Şimdi Ara

PS3 İnternet Bağlantısında DNS Hatası - 80710102

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet'in verdiği, Scientific Atlanta'nın EPC2203 modeli kablo modem kullanıyorum. Elimde 2004B modeli Slim 250 GB PS3 var.
    Modemi kendi ethernet çıkışından doğrudan PS3'e bağlıyorum(USB bağlantısı işe yaramıyor). Ancak otomatik tanımada daha IP bile alamıyor.

Bunun üzerine, kendim belli IP adresleri yazarak IP adresi almasını sağladım. Fakat bu sefer de, ikinci aşamayı geçemiyor ve internet'e bağlanamıyor. Ünlü 80710102 DNS hatasını veriyor.
    Birkaç çeşit DNS adresi yazdım; hatta diğer iki kısma da (router falan) bazı numaralar yazdım; ancak henüz çözüme ulaşamadım.

Sizce ne yapmalıyım? Uydunet'i arasam, yazmam gereken numaralar hakkında bilgi verebilirler mi? Yoksa router almak veya modem değiştirmek falan mı gerekecek?

Not: Araya switch takarak da deneme yaptım. İşe yaramadı.
    Not 2: PS3'ün ilk hali 3.14 gibi bir sürümdeydi. İnternetten 3.30 sürümünü indirip flash diskten bu sürüme yükselttim; ancak sorun düzelmedi.
    Not 3: Media server'i kapama, UPnP'yi kapama gibi yöntemler denedim. İşe yaramadı.
    Not 4: Modem, PC ile yaptığım bağlantıda tamamen sorunsuz. Anakartın ağ çıkışına taktığım gibi nete bağlanabiliyorum. PS3'le anlaşamadı maalesef.
    Not 5: Modemi fişten çıkarıp 30 sn bekleyip deneme tarzı şeyleri kaç kere yaptığımı hatırlamıyorum.

Valla bir yardımcı olabilirseniz çok iyi olacak. KZ2'ye yama kuramadığım için sefil, felaket seviyede input lag sorunu oluyor; anlayacağınız SP keyfimin bile içine ediyor netsiz kalmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 21 Haziran 2010; 7:38:07 >

• yukarı
  • sırf bu ani bağlantı kopmalarından fifa kaybettiğim online maçların haddi hesabı yok ason üç gündür deli edecek kadar sinirim bozuyor tam bir işkence oldu bir gün kayış kopacak kırıcım atıcam ps3 üstüne bir bardak soğuk su içip rahatlıcam yoksa akıl sağlığım bozulacak
  • Benimki ani bağlantı kopması tarzında olsa iyi. En azından yama indirirdik
    Henüz bağlanmayı başaramadım.

Sanırım, kablosuz özelliği de olan bir router kullanacağım. 100 TL'ye kadar öneriniz varsa alayım ama, en iyisi ilgili bölüme sorayım.
  • bencede oraya sor burada bizi takan çıkmadı
  • Tekrar bir denedim auto olarak. Testi geçti. Yani internete bağlanabiliyorum. En son yazdığım 192.168... tarzı ip'lerin mi etkisi oldu bilmem, ama auto'da onların etkisi olmaması lazım. Kendi ayarlıyor her şeyi.
    Neyse, siparişini verdiğim router'ı yine de alacağım, wireless için.
    Bakalım inşallah bağlı kalmaya devam eder.

Belki başka birçok kişinin bağlantı kuruluyken başına gelen DNS hatası benim başıma gelmişti, iki gün önceki auto denemelerimde. Neyse hayırlısı artık.
  • Bu hatayi bugum aliyorum genel bir sorun olabilir mi?

80710102
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.