Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Türkçe Yama (Çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
19.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık bir ay kadar önce bu güzel oyunun çevirisine başladım ama yaklaşık 10 gün önce talihsiz bir olay yaşadım ve ekran kartım yandı,
    çeviriyi yaptığım bilgisayara ulaşamadım ve çeviriyi 10 gündür yapamıyordum. Bu gün dosyalara erişmeyi başardım ve çeviriye devam
    ediyorum fırsat buldukça (annemin laptobunu kullanıyorum ara sıra ve malum dünya kupası maçları). Oyunun şu an 70%'si tamamlanmış
    durumda ve son gaz devam ediyorum.

Gelişmeleri bu topikten duyurmaya devam ederim.

Son durumlar:

3 Hafta önce yaşadığım talihsizlikler (Ekran kartımın yanması, PSU'nun arızalanması) sonucu çeviriye ara vermek zorunda kalmıştım.
    Bu gün itibarı ile çeviriye devam etmekteyim. %80 tamam sayılır. İşte son durum:

quote:

st_achievement--------------------------Çevirildi.
    st_characters-----------------------------Kısmi olarak çevirildi. (Ozel isimler olduğu gibi bırakıldı.)
    st_dialog_manager----------------------Çevirildi.
    st_dialogs---------------------------------Çevirildi.
    st_dialogs_jupiter------------------------Çevirildi.
    st_dialogs_pripyat-----------------------Çevirildi.
    st_dialogs_zaton-------------------------Çevirildi.
    st_generate_fnames---------------------Olduğu gibi bırakıldı.
    st_generate_snames---------------------Olduğu gibi bırakıldı.
    st_items_artefacts-----------------------Çevirildi.
    st_items_equipment---------------------Çevirildi.
    st_items_outfit----------------------------Çevirildi.
    st_items_quest----------------------------Çevirildi.
    st_items_weapons------------------------Çevirildi.
    st_items_weapons_upgrades------------Çevirildi.
    st_land_names ---------------------------Kısmi olarak çevirildi. (Ozel isimler olduğu gibi bırakıldı.)
    st_mp_mapdesc--------------------------Çevirildi.
    st_mp_speechmenu----------------------Çevirildi.
    st_mp_teamdesc--------------------------Çevirildi.
    st_quests_general-------------------------Çevirildi.
    st_quests_jupiter--------------------------Çevirildi.
    st_quests_pripyat-------------------------Çevirildi.
    st_quests_zaton---------------------------Çevirildi.
    st_subtitles---------------------------------Çevirildi.
    ui_st_credits-------------------------------Olduğu gibi bırakıldı.
    ui_st_inventory ----------------------------Çevirildi.
    ui_st_keybinding---------------------------Çevirildi.
    ui_st_loadscreen---------------------------Çevirildi.
    ui_st_mm -----------------------------------Çevirildi.
    ui_st_mp------------------------------------Çevirildi.
    ui_st_other----------------------------------Çevirildi.
    ui_st_pda------------------------------------Çevirildi.
    ui_st_screen--------------------------------Çevirildi.

Çeviri bitti, kontrollere basladım. Biter bitmez buradan yayınlamayı düşünüyorum...

Kontrollerde kaba bir şekilde bitti.

İşte indirme linki...

http://www.mediafire.com/?safolup3owmjnx5

En son sürüm... Bazı kelime hataları düzenlendi, Ana menü sorunu giderildi, ana menu scripti düzeltildi... 19.09.2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 25 Temmuz 2014; 23:54:04 >

• Hocam stalker serisine harcamış olduğunuz emeklerden dolayı sizi kutluyorum .

3 oyun içinde konular zaman zamanı takip etmeye çalışıyorum, arkadaşalara yardım etme çabanızı ve konuyu ayakta tutup böylesine güzel bir oyunun oynanmasında yardımcı olduğunuz için de tebrik ediyorum

Bu seri için ayrı bi konu başlığı açalıp konuların toplanması da iyi olurdu. Burdan sayın yöneticilere de tekrar duyurulur

Bu arada ekran kartınız için de geçmiş olsun,yaptırabildiniz mi garanti ye mi gitti nasıl oldu yandı derken
  • Palaşmak güzeldir, yardım etmeyi severim.

Yönetime defalarca gidildi, 3 serillik bir oyun ve yeni oyun da yolda, ve ayrıca Stalker adı altında en az 20-30 tane konu var, bunlar bir başlık altında toplansa çok güzel olur ve dağınıklıktan kurtulunur isteyen istediği bilgiye ulaşabilir. Ama nedense yönetim bu olaya girmiyor ben de anlamış değilim.

Ekran kartım sıcaklıktan dolayı yanmış, şimdi garantide, haber bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir.

• Kolay gelsin themanyax senin sayende gine iyi bir oyun oynayacağız cop grafikleri kötü olsada türkçe diye oynarım.
  • Güzel proje zaman zaman çevirmelerine bende tanık oldum.Ortada büyük bir emek var herkesin yapabileceği birşey değil çünkü normal oyunlardan çok daha fazla dialog var.Kolay gelsin umarım yöneticiler bir konu başlığı açarlar.
  • Emeklerin için sağol. Ben S.T.A.L.K.E.R. serisine yeni başlayacağım. 3 oyunuda indirdim şu an. İlk oyunundan başlayacağım, sanırsam 3'ününde bu şekilde Türkçe yaması olacak. Senaryoyu anlamış olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 18 Haziran 2010; 20:01:17 >
  • @barman

Clear sky ile başla bence..Sonra shoc'i oyna veen son cop'i oyna derim.Çünkü shoc 2 oyunun kilit noktasi :)

Manyax gerçekten bu başligi görmek büyük bir moral oldu bana :D CS'de bandaj bulamadigim için limansk bölgesinde takildim ama büyük çabalar sarf edip bitirecegim :D Ellerine emegine saglik şimdiden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SOC ile başladım bir kere devam edeyim.
  • Türkçe yama yapan herkese başarılar diliyorum. Çok önemli bir şey bizim için. Türkçe oynamanın zevki bir başka oluyor.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • eyvallah
  • bu arkadaş sayesinde shoc i yeniden oynamak zorunda kaldım Türkçesiyle arada kacan anlaşılmayan konular daha anlamlı oldu oyundan alınan zevk bambaşka oluyor kesinlikle oyunları konusu için oynayanların denemesi lazım

son oyun için yapılan henüz bitmemiş olsada kusursuz olucağına eminim , bu general voranin vardı 1. oyunda bulldog 6 silahını istiyen adam onun gibi şimdiden tşk ler edeyim
  • eyvallah hocam yaw sendende olmasa oynamyamayacaz sonuna kadar destekliyorum sizi
  • Harika bir haber yahu Oynayamayan arkadaşlarım vardı onlara stalker yolu gözüktü
  • helal olsun beyler themanyax ekran kartın garantıye gıttıyse 20-30 qun sonra qelıyor bnmde 2 kere yanmıstı ordan bılıyorum bu arada ekran kartın modelı ne
  • Çeviriyi fırsat buldukça yapıyorum arkadaşlar. (Kendi bilgisayarımı ekran kartı olmadığı için kullanamıyorum, o yüzden ara ara annemin bilgisayarını kullanıp çeviriye devam ediyorum) Oluşan aksaklıklar keşke olmasaydı, çoktan hazır olurdu çeviri. Genel anlamda bütün diyaloglar ve görevler bitti sayılır, şu an item, zırh, silah ve bunların geliştirilme dosyalarını çeviriyorum.

@dewil_cedric ekran kartı Sapphire HD 4650 idi 2 hafta olacak hemen hemen, pazartesi tekrar arayacağım belki bir çözüm olur, eğer ekran kartımı alırsam çok hızlı çeviririm.
  • hocam süpersiniz valla sizin sayenizde stalker oynayabiliyoruz.
  • Arkadaşlar çeviri aksak bir şekilde devam ediyor (kendi bilgisayarımın pörtlemiş olmasından dolayı, annemin bilgisayarını her an kullanamıyorum).
    85%'i bitdi diyebilirim, sadece 3 tane diyalog text dosyası kaldı. Fırsat buldukça çeviriyorum, ama deneme yapmak biraz sorun olacak galiba. (Keşke başlamasamıydım, ekran kartını mı bekleseydim diyesim geliyor bazen.)
  • deneme gereksiniminde ihtiyac duyarsan bana dosyayı yollıyabilirsin deneme işlemin yaparım, azcok ingilizce anlasak dahi TR olunca bi başka oluyor
  • cavador, yarın antalyaya gidiyorum, tahminimce pazartesi gece ya da salı öğlen geri döneceğim, gelince sizle görüşelim, (kontrol etmek isterseniz) oyunda teknisyenlerin diyaloglarını kontrol etmem gerek ama ben oynayamıyorum. Sizden haber bekliyorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.