Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : ThPVP
    Versiyon : Season 5
    Server Kapasitesi : 200
    Dedicated : Evet
    Up Time : 24/7
    Website :www.thpvp.com
    Forum : -
    Üyelik Alımı :www.thpvp.com

...:::Özellikler:::..

Exp: 50x
    Drop : %40
    BB : Kapalı
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti :5000000
    Grand Reset : Kapalı
    Reset Stili : Site
    Max Stats : -
    Max Reset : 5 [İlerleyen zamanlarda arttırılacak] Max : 25

...:::Admin & GM:::..

Admin : PATEVRA

Game Master : -

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.filefront.com/17014021/ThPVP.rar [No sound&music]

Winmode patch :http://www.filefront.com/17033061/Winmode.rar

NOT : SERVER İÇİ SORU VE SORUNLARINIZI admin@thpvp.com ADRESİNE MAİL ATINIZ.FORUMDAN SERVER İLE İLGİLİ DESTEK VERİLMEMEKTEDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 12 Temmuz 2010; 16:34:25 >

• eyvallah ben sana hemen bir server statusü cıkartıcam beni dinle yeterki
  • tabiki herkesin görüşlerine açığım

edit : şunuda belirtmek istiyorum açık olan serverlar hakkında herhangi bir eleştiri yapmış değilim , çünkü incelemedim serverları başlıklara bakarak böyle bir yorumda bulundum yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 23 Haziran 2010; 1:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

tabiki herkesin görüşlerine açığım

edit : şunuda belirtmek istiyorum açık olan serverlar hakkında herhangi bir eleştiri yapmış değilim , çünkü incelemedim serverları başlıklara bakarak böyle bir yorumda bulundum yanlış anlaşılmasın.

Bir acık olan Alchemy var oda hosuam gıtmyıo ya:D
  • Bu tamamen kendi görüşümdür : Serverin ayakta durabilmesi için bir server samimiyeti olması gerekiyor yani açıklamak gerekirse hem admin hem player o servera ısınmalı girerken tereddüt etmemeli admin bakım yaparken sıkılmamalı bu gerçekleşince gerisi geliyor zaten
  • PvP açabilicekmisin?
    Yoksa boşa konuşmiim...
  • Öncelikle hayırlı uzun ömürlü we güvenilir olmas dileğiyle..Oncelikle server tamamen halledilip kullanıma sunulduktan sonra player a gore degişiklilker olmaması gerekıyor en basta ben bunu bilir bnu ister bunu soylerim.Mesela Npc de ''A'' item i WARSA en basta wardır sonrakı gunlerde eklenmemelıdır..Bunun için guzel bir test yapılmalıdır we sonra baslayalım denmelıdır..Test ve gercek serverda aynı exp oynanmalıdır ki ona gore biz spot ister ona gore mosnter secerız..Sonradan eklenme olmaması için bu gereklıdır..Exp hiç bi zaman degişime ugranmamalı hep aynı kalmalıdır..HA event olur ozmn degişir tabiki...butun karakterlere esit itemlar konulmalıdır ilk basta digerine hiç bi sekılde kıyak gecılmemelıdır NPC konusunda..
    Bana gore exp 100-200 arası olmalı NOKTA spot az olmalı dagınık spot bol olmalı..
    Versiyondan versiyona degişir ama itemlar box medal gibi seylerden kazanılmalı..
    Jevel sadece choas satılmalı digerleri monsterlardan we ddgm gibi box ws. seylerden dusmelı..
    Oyunda aktifllık onemlı olmalı msla 25 saat oyunda kalarak en fsla sure oyunda olan player a bi istedigi item werilmeli full olmamak sartıyla..
    Max reset olmalı charlar full olmamalıkı buda karakter farkı yaratsın her karakterın ayrı bı onemı olsun..
    Admin hergun olmasada oyuna 1 2 kez girmelı oda olmadı onun yerıne bi gorevli oyunda bulunmalı..
    Eventlar duzenmelı we tarıhlerı saatlerı onceden belırlenmelı..Kac kişi olursa olsun yınede yapılmalı ki oyunda bulunan playerın onemı olsun
    Golden lar kolay olmamalı her onune gelen kesememelı we pt degeri ortaya cıkmalı..
    PK KS serbest olmalı ki oyun kan golune donmelı..

Son olarak wersiyon yeni olmalı eski artık bi heycan tat wermiyor BANA GÖRE..
    Benim fikirlerim bunlardır..
    Saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiler dönüyor Bence Mu Online eski sağlığına kavuşacak
    HOŞGELDİN tReX
  • @thearthas
    zorlama gibi bir durumum yok ama herkesin görüşlerini belirtmesi iyi olacaktır

@*_SpLenDoR_*
    çok güzel ve faydalı olacağına inandığım bilgiler bunlar,teşekkür ederim.

@alibaba002
    Hoşbulduk
  • Okuduğum çoğu yorumda serverlarda artık reset sınırının olmasının gerektiğini gördüm bunu ciddi anlamda düşünüyorum...
  • Faydalı olursa fikirlerim ne mutlu buna ayrıca reset sınırı gercekten gerekiyor artık sanırım cunku herkez full bk nin serverı rehin aldıgını anladı :)Zaten bir cok kişinin dediği gibi Bklar arasında bile fark olmuyor anca set cok buyuk frk olursa 3 asaa 5 yukarı oluyor..Diger Türlü Aynı karakterler arası fark bıle oluyor..Herkezin bildigi gibi..
    İnş güzel bir server sunarsın bizlere..
  • ya aklıma şöyle bişey geldi.
    karakterleri eşitlemek.(reset sınırıda olarak)
    (şu an tamamen sallıyorum, iyi hesap yapılarak yapılmalı bu)
    şöyleki mesela bk 30res atti 80k statı var bunu uygun şekilde dağıtacak ve atıyorum 40k vuruyor.
    sm de 30res attiğinde 80k stat kazanıp eğer bk kadar vuramıyorsa.son resetinde (ki bu 30) ona fazladan bi 10k stat daha verilir ve bk ile vurus gücü eşitlenir.(defans konularını falanda düşünerek tabi)
    aynı durum diğer karakterler içinde yapılır.

tekrar söylüyorum yukardaki rakamlar tamamen sallamasyondu.
    böyle birşey olur mu onuda bilmiyorum fakat benim aklıma yattı
    böylece oyunda tüm kararterler aşağı yukarı eşit olur.(kimisi defansta daha iyi kimisi atakta daha iyi kimisi canda falan filan)
    böylece hem pvp yerini bulur hemde tüm karakterler oyuna katılmış olur
    bk vs bk olmaz yani(:

• Bence Reset Sınırı 40 Olmalı .

Kundun +2 Ye kadar Satılmalı .

Soul Haric , Chaos , Bless , Creation Gibi Malzemeler satılmalı..

Version Konusuna gelince . s4 İyi . Birde Abartılı bilmedigimiz tokmak gibi silahlar olmamalı .

Klasik BB , Knight Of Blade Felan İyi gidiyor .

. Resetin 40 olması dedigimde . Bütün Karakterler Eşitleniyor

Mu İzmirlee ` de oynayanlar bilir . Sm ile Bkyı kesiyordum .

Statlar Full degildi yani . Vip Fln yoktu . Donate satışı wardı sadece .

Ag Satışı Bulunmalı Bence .

CSW Açık Olursa daha Eğlenceli Bir hale Gelir

Benim Fikrim Budur.

Herkezin Fikrine Saygı Duyuyorum.

Hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Kellepaca -- 23 Haziran 2010; 12:22:29 >

• Player-vs-Player olmayan bir sunucu kapanmaya hamkumdur. PvP kurabilmek için reset ve statları sınırlamak gerekir. Tabi full statda da pvp olur ama full statdaki pvp anca BKvsBK şeklinde olur, oysaki 400 lwl de her karakterin birbirine ne kadar yakın olduğunu biliyorum. Güzel bi pvp server olması için:

Sezon2 den aşyası renksiz kalır.
    Drop yüksek olmalı, özellikle heart of love / gold medal / silver medal / vs. kimisinden jewel kimisinden elbise/silah/kalkan düşmeli. Oyunda ex 380 itemleri hiçbi şekilde düşmemeli.
    Reset sınırı 10-5 arasında, önemli olan son resette son lwl de elinde olan stat. Bu stat aslında 4k-6k arasında iyi, tabi kundumlar da bu statlara göre ayarlanmalıdır.
    Exp 10-100 farketmez, ama spot önemli, bence her haritada 1-2 spot olmalı...
    Shoplar da jewel kesinlikle olmasın, bana kalsa pot yeterli, ama düşük setler ve bazı skiller satılabilir...

Eventlerin kullanılması da player için sıkılmamaktır, eventlerin kullanılması için tabi ödüllerinde biraz oynanmalıdır.
    Mesela bc ödülü 1chaos yerine 5chaos yada 3chaos+BoxOfKundum koyulabilir. CC önemli, 10 mobdan 1bless yada 1soul, yada 5 mobdan. Eğer böyle olursa cc ye çok kişi girer ve çok zevkli olur. DS ye gelince şahsen güzel bi event deil ama, exp 2-3katı olursa eminim giren olur, ama DS olmasada olur. En önemlisi CS, cs olmadan olmaz...

Şuana kadar açılan bütün türk server lar kapandı, başta çok zevkli gelen, hiç kapanmaz dediğimiz serverlarda kapandı, zaten şimdi düşünüyorum, onların kapanmaması imkansızdı. Çünkü amaç rankings 1. olmak, bu çok saçma... Bu şekil server lar er yada geç kapanacaktır.......................................
    Bu amacı artık es geçin. PvP de 1. olmak varken, CC de 1. olmak varken, cs yi almak varken rankings 1.olmaya çalışmak aşırı ezikliklik...

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Şuana kadar açılan bütün türk server lar kapandı, başta çok zevkli gelen, hiç kapanmaz dediğimiz serverlarda kapandı, zaten şimdi düşünüyorum, onların kapanmaması imkansızdı. Çünkü amaç rankings 1. olmak, bu çok saçma... Bu şekil server lar er yada geç kapanacaktır.......................................
    Bu amacı artık es geçin. PvP de 1. olmak varken, CC de 1. olmak varken, cs yi almak varken rankings 1.olmaya çalışmak aşırı ezikliklik...

Katılıyorum . Ranking' De 1 . olmak Çok saçma . Bu Hevesler Boş Hevesler bana göre .

Rankingde 1. olursun ama gelir seni 50. adam Keser . Önemli olan stattır . He Şöle Olabilir ; Ödül Verilir 1. olana . Bu normal ama . Bazı serverlerde görüyorum adam 4600 küsür reset atmış . Ama ben onu Full charımla kesebiliyorum . Res Hiç birşey getirmez .

• İyi güzel hoş bir düşünce arkadaslarda neden Yaz ayı gelince insanların muonline bölümüne bakası geliyor. Kışın nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz neden yaz gelince bir bir ortaya çıkıyorsunuz. Kışın 7/24 açık kalan muonline oyuncularının kahrını ceken sunuculara ihanetin ta kendisidir bu. Ve şunu unutmayınız bu forumda haksız yere yasaklanmış ve şuanda Türkiye nin en büyük MuOnline serveri 25 Haziranda açılacak hepinizi oraya bekliyorum. İsim veremeyeceğim çünkü sevgili yöneticiler kıl oluyorlar sanırım meyve veren agacı ilk basta onlar taşlıyorlar. O nedenle siz yeni yeni server acacak ve yeni proje üretecek Kış uykusundan uyanan toplulugu protesto ediyorum. Büyük server olmak yazın server açıp kışın uykuya geçmek demek değildir. Yukarıda belirttigim serverin hangi server oldugunu herkes çok iyi biliyor.

• 1.topik server reklamı yapmak için değil.

2.Sen diyosunki neden herkes kışın uyuyo yazın server açıyo, e zaten senin dediğinde server da yazın açılmış oluyo...

Kendinle çelişkidesin... Yazık sana
  • trex hos geldin.
    Trex eger server kurarsa nostalji bir server kurar bence:D eskiden hatırlıyorum :=)
  • Fikirlerim

- versiyon Season II olcak LINK
    - exp en fazla 50-100 olucak ama droplar yüksek olcak mesela heart,medal bu tarz droplar yüksek olmalı
    - server PVP olucak,reset sınırı olucak, karakterler eşitlenmeli
    - spotlar zengin olucak,party exp bonus olucak milleti partye özendiricek
    - dükkanlarda +7 ye kadar orta seviye itemler olucak
    - eventler çok önemli , özellikle castle siege olucak, bazı düşük populariteli eventler (devil square vs) özendirilmek için oradaki expler arttırılcak
    - serverla ilgilenen tarafsız admin ve gm ler olucak.

• @aMBaRGo

Bilgiler için teşekkür ederim değerlendireceğim

@manyak007

herkes kendi düşüncesini belirtmekte özgür ancak ben muonline a ara vermiştim bu yüzden özellikle yaz ayını seçmedim...

@lars ulrıch

hoşbulduk :) versiyon fikirlerinide bekliyorum ama nostaljinin sanırım bir değeri kalmadı,şuan evimde değilim şu işlerimi hallettikten sonra yeni versiyonları 1 hafta boyunca tüm gün deneyeceğim

@Tyler Durden

Bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.