3DS için hazırlanan Resident Evil: Revelations'da grafikleri ile gözdolduruyor.
vııy saçmalığa bir japon oyunundanda bu beklenir
süper duruyo mitikkafa resident evil serisinin kalitesini tartışılcak bi yönü yok bence ps2 den iyi gibi grafikleri :D
Saçmalıkmı :D resident evil'a saçmalık diyen birine ben başka bşey diemem zaten :D araştır ve oyna dcemde saçmalık dedğine göre bunları yapablceğndende şüphem var :D
RE saçmalık diyen kişinin oyun kültüründen şüphe ederim...
Resident Evil: Revelations grafik olarak güzel duruyor. yeniden karanlık ve ürkütcü havasına bürünüyor gibi düşünüyorum
Videoda oturan Albert WESKERmıydı? bu herifde ne inatcı çıkdı RE5de yanardağ lavıyla közleme yapmışdık ,geri dönmüş
Videoda oturan WESKER değilde ,Krauser'da olabilir.
bu 2 karakterin saçlarıda sarı ve geriye dogru jölelenmiş ,kim nan bu videodaki oturan herif ?
@CoolMnaiaC
Haklısınız dostum. Farklı diyebilirdi, alışıldık havasının dışına çıkmış diyebilirdi, beğenmedim de diyebilirdi ama ''Saçmalık'' Bu bir yorum değil, olamazda. RE'yi anlatmaya kalksanız nasıl anlayabilir ki? Onuda anlayamaz :D En iyisi bırakalım o gidip Counter oynasın :D
Sandalyede oturan arkadaşın Wesker olma olasılığı banada düşük gibi geliyor, bence de o Krauser...
umarım sadece 3ds e çıkmaz pc ve ps3 ede beklerizz
Krauser mı ispanyadaki adada halkladık bu herifi leonla, sonra açılan oyunlarda krauser ile katliam yapmak zevkli oluyodu acaba bu oyunu krauser ile oynayabilirmiyiz. Hikayesini merak ettim.
Her ne kadar Nintendo sevmesemde bende merakla 3DS bekliyorum ve RE Revelations'ın oyun ici görüntülerini merak ediyorum. Bakarsınız fikrim değişir 3DSden sonra. Bir zamanlar SH Homecoming oynayabilmek icin X360 aldığım gibi oyun ici görüntülerini gördükden sonra 3DSde düşünebilirim. Keşke diger oyun konsollarına cıkmış olsaydı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme