Şimdi Ara

RDR'nin Co-op Modu Çıkışını Yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Yılın en büyük bombalarından biri olan Red Dead Redemption'un yeni görevler içeren dört kişilik co-op modu "Outlaws to the End" bugün çıkışını yapıyor.
     
         Oyunun tek kişilik modunda da bulunan Meksika'ya geçişteki gibi bir mücadeleninde bulunduğu oyunun bu modunda Sal üzerinde ilerleyerek gelen düşmanları avlamanız gerekecek. Ayrıca Walton Çetesinin madenini basıp belirli zamanda altınları dışarı çıkarmalı, kaçırılan kızları kurtarıp evlerine götürmeli, Meksika ordusu ile çarpışmalı ve gene haydutların elinde bulunan sürüyü çiftliğe döndürmeniz gerekecek.
     
         PS3 ve Xbox 360 için bugün bedava olarak çıkışını yapacak olan "Outlaws to the End"in tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.














  • helal oolsun rockstar'a bedava DLC veriyor. oyun zaten tartışılmaz, paralı olsada bedava gibi indiridi millet ama adamların gözü doymuş, DLC ye para isteyecek kadar düşmemişler. GTA EFLC paralıydı derseniz ama onlar resmen oyunu yeniden oynatıyordu, yeni bir hikayeydi yani, para istemekde haklıydılar. harita paketlerine para isteyen, oyunun bir bölümünü kapatıp sonra onu DLC diye satan zihniyetler varken rockstar'a helal olsun tekrardan.
  • ya bu bir şey deyil aç free loby yi oyna arkadaşınla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.