Şimdi Ara

PoP: Forgotten Sands Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
25.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yılların eskitemediği kahramanımız Prens yeni oyunu ile bir kez daha karşımızda. Son olarak 2008 yılında karşılaştığımız esprili prens’ten sonra Ubisoft serinin özlenen atmosferine bizi tekrar sokacağına söz vermişti. Bakalım firma yeni çıkan oyunu ile bu sözün arkasında ne kadar durabilmiş.

Minimum sistem gereksinimleri:

Önerilen sistem gereksinimleri:

• ilk yorum benden olsun çok hoşuma gitti oyun herkese tavsiye ederim :P
  • malikkk
  • bende geçen haftalarda oyunu xboxumda bitirdim gerçekden güzel ve zevkliydi
  • Malik Malik Malik :)
    Sonu süper incelemenin.. :)
    Oyun laglar olsada zevkli tavsiyemdir.
  • güzel inceleme olmuş teşşekkürler
  • Harbiden de aceleye gelmiş. PoP: The Sands of Time filmine yetiştireyim kaygısı taşımadan yıl sonunda çıkarsaydınız keşke oyun daha iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir an için hiç incelemeyeceksiniz sandım. İnceleme için teşşekkürler.
  • Bu oyunun psp oyunu çok kötü. 2d. Bu yine ondan iyi.
  • hayatımın serisini çöp ettiler
  • Bu oyunun konsol versiyonu hiç güzel optimize edilmemiş fazla olmasada bazı yerlerde dikkatli bakarsanız framerate düşmeleri var hem ps3'de hem xbox 360'da
  • Daynaysti Varyor?
  • Malik
  • Bu kadar erken yapmanıza gerek yoktu incelemeyi. Biz seneye kadarda beklerdik yani.
  • Sevgili Ersin Kılıç, video inceleme yaparken biraz daha canlı ve hissederek anlatır mısın? Başka yorum yok.
  • gow cakması
  • potansiyeli bu kadar yüksek bir oyuna yazık etmişler.ama konu için yinede oynanır
  • Ersin Kardeşim İnceleme çok güzel olmuş sen söylenenlere bakma bence her incelemende daha başarılı oluyorsun bu incelemede bunu anladım. Oyun için söyleyeceklerim değişmedi daha önceki yorumlarımda söylediğim gibi Pop serisini resmen öldürdüler Warrior Within'deki comboları arar oldum Speed kill desen adı bile geçmiyor oyunda. Serinin ilk üçlemesinden sonra çıkan her oyun giderek daha berbat bir hal almasına neden oldu Ubisoft oyunun yapımına eskisi kadar önem vermiyor artık başkada bir pop oyunu beklemiyorum.
  • pop hayranı olarak artık seriyi tamamen öldürdüklerini düşünüyorum...
  • oyunun haberini donanimakale da yaptım, çok güzel oyun:
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.