o elinizdekinden memnun kaldıysanız, bir kez bunu kullanın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: omeryasarol
benim tridentimin yarısı bile olamayacak özelliklere sahip bir telefona daha fazla para vermek bence çok saçma...
bunları kendi adıma söylüyorum tabi; nokiaseverlere bir laf değil, tamamen kendi düşüncem...
Üzgünüm bu noktadan sonra sizinle tartışamam, cevap vermeye bile tenezzül edemem. Yarısı bile olamayacak özellikler haa!... Lütfen bilinçlenin öyle gelin, bu şekilde çok şaçma oluyor...
Neyine güvenip, neyini beğenip alırsınız ki ? Adam gibi markalar dururken. Neyse geçmiş olsun arkadaşım. Tüketici haklarımı mahkemesi mi heyetimi birşeysi var oraya başvur al paranı. Böyle uyduruk mallara da bulaşmayın.
geçmiş olsun benm arkdştada vardı telfonn ekran kısmı dokunmatık ama 10 kere bastıktan sonra anca ççalsıyodu :)
quote:
Orijinalden alıntı: P4P800
Mart ayında trident w-t10 aldım. telefonun 2 yıl garantiside vardı 330 tl fiyatı sıfır. telefonu aldıgımdan beri garanti kullanıyo resmen telefonu . aldıktan 10 gün sonra garantiye verdim telefonda o kadar çok sorun varki. hattı görmüyo hat full çekerken bile acil durum yazıyo şebeke bulunamadı yazıyor, televizyonu hiç çekmiyor diger çin malı telefonlar 1-2 kanal çekerken onu bile çekmiyor , radyosunu ilk açtıgımda çalışmıyordu 10 kere girip çıkınca radyoya öyle çalışıyor. birisi aradıgında telefon full çekse bile ulaşılamıyor . konuşurken atıyorum 10 dakka konuşacagım 2 dakka konuşuyorum kendi kendine kapatıyo.hadi bu sorunları geçelim garantisi var garantiye güvendik yolladık .
ilk seferinde yaptık diye yolladılar telefonu eve götürdüm 2 gün kullandım eskisinden daha kötü haldeydi . ( 1 ay garantiden gelmesi sürdü ) tekrar garantiye yolladım aynı sorunlardan bu seferde hiç bir sorun yok deyip tekrar yolladılar. ( 1 ayda bunu bekledim )
2 aydır garantiyle ugraşıyorum telefonu ilk yolladıgımda daha saglamdı şimdi iyice maffettiler.
telefonu satamıyorum hiç bir telefoncuda almıyor aldıgım yerde almıyor elimde patladı param boşa gitti. Sakın trident alıp paranızı yakmayın o parayı çöpe atın trident alacagınıza daha iyi. servisleri berbat , ilgi alaka 0 . Adamlar yapacaklarına iyice bozup tekrar veriyorlar . Haram zıkkım olsun Trident.
Hocam 330 lr az para değil acaba neden paranı çin malına verdin ? bu arada çin malının en berbat olanından almışsın ne diyelim geçmiş olsun mesela 6303 düşünebilirsiniz 280 lr uygun fiyat ve çok güzel bir telefon
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thedeparted
quote:
Orijinalden alıntı: omeryasarol şimdiye kadar onlarca çin malı telefon kullandım, 4 aydır da trident w-t9 kullanıyorum ve çok memnunum...
Tridentten memnunsunuz, kabul. Ama onun yerine 370 tl olmus, sıfır Nokıa garantili (hem kvk, hem Genpa hangisine eserse ona verirsiniz telefonu) E63. Eger o elinizdekinden memnun kaldıysanız, bir kez bunu kullanın derim.
benim tridentimin yarısı bile olamayacak özelliklere sahip bir telefona daha fazla para vermek bence çok saçma...
bunları kendi adıma söylüyorum tabi; nokiaseverlere bir laf değil, tamamen kendi düşüncem...
nokia samsung pahalı geliyor trident alıyorsun ama imzana göre diğer telefonunda iphone ona nasıl o kadar para verdin
quote:
Orijinalden alıntı: CheKirqe
İşte buldum bi incele derim :
Samsung C3510 Genoa
Fiyatı (HepsiBurada'daki ama çoğu yerde aynıdır Max.=299 olur.) : 250,00 TL + KDV
Çift Hatlı = Yok
Boyutlar = 103 x 56.5 x 12 mm
Ağırlık = 90 gr
Şebeke = 850/900/1800/1900
Ajanda = Var
Alarm = Var
Titreşim = Var
Hesap Makinesi = Var
Java Desteği = Var
HandsFree (Eller Serbest) = Var
Resimli Telefon Defteri = Var
Ses Kayıt = Var
Sesli Arama = Yok
Ortam Sesleri Kayıt = Var
Kronometre = Var
Bas Konuş = Yok
İşletim Sistemi = Standart
Zil Tipi = Polifonik , MP3
Telefon Tipi = Bar Tipi
Bekleme Süresi = Maksimum 720 saat
Pil Türü = Li-Ion
Pil Gücü = 960 mAh
Konuşma Süresi = Maksimum 10 saat
Bluetooth = Var
GPRS = Class 10
Bağlantı Hızı ? 236.8 kbps
EDGE = Var
3G = Yok
E-mail Desteği Var
WAP ? Versiyon 2.0
PC Senkronizasyonu ? Var
Görüntülü Konuşma Yok
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü ? 1.3 Megapixel
Kamera Zoom 3x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Yok
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Oyun Var
Telefon Hafızası 22 MB Dahili Hafıza
Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Ekran Tipi TFT
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
Paket İçeriği : Kullanım Kılavuzu, Standart Pil , Şarj Cihazı , Kulaklıklı Mikrofon
ben kullanıyorum telefondan fazla beklentisi olmayanlar için iyi bir tel ama 6303 derim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thedeparted
quote:
ARKADAŞIM ŞU ANDA PİYASADA BULUNAN EN DANDİK TELEFONDAN DA DANDİK...BU TELEFON...
SANA EN GÜZEL YANITI thedeparted ARKADAŞ VERMİŞ...YUKARIDAKİ SÖZLER SANA AİTTE DURUM GERCEKDEN VAHİM DEMEKTİR...ALLAH SENİN YOLUNU BU GÜZEL FİKİRLERİNLE VE DE BİLGİNLE AÇIK ETSİN DİYOR...BAŞKA SÖZ SÖYLEMİYORUM...BU ÜLKENİN SENİ N GİBİ MAL(TELEFONDAN)DAN ANLAYANLARA İHTİYACI VAR DİYORUM..VE HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM.:::)))
quote:
şimdiye kadar onlarca çin malı telefon kullandım, 4 aydır da trident w-t9 kullanıyorum ve çok memnunum...
1-2 tane memnun olan var diye binlerce memnun olmayanın hakkını yemeyelim bence. sizin gibiler yüzünden çin malı telefonları iyi zannedip alıyoruz sonra böyle ugraşıp duruyoruz 3.kez garantiye yolladım şimdi 1 ayda bunu bekleyecegim gelmesini sanki yapabilecekler gene iyice bozup yollayacaklar. 1 kere garantiye verin telefonu ondan sonra görürüm sizi...
bu telefonları satanlarda, insanları bu telefonların güzel olduguna ikna edenlerde hırsız... dolandırıcılıktan farkı yok. daha bana gelipte çin malı telefonları savunma.
arkadaşlar adama cevap yazmanıza bile gerek yok nokia samsung pahalı diye trident aldım diyor ama diğer telefonu iphone (imzasına göre)