quote:
Orijinalden alıntı: teknosasa
quote:
Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h
quote:
Orijinalden alıntı: teknosasa
ssangyongda kampanya http://www.ssangyong.com.tr/?p=kampanya
Çok süper olmuş...
Evet mükemmel bir kampanya kaçırmadan araçtan almak istiyorum nasip olursa.Fatih bey aracınızla karşılaştığınız sorunları yazabilir misiniz.?
Aslına bakarsanız aracımdan memnunum bir sıkıntı yaşamadım
Ne diyebiliriz mesela;
Daha önce bu kadar iri bir araba kullanmadıysanız ilk başlarda sıkıntı olabiliyor

ama sonra park sensörününde yardımı ile alıştım
Gaz tepkimeleri diğer araçlara göre farklı biraz geç tepki veriyor iyi mi kötü mü bilemedim ama kısa sürede alıştım
Yakıt konusunda bazı uyarılar gelmişti her yakıtı koymayın vs.diye ben bir sıkıntı yaşamadın henüz genelde opet tercihim
Benim kullandığım araç Tiptronik şanzıman,Manuel şanzıman daha da seri diyorlar ama tiptronik şanzımanda oldukça seri ve İstanbul trafiği için çok ideal
Servisi konusunda da sıkıntı yaşamadık bizim buradaki servisi çok ilgili sağolsunlar
Yakıtı konusunda 2.0 motor 141 beygirlik bir arabanın sunabileceği yakıt verileri için ideal diyebilirim
Şehiriçi aracı ilk aldığımızda bir depo ile çok aşırı yoğun olmayan trafikte 720 ya da 730 km civarında mesafe katetmiştik tam hatırlayamadım şimdi kuruş hesabından anlamıyorum
Uzun yolda kasa dolu olmasına rağmen 120-130 km hız ortalaması ile 1000-1100 km yol rahatlıkla gidilebiliyor.
Ama 140 km hızdan sonra çok yakar demişti servisi ne derece doğrudur bilemiyorum
Bir özet çıkaracak olursak;
-Konfor konusunda binek araçlardan daha iyi diyebilirim rahatlıkla
-Yakıt konusunda motor çok güçlü olduğundan şehiriçi çok yoğun trafikte çok yakabilir uzun yolda 1.6 araçlar ile kafa kafaya yakan bir araç
Yıllık vergisi 1100 Tl civarında kişiden kişiye maddi olarak sorun olabilir...
Test edip aracı değerlendirmek gerekli...