Şimdi Ara

Xbox 360 Slim Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Yeni Xbox 360 ile ilgili merak ettikleriniz...

          Xbox 360 S söylentileri tam olarak ne zaman ortaya çıktı emin değilim, ama bunu bir çok ağızdan işittik. Hatırladığım kadarıyla ünlü analist Michael Patcher bile (doğru düzgün bir tahmini tutmaz) Xbox 360 S'in E3'te duyurulacağını söylemişti. Şu da bir gerçek ki Playstation 3 Slim'in piyasaya çıkmasından sonra Xbox 360 S'in çıkacağını tahmin etmek pek de güç değildi. Farklı renkte konsollar piyasaya çıkınca bile satışların arttığını göz önüne alırsak yeni bir modele gösterilecek ilgi çok daha büyük olacaktır. Tabi Microsoft'un S model çıkarmasının birden fazla nedeni var. Öncelikle Slim (yani S) modeller farklı bir tasarıma sahip olduğu için çoğunluk almak isteyecekti. Tabi bazı oyuncular o kadar para verip almanın gereksiz olabileceğini de doğal olarak düşünebilir, çünkü Slimler extra oyun oynatmıyor. Sadece aynısının daha küçüğü, yeni tasarımı ve extra birkaç özelliği barındıran versiyonu olarak tanımlamamız sanırım yanlış olmaz. Her firma gibi alıcılara farklı teklifler ve çeşitler sunarak ürünlerinin satışlarını arttırmak isteyen Microsoft'un Xbox 360'ın yeni modeli S'i almak istiyorsanız, gelin cihaza birlikte bakalım.

    ''



          Microsoft'un E3 fuarındaki duyurusunda Xbox 360 S'in perakendecilere gönderildiği ve Amerika'da gelecek haftadan itibaren satışa çıkacağının açıklanması konsolun çok önceden tasarlandığı ve üretiminin yapıldığını gösteriyor. Bu yeni modele Avrupa'da ise 16 Temmuz'da kavuşma fırsatı yakalayacağız. Çıkış tarihinin erken olması tatil sezonu öncesi hiç kuşkusuz Microsoft'un işine yarayacaktır. Böylece gerekli dağıtım acele etmeden yapılabilecek. Tatil sezonundaki yoğun satışlar ve stok sorunları da böylece ortadan kalkacak.

          Çıkış tarihi tamam peki ya fiyatı? Xbox 360 S ilk aşamada 299 dolardan satışa çıkacak. Oyuncular konsolun özelliklerinden dolayı bu fiyatı uygun buluyorlar. Bu özelliklerden ileride bahsedeceğim, ama öncelikle fiyat üzerinde biraz duralım. Konsolun fiyatının normal olduğunu söyleyebilirim. Daha doğrusu Microsoft konsolu daha pahalıya satamazdı, çünkü Playstation 3 Slim ile rekabet açısından 299 doların üstündeki bir rakam satışlara olumsuz yansıyabilirdi. Yani Microsoft için 299 dolar bir sınırdı. O nedenle Microsoft'un fedakarlık yaptığını düşünmüyorum. Peki fiyat pahalı mı? Hayır; bence oldukça uygun, çünkü özellikleri gerçekten iyi. Üstelik Slim'in piyasaya çıkması ile beraber ilk model Xbox 360'ın fiyatının düşüyor olması da bir avantaj olarak görülebilir. Bu arada yıl sonuna doğru Microsoft'un S modellerin 199 dolarlık sürümünü de piyasaya çıkaracağı açıklandı, ama onun özelliklerini bilmediğimizden yazımızda bahsetmeyeceğim.

    Öncelikle 299 dolarlık Xbox 360 S'in paketini inceleyelim. Ne de olsa yeni modeli bu özelliklerinden dolayı alacağız. Tamamen siyah aksesuarlarla gelecek bu modelin içeriği şöyle:

    * 1 Joy Pad
    * 1 Head Set
    * 802.11n Wi-Fi
    * 250 GB Hard Disk
    * AV Kablosu


    ''



         Bu paketi incelediğimizde 250 GB hard disk'in yanı sıra dahili Wi-Fi bulunması S'in en büyük özellikleri olarak görülebilir. Hard diskin boyutunun bu kadar yüksek olması bence doğru bir hamle. Microsoft böylece hem rakibine karşı bir avantaj sağlayacak, hem de biz bir çok oyunumuzu yer sıkıntısı çekmeden konsola yükleyebileceğiz. Paketin içeriğindeki bir diğer önemli nokta ise dahili Wi-Fi'ın bulunması olacaktır. Bildiğiniz gibi önceki modellerde sadece Ethernet portu bulunuyordu. Playstation 3'lerde hali hazırda bulunan Wi-Fi'ın Xbox 360'ta bulunmaması Microsoft'un maliyeti düşürme politikasının bir ürünüydü, neyse ki Xbox 360 S ile bu sorunumuz da ortadan kalkmış oldu. Xbox 360 S dışındaki modellere sahip oyuncular malesef hala Wi-Fi desteği için 100 dolarlık bir aparat almak zorundalar. Paketin içeriği oldukça tatmin edici. Yani Microsoft'un 2 Joy Pad ile konsolu satmasını beklemiyorduk tabi, ama HDMI kablosunun bulunmaması bence bir eksiklik olarak görülebilir.

    Dosya Konusunin devamı için tıklayınız










  • Wii'yi saymazsak yeni neslin en başarılı oyun konsolu.

    3k diye bir şey de 1.5 sene önce tarihe karıştı artık.

    Tek kelimeyle "mükemmel".
  • wifi ve optic ses çıkışı opsiyonel olarak sunulmuş zaten, wifi nasıl aksesuar olarak geliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Haziran 2010; 18:50:41 >
  • Güzel bir inceleme Alkan eline sağlık. Yeni konsolu merakla bekliyoruz gelir gelmez alacak olanlardanım bende:)
  • BeyazBüyü
    Wi-Fi'yı aksesuar olarak yazmadım zaten, tamamen siyah aksesuarlarla gelecek konsolda bulunan dahili içerikler arasında yazdım.

    Sanırım şu kısmı "Tamamen siyah aksesuarlarla gelecek bu modelin içeriği şöyle" kastediyorsunuz.

    O özellikler opsiyonel olarak sunulmuş tamam benim itirazım yok zaten.
    ___________________________________________
    Bu arada teşekkür ederim Pinky_Demon :) Konsol elime geçince daha ayrıntılı incelemeye çalışacağım.
  • 3d konusunda ps3 ün arkasında kalması büyük ihitmal
  • amerika fiyatı 299 dolar iken avrupa fiyatının 299 avro olması çok kötü. TL'ye göre arada büyük fark var.. İnşallah bu uçurum değişir..
  • Ben tam xbox 360 almak üzereydim almama 2-3 gün kalmıştı bu S modeli duyuruldu çok düşündüm eski modeli alsammı almasammı diye benim için şekli önemli değil ancak bu model hem daha güvenli hemde 100 dolar wifi 100 dolar 250 gb hdd toplam 200 dolar kar demek neredeyse konsol fiyatı onun için şimdilik almamaya karar verdim sonuçta çok değil 1 ay.
  • amazon.de avrupa fiyatını açıkladı 309 malesef bu çok pahalı 620TL eder cepden girdiğim için malesef kaynak veremiyorum isteyen amazon.de ye xbox 360 yazabilir.
  • shopto.net in fiyatlarına bakın birde slim için
  • Xbox360 en büyük sorunu 3k evet ama konsol arkasına yerleştireceğiniz bir soğutucu ısınma sorununu ortadan kaldırıyor ve 3kya elveda ediyorsunuz. Biraz gürültü arttırıcı bi çözüm ama zaten oyuna daldığınızda pek bişey duymuyorsunuz :)
  • Arkadaşlar 3k diye bir sorun kalmadı ki...

    1.5 yıl önce çıkan Jasperlar patlamadı, tarih oldu artık.

    Elde falcon, zephyr falan varsa patlıyor da son 1.5 yıldır çıkan modellerde sorun yok. Çoktan tarih oldu 3k.
  • bence yeni oyun konsoluna gerek yoktu 360 zaten küçük daha da küçültmüşler wii ye benzetmişler
    **************** XBOX 360*************************
  • 3K Nasıl tarih oldu ya ebay'da falan bi dünya 3k jasper var bunlarında yanında 3k görüpte tamir edilmiş bi dünya jasperda var keşke dediğiniz gibi olsa bende 1 hafta içinde alacam xbox 360 ama tarih olmuş gibi görünmüyor azaldı derseniz eyv
  • arkadaslar yeni modelde yanında bide kamera veriyorlar sanırım .xbox sın sitesine bakarsanız görürsünüzz bence gayet güzel :)
  • arkadaslar size bir sorum olcak cevaplarsanız cevinirim.Ben 1-2 gün içinde xbox360 alcam acaba slimi beklemelimiyim.Bu 2 si arasında fiyat farkı ne kadar olur
  • jasper bordlarda 3k yok siz yanlış bakıyorsunuz sanırım :)
  • Jasper boardlarda 3k var diyorlar fakat ben öyle düşünmüyorum yani tanıdıklarımın hepsi en az 5-6 saat oyun oynayan oyuncular fakat birinden bile 3k gördüğünü duymadım hatta bir arkadaşa "hiç 3k gördün mü ben de almayı düşünüyorum" dediğimde bana cevabı "o ne lan" idi xD artık siz düşünün :D
  • ingiltereye giciem haftaya , iki haftaligimla alicam bitane

    isteyen olursa uzerine 30 pound bagaj masrafiyla getirebilirimde

    [gecen sene ps3 almistim bir ader, hava alaninda izin vermezler diye ufak notebook almamistim, meger iki tane dahi laptop gecebiliyormus agirligi gecmedigi surece ]

    http://www.gamestation.co.uk/Consoles/Xbox-360/The-New-Xbox-360-250GB/~r420723/

    199 pound ingilteredeki fiyati




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard

    ___________________________________________
    Bu arada teşekkür ederim Pinky_Demon :) Konsol elime geçince daha ayrıntılı incelemeye çalışacağım.


    La Olm Göndericekler Mi Sana X360s-xyz
    Göndericeklerse Söyle Bâri Hediye Etsinler...
    Bi de Sen SLIM Deme Şuna, Ne Biliiim??? "Küçük Takoz" "Çam Yarması" "Kaldırım Taşı" "Büyümüş de Küçülmüş" Falan Daha Uygun

    Bu Arada HDMI Kablo Vermeseler de Olur...
    Kilosu Kaç Kuruş Sanki...
    S-LINK 1.5M Altın Uçlu HDMI = 10TL
    S-LINK 5M Altın Uçlu HDMI = 15TL
    Bunlar Bendeki Fiyatı...

    Ama 2 Joypad + 250GB Süper Olmuş...
    Önümüzdeki Ay Yurt Dışı İşi Olursa JTAG'li Evde Kalır, Jasper'ı Satarım..
    Alırım Bi Tane Bundan




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.