Böyle bir konu açmamdaki amaç GSM şirketleri için bir anket çalışması olsun dedim. GSM şirketlerinde görev yapan arkadaşımız bu yazıları ilgili bölüme ileticekler. Böylece daha iyi hizmetler verecekler.
Arkadaşlar bu bölümde TURKCELL ile ilgili olumlu şeyleri yazmak zorundasınız bu bölüm Turkcell'e ait. Taraf tutmak istemiyorum. Olumsuz şeyleri farklı bölümde yazın. Bilginize
ödemeli cell süper yaaaaaaa 2ayrdır telsim öğrenci kullanıom türkcele kontor almıom ama ödemeli celli kullanıorummmm
Ödemeli aramaya cidden güzel. Bazen şunu düşünüyorum arama yapmayan bir hatta bu hizmeti keserseler diye ama sonra da kesmezler diyorum çünkü bundan kendilerine iyi bir gelir geliyor, kullanıcıların yüklemediği kontor miktarından fazlasıyla kazanıyorlar.
ödemeli cell süper yaaaaaaa 2ayrdır telsim öğrenci kullanıom türkcele kontor almıom ama ödemeli celli kullanıorummmm
Ödemeli aramaya cidden güzel. Bazen şunu düşünüyorum arama yapmayan bir hatta bu hizmeti keserseler diye ama sonra da kesmezler diyorum çünkü bundan kendilerine iyi bir gelir geliyor, kullanıcıların yüklemediği kontor miktarından fazlasıyla kazanıyorlar.
ABİ KESSİN YA HİÇ KULLANMIOM ZATEN BİDAHADA KULLANMAM