TURKCELL İN HER YERDE SORUNSUZ ÇEKMESİ..... KULLANIM KOLAYLIGI.... REKLAMLARI... GENÇLERE VE SOSYAL CEVREYE,OLAYLARA VERDİĞİ DESTEK... ONLİNE İŞLEM MERKEZİ.....TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL... HERHANGİ BİR İŞLEM SONRASI KALAN KONTÖRÜN HÜCRE BİLGİ EKRANI ŞEKLİNDE ANINDA EKRANDA GÖSTERİMİ...(AVEA-TELSİM ASLA YAPAMADI BÖYLE BİŞEY..DEFALARCA UYARDIK AMA YAPMADILAR..YAPAMADILAR...) *123# İŞLEM SONRASI KALAN KONTÖRÜ GÖSTERME.8091 ARAMAYA GEREK KALMADAN..BU EN MÜKEMMEL OLAY ZATEN.(AVEA-TELSİM ASLA YAPAMADI BÖYLE BİŞEY..DEFALARCA UYARDIK AMA YAPMADILAR..YAPAMADILAR...) MÜSTERİ HİZMETLERİNİN DUYARLILIK VE HASSASİYETLERİ..... HARİKA SERVİSLERİ... ÇOK BÜYÜK,GÜÇLÜ VE GÜVENİLİR BİR FİRMA OLMASI.. HİÇ BİR YER VE BÖLGEDE ŞEBEKE SORUNU YAŞATMAMASI... KAMPANYA VE PROMOSYONLARI..... KISACA VE TEK KELİMEYLE:TURKCELL-MÜKEMMEL (BEN TRCELLİ BÖYLE ÖZETLİYORUM....)
bütün söyleyeceklerimi yazmışsın tebrikler turkcell in tek dezavantajı pahalı olması bide pahalı olmasa tadından yinmez
her yerde çekmediği halde insanları her yerde çekiyorum diyip kandırması. ben en çok buna bayılıyorum. bi de diğer hatlara bilip bilmeden laf atan aşalayan abonelerine hayranım. iyi ki varlar. ayrıca metro da avea'da çekiyo. avea kullanmadan sallamayın çekmiyo diye. son bir senedir avea'nın çekmediği yer görmedim.
her yerde çekmediği halde insanları her yerde çekiyorum diyip kandırması. ben en çok buna bayılıyorum. bi de diğer hatlara bilip bilmeden laf atan aşalayan abonelerine hayranım. iyi ki varlar. ayrıca metro da avea'da çekiyo. avea kullanmadan sallamayın çekmiyo diye. son bir senedir avea'nın çekmediği yer görmedim.
Eskiden Vodafone Telsimken yani 3-4 yıl önce Telsim hatlar çekse bile rahat konusamıyodk ses gidip geliyodu konusma kapanıyodu vb..
çekim ve hizmet kalitesi geçenlerde yerin dibine indim ordan bile çekiyordu. aramadan sonra kontörü yazması (kontörmetre) falan...(avea bunları bilmiyormu bea )
Sırf gnctrkcll yüzünden hattımın kaanmasını önledim ama ona da 100 kontör yükleme şartı koymuş. 3 ay önce almıştım hattı. bedava MSN diye. Onu da kullanmadım. gnctrkcll yapalım dedik onu da yemedi. Allah'tan babamın hattı faturalı Turkcell'de ordan gnctrkcll'ye üye oldum. Sinemaya bedavaya gidiyorum nerdeyse.