Şimdi Ara

Dünyanın En Küçük USB Belleği 22 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/a-data-4-gb-c902-usb-bellek-dunyanin-en-kucuk-usb-bellegi/ProductDetails.aspx?productId=bd999734&categoryId=970

A-Data 4 GB C902 Usb Bellek (Dünyanın En Küçük USB Belleği)

22 TL

•T902
    •Dünyanın En Küçük Flash Belleği

Teknik Özellikler

•Ultra ince ve hafif mini usb
    •Tak çalıştır özelliği
    •COB (Chip on Board) technolojisi
    •USB 2.0 (USB 1.1 öncesiyle uyumlu)
    •İçten dışa açılan yuva tasarımı
    •Renk: Siyah
    •Boyutlar: 30.3x 12.3x 2.4mm (L*W*H)
    •Ağırlık: 2.0g

Gereksinimler

•Windows®: 98/98SE/ME/2000/XP/Vista™ veya üst işletim sistemi
    •Mac®: OS 9.0 veya üst işletim sistemi
    •Linux™: Kernel 2.4 veya üst işletim sistemi

• TERCİH ETMEYECEĞİM ÜRÜNLERDEN..

BİLGİ İÇİN SAOL
  • Küçük olması hoşuma gitti almayı düşünüyorum fakat neden tercih etmediğinizi yazarsanız sevinirim.
  • evet neden tercih etmiyorsun acaba
  • usb nin yaldızlı kısmı koruma altında olmadığından erkenden gider yalan olur bu ürün, boyut güzel ama tasarım saçmalık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n

usb nin yaldızlı kısmı koruma altında olmadığından erkenden gider yalan olur bu ürün, boyut güzel ama tasarım saçmalık !

Yaldızlı kısmı dediğiniz neresi? Bilgisayara takılan ucu mu? Korumaya ne gerek var anlamadım?
  • bencede orasının kapalı olması lazım arkadaşa katılıyorum erken emekli olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben verbatiminkini aldım, o bir mm daha kısa :P Dünyanın en kısası :))
    Valla güzel bir ürün ya, hem şık hem küçük. Porta girecek kısmın üzerini bantlıyorum kağıt bandıyla, çukur olduğu için değmiyor da hassas bölüme. Dolayısıyla kein problem şimdilik. Haa değerli bilgiler saklanmaz bence de o ayrı. :) Ama öyle sürekli yanımızda taşımaya, cüzdana bile gider yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

Orijinalden alıntı: c4n

usb nin yaldızlı kısmı koruma altında olmadığından erkenden gider yalan olur bu ürün, boyut güzel ama tasarım saçmalık !

Yaldızlı kısmı dediğiniz neresi? Bilgisayara takılan ucu mu? Korumaya ne gerek var anlamadım?

EVET
  • Bu ürünlerin küçük olması avantaj gibi gözüksede, benim gibi sık data transferi yapan, birden çok bilgisayara takıp kullananlar için uzun vadede iyi olmuyor maalesef. Gerçi her halukarda garantili olduğu için değişim imkanı oluyor. ince uçlu olması bazı PC'lerin usb portuna oturmada temassızlık sağlayabiliyor, ayrıca voltaj değişimi ile ilgili durumlarda (donanımsal pc arızası yada bazen uygulamadığımız "donanımı güvenle kaldır" özelliğinde) bozulma riski daha yüksek. ama önemli bilgilerinizi cüzdanınızın bir köşesinde yanınızda taşımak için ideal.
  • kaybolabilir bence önemli bir bilgi saklanacaksa çok sakıncalı ama gündelik şeyler için ideal. o kısıma da zarar vermeniz neredeyse imkansız illa bi anahtarla kazımaya çalışmanız falan lazım ki (Belki) birşey olsun
  • Bu belleklerin en kötü yanı çok ince olması. Laptopta kullanırsanız sorun olmuyor fakat normal pc de usb yuvasına bol geliyor. ve çalışmıyor. laptoplar ile normal pc lerin usb yuvaları farklı. ben bizzat denedim. laptopta çalıştı ama pc de usb yuvasında durmuyor bile. düşüyor.
  • 1.Bu işin lideri Sandisk'in modellerinin hepsinde o yaldızlı kısım kapalıdır. (mikro serisinde bile)

2.Eski sandisk belleği sürekli sokup çıkarmaktan dolayı yaldızlı kısımlarda tahribat oldu, kaldı ki sandisklerin o kısmı kapalıdır. Ben sürekli anahtarlıkta taşırım.

3.Usb'yi kız gibi taşırım diyen alsın ilk günkü gibi durur zaten.

Şimdi yine sandisk kullanıyorum, bir ara usbmi araba anahtarlığına takmıştım, saatlerce anahtarlıkla yüzdüm usb bana mısın demedi
  • usb girişleri standat değil mi? ilginç böyle bir durum olması bilgi verdiğiniz için teşekkürler
  • Dunyanin en kucugu olmadigi acikca ortada. Kucuk bluetooth dongle boyutlarinda olan flashdiskler var piyasada.
  • İlk mesajın hemen sağındaki Corsair mini usb reklamı da çok manidar olmuş.
  • ben geçen gün sandisk blade aldım 15 tl ye 4 gb lık ve 8 gb lık da 29 tl idi , bakılırsa en son model ve çok küçük

ayrıca elimde 1 yıllık KİNGMAX 4 gb lık flash var 17 tl ye falan almıştım. o zaman 8 gb lık 35 tl idi ve gereksiz gördüm

bu konuda en iyi KİNGMAX dır. a data sonra çıktı ve ilk andan itibaren ÇOK YAVAŞ bir usb bellektir.

bu model küçük olabilr ama PAHALI.
  • 2 gün önce carrefourda gördüm, HP markalı 2-3 cm arası bi boyu yarım santim kalınlığı vardı, ve kapaklıydı :) 4 gb 19 tl idi.

o daha mantıklı gibi.

şunun 4 Gb'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Haziran 2010; 14:58:34 >
  • Şu uymama olayını pek anlamadım bunlar standart değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Şu uymama olayını pek anlamadım bunlar standart değilmi

HER USB GİRİŞİ UYAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.