Şimdi Ara

Valve: Şimdilik Mac OS X 10.6.4'e geçiş yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Yakın zamanda Steam platformunu Mac OS X ile uyumlu hale getiren Valve'den Mac OS X 10.6.4 ile ilgili olarak destek forumundan açıklama yaptı.


    Valve'nin açıklamasına göre Apple'ın geçtiğimiz haftalarda yayınladığı Snow Leopard'ın 4.büyük güncellemesi, Nvidia'nın yongalarında farkedilebilir derecede performans kaybına neden oluyor. Bu performans kaybına neden olan sorundan dolayı Valve, oyun sever Mac OS X kullanıcılarına Apple'ın sorunu giderinceye kadar 10.6.4'e terfi etmemelerini öneriyor.


    Geçtimiğimiz günlerde Steam'in Mac OS X ile uyumlu hale gelmesinin ardından Valve, Apple, Nvidia ve ATI'nin Mac OS X'in oyun performansını (Windows'a göre daha düşük kare hızlarından dolayı) arttırabilmek için ortak çalıştıkları ifade edilmişti.









  • apple ilginç bir firma. hiçbir zaman mac için oyun sektörünü önemsemedi. eminim steam'e bundada hiç yardımcı olmuyordur. ben civilization iv'ü ek paketleriyle birlikte, modern warfare'ı, toca race driver 3'ü, the sims 3'ü ve simcity 4 deluxe'ü mac üzerinden oynamış biri olarak diyebilirimki; windows edinin kardeşim. kesinlikle işkence mac de oyun oynamak. şimdi merak ettim steam üzerinden orange pack'i indiriyorum. daha önce d&r dan windows sürümünü satın almıştım, kayıt ettirdiğim için mac için beleş indirmeme izin veriyor. ama oynayanlar farklı şeyler söylemiyorlar. windowsta 60-70 fps, mac de 20-22 belki.
  • 13.3inch mbp 2.53ghz ile team fortress'ı sorunsuz oynuyorum. Mevcut osx sürümüm: 10.6.3 Kasma vs problemi yok şükür.. Tek sıkıntısı biraz fazla ısınması, o da bence normal.

    2-3 gün bilgisayarı hiç kapatmamışsam tf2 açtığım zaman ilk başlarda biraz kasma oluyor ama bir süre sonra o tutukluğu atıyor.
  • Yaw mac için oyunları nereden buluruz acaba? Ben bi türlü bulamadım :(

    Bir de AutoCAD ve 3DsMax lazım. Bilen varsa özelden mesaj atabilirse sevinirm :)
  • Steam'de birsürü Mac oyunu satılıyor..
  • Cok gec
  • ejlover@ max in mac verisyonu yok ancak parelels ile 2010 kullanabiliyorsun oda işkence arkadaşım onun yerine boot camp den vin7 kur öyle kullan ben öyle yapıyorum.
  • Yaw peki herkes tasarım için mac alıyor. Bu adamlar ne kullanıyor? Daha doğrusu ne kullanıyorsunuz hocam? Yani windows kurduktan sonra daha uygun fiyatlara çok daha sağlam PC toplanır. MAC'in avantajlı olduğu yazılımlar nelerdir?

    (Tasarımla uğraşan bir arkadaşım aldı da iMAC, o kullanıyor AUTOCAD ve MAX; ama bulamadık bi türlü bu programları, olmadığını şimdi öğrendim. Olmadı geri iade edecek de o yüzden soruyorum. Ayrıntılı olarak izah edebilirseniz çok makbule geçer.)
  • aslında mac gerekli desteği verse sanırım bu alanda da oldukça popüler olabilirdi ama demek ki sitiv amcanın oyunlarla pek arası yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ejlover

    Yaw peki herkes tasarım için mac alıyor. Bu adamlar ne kullanıyor? Daha doğrusu ne kullanıyorsunuz hocam? Yani windows kurduktan sonra daha uygun fiyatlara çok daha sağlam PC toplanır. MAC'in avantajlı olduğu yazılımlar nelerdir?

    (Tasarımla uğraşan bir arkadaşım aldı da iMAC, o kullanıyor AUTOCAD ve MAX; ama bulamadık bi türlü bu programları, olmadığını şimdi öğrendim. Olmadı geri iade edecek de o yüzden soruyorum. Ayrıntılı olarak izah edebilirseniz çok makbule geçer.)



    Toshiba şu anda notebook sektöründe diğer firmalara göre çok öndeyken bile 10 saat pil ömrü sunan 25 saniyede açılan ve 3 saniyede kapanan bir bilgisayar üretemiyor. Tabiiki bunun sebebi donanımdan çok yazılım. Biz Windows işkencesinden kurtulmak için Mac tercih ediyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.